![]() |
התייעצות בנוגע לדומיינים.
ראיתי הרבה שאומרים כאן "על פי הערכות מקצועיות הדומיין שווה..."
לאבא שלי יש דומיינים מעולים: iguana.co.il gam.co.il voting.co.il go.co.il ועוד... איך אני יודע כמה הם שווים? כידוע: go.com שייך לדודו מהמכולת (המכונה ביל גייטס). == לפי חוקי פורום שמות מתחם-אין לדבר שם על נושאים כאלה. אז אם בכל מקרה זה לא מתאים לכאן- אשמח אם תנעלו\תעבירו. |
go.co.il
go.com שלכם? ואי כמה כסף זה שווווווה ! בערך כבלי הגזמה 20 אלף דולר. |
לא, go.co.il שייך לו, בשביל דוגמא לכמה זה שווה נתתי את בעלי המקביל שלו (go.com).
|
ציטוט:
אם היה לך דומין טוב עולמי יש סיכוי שהיו קונים ממך במחירים לא הגיונים בכלל אם כמה וכמה אפסים. בישראל דומין ישראלי אף אחד לא יקנה ממך במחירים כאלו... \: וחבל דומין מעולה ! |
אין לי מושג למה אתה חושב שזה לא קשור לפורום דומיינים, אבל זה כן.
מועבר. * הודעות מיותרות נמחקו. |
הוכחתי לך, עכשיו אשמח לקבל תגובות אמיתיות.
|
גם הגו יש משחק כזה
תציע לקהילות הגו בישראל אולי ירצו להשתמש בזה אם אתה צריך עוד פרטים צור קשר בפרטי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה יעזור לך לרמוז ? תגיד כמה זה יעלה נטו . |
אחי לאבא שלך יש דומיינים סוסים שכל אחד שווה לפחות איזה מספר ועוד כמה אפסים טובים...הבעיה היא שבארץ יש אנשים שמוכנים לקנות אבל עד שתמצא אותם התפוגה של הדומיינים תרד :(
|
מהההההההה מאיפה הוא השיג את go.co.il ?!?!
יווו * :( הייתי משלם על זה המון רק אם היה לי! * להרגע עם הקללות חבוב. |
ציטוט:
לפני איזה 8 שנים בערך . |
הייתי משלם הרבה על O.co.il או OS.co.il... :-D
(חבל שלא קניתי אז את הדומיינים) |
ציטוט:
אבל חבוב - תהייה מציאותי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם אבי לא מתיימר למכור, הוא רק אמר לי שהוא לא יסכים לעסקה מתחת. משום שבעוד כמה שנים, לפורטלים גדולים לא יהיו כבר דומיינים שיוכלו לקנות ב-260 ש"ח. |
ציטוט:
אבל ברור שיהיו דומיינים.. |
גם ראשי תיבות יכול ללכת חזק...
|
ציטוט:
אולי זה אומר משהו, אולי זה סימן. אני ממליץ שתגיד לבחור, שסכום גבוהה הוא אכן יכול לקבל, אבל שיהיה ראלי. |
ציטוט:
הוא אמר לי שאם מישהו יציע לו 100 הוא ימכור. הוא עובד בתחום האינטרנט, הוא שומר אותו לעצמו. |
100 ?
תמכור אותו ב 100 ש"ח ותקנה בזה כרטיסים ללוטו. יהיה לך יותר סיכוי לזכות מאשר למצוא מישהו ישקנה אותו במחיר כזה. |
האמ, הודעה מאוד מאוד מאוד חדשה.
ננעל |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ