![]() |
העסק הכי גדול כיום?
שלום,
במידה והודעה זו אינה מתאימה לכאן אבקש להעביר מאחר ואני חושב שהיא הכי מתאימה לכאן. רציתי לקבל מידע אודות - החברה/עסק אכסון הכי גדול כיום בארץ (ארץ לא שווה להוסטס!) - אני מתכוון לבין אלו שראשונים בגוגל בחיפוש- אכסון/אחסון אתרים. כן, אשמח לקבל את אותו הדבר רק לעסק בחו"ל. אשמח לקבל לינק לאתר הבית של כל אחת. תודה, המשך יום נעים וסוף שבוע נעים. |
לא ניראה לי שמתאים לפה
אבל לפי דעתי spd.co.il בין הגדולים בארץ יש להם 40 שרתים |
נראה לי שActcom.net.il (או לפחות אחד מדומיו)
|
ציטוט:
up סוויטהוסט\הום (ברח לי השם..) וחברים שלהם נראה לי בסדר גודל ראוי. אבל החוות עצמן גם מתעסקות באיחסון אתרים, ואני מאמין שהלקוחות הרציניים הולכים ישר אליהם ולא לשום בנאדם באמצע. לגבי שרת, קונים לבד ושמים בחווה איפה שרוצים ;P |
http://www.hosting.co.il/
http://www.up.co.il/ ועוד לא מהוסט.. ומהוסט אני חושב www.lom.co.il חברה איכותית |
up.co.il
=] "חברה רשומה ומספקת קבלות , לפניות נא פנו : 056323455...." את זה לא תמצאו שם :) בשביל זה יש את ה 'מוקד' ואת ה קו טלפון .. |
דוגרי מה הקטע של "חברה רשומה המספקת קבלות"
זה נהיה ממש אינפנטילי, זה אמור להיות חברה רשומה שמספקת קבלות, לא אמורים לציין את זה =\ הייתי מהמר על LiveDNS.. |
אני מהמר על (http://www.hosting.co.il) .
|
אגייט, אבל זאת השוואה חסרת טעם לפי דעתי עסק לא נמדד על פי גודלו.
|
ציטוט:
http://sweethome.co.il ואני משאר שאקטקום |
למה אקטקום הכי גדולה?
איפה נעלמו שאר הספקיות? אגב למה הספקיות גובות כאלה מחירות זה INSANE!! |
המחירים שרצים בהוסטס זה שיגעון
ותאמין לי שכל החברות האלה שיש בהוטס רק הורידו את כל השוק הזה לריצפה אני לא אגזים שהחברות הגדולות הפסידו מאות אלפי שקלים בגלל זה. אני חושב שהחברות הכי גדולות הם דווקא הספקיות 013 012 015 חח |
בזק בינלאומי... אכסון זה לא רק אכסון אתרים, זה גם אכסון של שרתים יעודיים ובזק הינה החווה הגדולה בארץ, כמו כן יש לה הרבה לקוחות של אכסון אתרים.
|
החברה הכי גדולה לאחסון ? בזק !
וטיפ טיפ tiptip.co.il tiptip.com |
מי אמרשיש להם הרבה לקוחות?
|
ב HOSTING
ללא ספק interspace |
בעולם אני מניח ש-godaddy.com ו-yahoo! בערך באותה מידה.
יהו! יהיה ראשונים במנוע בגלל ה-pr הגבוה של הפורטל המוביל בעולם (בעתיד השני בעולם אחרי אפרסק), אך אני בטוח שgodaddy עושים בוכטות מ-google adsense! |
ציטוט:
ידעתי שאני קרוב.. |
אינטר ספייס לדעתי הכי גדולה.
אבל החברה הכי איכותית שהיה לי איתה ניסיון עד כה זה SPD. |
ממ, אז ככה.
לפי דעתי החווה הכי גדולה היא בזק בינלאומי (וגם הכי טובה), החווה שמתעסקת עם לקוחות מקצועיים כמו בנקים והממשלה היא נטוויז'ין, החווה הפופולרית והנוחה ביותר היא 012. (בברק עוד לא ביקרתי). החברה הכי טובה לאירוח אתרים או אחסון שרתים לפי דעתי היא sPD.co.il, בגלל ניסיון, וותק, היכרות עם האבים והניסיון שלהם. חברות ממוסחרות יותר גם נוחות אבל אין לי ניסיון איתם: up.co.il (שדר"א אומרים שהשירות שלה זוועה). sweethome agate domain אבל אישית, אני חושב שהפיתרון המשתלם ביותר מכל הבחינות זה להחזיק שרת יעודי משלך תחת הספקית בחוזה לשימוש הפרטי שלך. |
נטוויז'ן (יש להם חווה, והם מחזיקים אתרים גדולים מאוד) .
ו-HOSTING.CO.IL . |
כולכם טועים! !!!
|
Up.co.il, אומנם.. על איכות משלמים, אבל יותר מדי אצלהם.
|
ציטוט:
בכל אופן, הכי גדולה היא ללא ספק InterSpace. |
ציטוט:
ודניאל, לא להתכחש, ראית את הכמות שרתים של הוסטורם , אתה יודע שהם יותר מאינטרספייס ;P |
לפי דעתי יש כמה חברות גדולות בשוק ההוסטינג בארץ והנה כמה:
www.shev.com www.sPD.co.il www.Up.co.i www.Hosting.co.il www.SweetHome.co.il |
ציטוט:
|
בזק :\
|
רובכם מפרסמים פה חברות על סמך השם שלהם או על סמך זה שהם לא מפרסמים הודעות בהוסטס.
ככה שרוב הדיבורים פה הם דיבורים באוויר. בכלל אני ממליץ לנעול את האשכול מכיוון שהוא חסר כל טעם, ומלבד זאת מודדים עסק הכי גדול לפי מחזור ההכנסות שלו, לא כך? |
עסק נמדד לא רק לפי הכנסות...
משום שיכולה לקום חברה שהיא תספק אכסון לגאידמק (לצורך דוגמא) שתספק לו אבטחה ואפטיים של 100% והוא ישלם לה סכום העולה על כל ההכנסות של החברות פה, זה אומר שהיא הכי גדולה? לאו דווקא, זה אומר שיש לה לקוחות שמכניסים הרבה לאו דווקא שהיא הכי גדולה. |
ציטוט:
|
domain.co.il / Hosting.co.il
למרות שהם נראים כל כך רציניים ואמינים , חברה שלא היית מצפה לבעיות איתה - הם כל כך גרועים. שמעתי עשרות תלונות עליהם והתנסתי גם בעצמי , התמיכה שלהם פשוט זוועה והשרתים שלהם גם לא משהו מהירים , חלק מחברות Hosts יכולות להיות גאות בעצמם ליד domain. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נסה דלק מטוסים, שמעתי שזה מה ששותים בסיביר בקור של מינוס 50 (בתנאי שזה לא קפא, כן..) |Lol| ובכל מקרה, חברת איחסון הכוונה לחברה פרטית או חברה בבעלות המדינה (בזק למשל)? |
ציטוט:
MedNautilus! |
|
קיצור יש לי דבר אחד להגיד לכם...תתקינו שרת ביתי! פה אתם מתלוננים על מחשבים של אחרים (שרת = מחשב) אז למה שלא תתלוננו על שלכם :D
|
חחח עומרי אתה צודק, הם מחזיקים את כל התקשורת בארץ!
|
ציטוט:
את בזק, הפריטו |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ