![]() |
מחרררררר (: אני בטורקיה!
מחר אני בטורקיה חבריםםםםםםםםםםםם
הטיסה בשעה 3 בצהרים וחוזר בראשון ב11... 4 ימים אני לא אהיה פההה איזה כיף! להתראות כולם |
להת',תהנה :)
|
תהנה =]
|
תהנה...מקום יפה........
איזה מחוז? |
נראה לי אני היחיד בארץ שלא היה בטורקיה
|
ציטוט:
הייתי אבל בהרבה מקומות אחרים :) |
ציטוט:
מקום יפה אבל לא נראה לי שאני יחזור אליו.....עדיף ארה"ב....:]..אני מהפריקים של ארה"ב...(פעמיים הייתי..מקווה לעוד הרבה פעמים) ובזה מסתכם הדרכון שלי |
ציטוט:
אני הייתי בחופש האחרון פעם ראשונה בחו"ל ... טסתי לאמסטרדם .. משם נסענו לבלגיה משם לפריז ואז טיסה לישראל ... בדרכון רשום רק אמסטרדם אבל :( |
תהנה. שיהיה חג שמח :)
|
תהנה אחלה מקום!!!
אם כבר מדברים איפה היינו אז עכשיו אני :) : טורקיה איטליה וסטריה גרמניה שוויץ בחופש הזה שוודיה (איזה כיף שוודיות :)) ונורווגיה |Lol| |
תהנה =))
|
תודה לכולם...
אני הייתי פעמים בקפריסין פעם שניה טורקיה עכשיו ובעזה:-D |
מחר אני בארצות הבריתתתתתתתתתתתתתת :D
|
טורקיה מקום מדהים!!
אתה תרגיש כמו בישראל, הרוב שם זה ישראלים :) באיזה מלון תתארח? |
הדרכון שלי מסתכם במצריים(טבה) lol
תהנה |
תהנה, תעשה חיים :]
|
אתה חייב לעשות תדברים הבאים לטיול המושלם.
קח קונדומים אל תעשה תטעות שלי לחפש שם מכונה כי אין במלונות! גם אם אין לך רישיון טיול ג'יפים בהרים של טורקיה במחיר של 25 דולר תאמין לי חוויה במיוחד שכאן מדריך גיפים לא פותח טיול אם אין לו גיפ מלא שכל אחד משלם מינימום 500. לך לשוק תתמקח עם המוכרים תדבר איתם עברית. אן יש לך מספיק כסף תשכיר אופנוע ותעשה חיים רק תיזהר מהכיכרות כי הם צמתים בעצם. ודבר אחרון אל תתנהג כמו ישראלי מכוער. |
ציטוט:
|
ציטוט:
רגע, אני מדפיס את זה שלא אשכח....חחחח. תודה לכולם. |
התורכים האלו יודעים עברית יותר טוב ממני |חחח קטן|
תהנה |
תהנה
|
אממ גם אני לא הייתי בטוריקה הייתי בהרבה מקומות אך לא טוריקה..
בחופש הגדול אני מפליג אבל לטוריקה.... משהו דבסט תהנה דר ךאגב |
ציטוט:
כל גבול שאתה עובר בגבול מסמנים שעברת את הגבול שלהם ... אני בשנת 2000 טסתי לארץ הולדתי ( אסטוניה ) ומשהם נסענו לכמה ארצות ובכל גבול וגבול ( גרמניה , לטויה וכו' ) סימנו לי בדרכון . מוהאהאהאה אני צריך להחליף דרכון שנה הבאה חח |
תהנה,אני היתי והיה כיף:)
|
תהנה בטורקיה, הלוואי עלי טורקיה עכשיו...
|
תהנה ותחזור עם חוויות :)
|
גם אני לא הייתי בטורקיה,
מקווה שתהנה יהו כמה שאני מחכה לתאריך 21.7.2006 זאת תהייה הפעם הראשונה שאני יראה מטוס ואני הייה בוא והייה בתאילנד 16 יום :P |
אני טס ב 18 למוסקה :P
אני הולך לחיות שובעיים כמו מלך,למה החברים של ההורים שלי מליונרים,כן כן מליונרים! כסף בישבילם זה שיט! אני הולך לעשות כיף :P הא ותהנה :P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ