הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עסקים מורשים - הודעות ושירות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Serv4U.Co.iL - חברה חדשה - רשומה כחוק. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22902)

MrKiLLeR 30-05-06 22:02

Serv4U.Co.iL - חברה חדשה - רשומה כחוק.

שלום לכולם וערב טוב.
אני ***צונזר***, מנהל החברה Serv4U.
חברה חדשה הצטרפה לשוק האיכסון(הייתה כבר פשוט מפרסמים עכשיו.).
חברתינו קיימת כ 6 חודשים מסוף 2005(חודש דצמבר).
חברתינו מציעה שירותים מכל הסוגים הקשורים לתחום האיכסון.
לכל מי שמעוניין לדעת, לא פרסמנו את החברה בגלל בעיות בתכנות אתר, והתחלנו עם רייסלר, אבל עכשיו שהכל מסודר אני יכול לפרסם ויש לנו כמה לקוחות שנמצאים מסוף 2005 כבר.
נכנסו לשוק עם דומיין co.il זה כבר יכול להראות לכם שאנחנו חברה מאוד רצינית ולא כמו כל אלה שנפתחות פה בימים האחרונים, גם לשרת שלנו יש איכות.

מפרט שרתינו:
מעבד : Dual Xeon 3.06
מערכת הפעלה : Linux Fedora
זכרון קשיח : 74GB SCSI
זכרון פנימי : 2GB DDR
חיבור : 100MB Private
זכרון מטמון : 1MB
פאנל ניהול : DirectAdmin(עברית/אנגלית)
אתר: http://www.serv4u.co.il/

תמיכה: 24/7 ביממה!

מנהלי החברה:
שם : נוף חסון
אימייל: mor264@012.net.il
מסנג'ר: לא זמין
אייסייקיו: 298361757
פלאפון: 052-4699809

שם : עומר
*צונזר לבקשת המשתמש (Ibc)*

חבילות איחסון:
http://www.serv4u.co.il/host.php

שמות מתחם:
http://www.serv4u.co.il/mwhois.php

רייסלרים:
http://www.serv4u.co.il/res.php

כל שאר הדברים אפשר לראות באתר שלנו..
הצעות לשיפור, תוגובות, המלצות כל מה שצריך פה בדיון ואפשר גם בהודעה פרטית.

נשמח לשרת את לקוחותינו הכי טוב שאפשר והם יקבלו את השירות הכי טוב שיכול להיות.
נ.ב:
1.אישורים לזה שהחברה רשומה יכולים לספק ללקוחות מי שרוצה, נביא לפה להוסטס למנהלים עוד יומיים שלוש, זה לא לחוץ לנו ויש בעיה, אבל נביא עוד השבוע.
2.התוגובות שאני הכי רוצה לראות פה זה על המחירים מה לשפר ועל העיצוב.
3.אנחנו בינתיים לא ממש מריצים שרתי משחק כדי לא להוריד את איכות השרת, אבל מי שבאת רוצה אולי נריץ 1-2 לא יותר.
תודה מראש, מנהל חברת Serv4U, ***צונזר***.

Light-Era.Net || Ronen 30-05-06 22:09

בהצלחה !
מספר גדול לקוחות שלכם קנה אצלי דומיינים והייתה בעיה בDNS לכן נאלצתי ליצור DNS בשביל השרת שלכם לבדי..
ממליץ לכם לתקן את זה..

PsyX 30-05-06 22:11

חברה טובה מאוד.
הפורום שלי מאחסן עליה
שרתים סוסים.
ושירות מעולה
בהצלחה לכם

עידן.
.

MoshikB 30-05-06 22:11

בהצלחה!

Roy972 30-05-06 22:12

ניראה טוב מאוד ! שרת (שלכם או השכרתם ?) , רשומים וכו' .
בהצלחה !

ranlevi123 30-05-06 22:14

נישמע טוב
בהצלחה!

MrKiLLeR 30-05-06 22:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Light-Era.Net || Ronen
בהצלחה !
מספר גדול לקוחות שלכם קנה אצלי דומיינים והייתה בעיה בDNS לכן נאלצתי ליצור DNS בשביל השרת שלכם לבדי..
ממליץ לכם לתקן את זה..

תוקן לפני כמה שעות |קורץ|
GOLDESIGN שרת השכרנו.
אפשר גם לקנות אבל בגלל התחזוק וכל זה.. אולי עוד כמה חודשים נקנה אותו.. ואולי נשכיר עוד אחד..
מעדיפים להשכיר, לשלם כל פעם לכמה חודשים..

ETWD 30-05-06 22:22

בהצלחה :)

Lom.co.il 30-05-06 22:42

נראה טוב בהצלחה,
המחירים בסדר גמור,אבל העיצוב לא נראה לטעמי[לטעמי!] לא יודע יותר מדי ענקי,ואממ זה רק אצלי או שהתכנות שבור?.שיהיה בהצלחה.

ד"א יש בעיה בתאר,בעדכונים וחדשות רשום שהחברה נפתחה ב23למרץ 2006.אז תקן.

בברכה,דני

עדי 30-05-06 22:51

בהצלחה יש איכות :)

M.Over-Pro 30-05-06 22:56

נראה ונשמעע טוב..
בהצלחה.
לילה טוב.

MrKiLLeR 30-05-06 23:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lom.co.il
נראה טוב בהצלחה,
המחירים בסדר גמור,אבל העיצוב לא נראה לטעמי[לטעמי!] לא יודע יותר מדי ענקי,ואממ זה רק אצלי או שהתכנות שבור?.שיהיה בהצלחה.

בברכה,דני

אני יודע שהעדכונים וחדשות.. תריך לתקן.. וגם בין לקוחותינו..
עיצוב אנחנו משנים עוד מעט.. כנראה משהו של BESTOUCH 99%
עבודה משולבת של
Bestouch + Ts-art
אורי וטל מי שמכיר.. יהיה משהו טוב

MrKiLLeR 30-05-06 23:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Lom.co.il
נראה טוב בהצלחה,

בברכה,דני

אני יודע שהעדכונים וחדשות.. תריך לתקן.. וגם בין לקוחותינו..
עיצוב אנחנו משנים עוד מעט.. כנראה משהו של BESTOUCH 99%
עבודה משולבת של
Bestouch + Ts-art
אורי וטל מי שמכיר.. יהיה משהו טוב
והתכנות דפוק נראלי רק אצלך

Dima 30-05-06 23:24

דבר ראשון, אין כל כך הרבה מה להתלהב מדומיין ישראלי.
אתה השקעת פה בדומיין במקום להשקיע בעיצוב, הסגנון של העיצוב מועתק והעניין של הקופסאות דיסקים האלה באמת שכבר "יצא לי מכל החורים".

עוד דבר, אני לא מבין מה הקטע עם 19.99, אתם רשומים כעוסק פטור, אתם לא משלמים מע"מ ובטח ובטח שלא מוכרים בכמויות מסחריות.

מה גם שהאתר שלך לא מתוקן מה שכבר לא נראה לי רציני.
תלמד לפעם הבאה, עולים בצורה מושלמת, אחרי שאתה רואה שיש לך עיצוב פיקס, מתוקן ומנוסח בתוכנו.

ההודעה אינה באה לתקוף, מפרט השרת שלך מצויין... רואים שהשקעת בו, אבל לצערך זה לא מספיק.

ציון: 6 מתוך 10.

itziklug 30-05-06 23:28

העיצוב הזה דומ אם אני לא טועה לעיצוב של מג'יק הוסט משהו כזה,

בהצלח בכל מקרה

Tal 31-05-06 12:26

הבאר לקוח מעיצוב של שחר אם אני לא טועה?
שיהיה בהצלחה.

MrKiLLeR 31-05-06 12:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal
הבאר לקוח מעיצוב של שחר אם אני לא טועה?
שיהיה בהצלחה.

איזה שחר?
מי זה שחר<?
נראה לך שבאמת אנחנו נעתיק עיצוב ? אין לנו בעיה עם עיצוב.. ובמילא עוד שבוע ככה נעלה אחד חדש.. יותר מקצועי ויפה אל תדאגו.. מה אתם אומרים על המחירים ועל החברה חוץ מהעיצוב?

itziklug 31-05-06 12:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MrKiLLeR
איזה שחר?
מי זה שחר<?
נראה לך שבאמת אנחנו נעתיק עיצוב ? אין לנו בעיה עם עיצוב.. ובמילא עוד שבוע ככה נעלה אחד חדש.. יותר מקצועי ויפה אל תדאגו.. מה אתם אומרים על המחירים ועל החברה חוץ מהעיצוב?

תראה העיצוב יפה,אל תחשוב ל נכון,אבל יש תסגנון הזה פשוט לכל חברה היום זה כבר משעמם

מחירים נחמדים,

בהצלחה אחי

עכשיו לא הבנתי דיוק,החרה הזו פתוחה משנת 2005 ?ואף אחד לא שמע עליה ?

idansror 31-05-06 12:49

בהצלחה, נוף בחור נפלא :)

MrKiLLeR 31-05-06 12:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי superserv.co.il
תראה העיצוב יפה,אל תחשוב ל נכון,אבל יש תסגנון הזה פשוט לכל חברה היום זה כבר משעמם

מחירים נחמדים,

בהצלחה אחי

עכשיו לא הבנתי דיוק,החרה הזו פתוחה משנת 2005 ?ואף אחד לא שמע עליה ?

כן, יש כאלה ששמעו עליה אבל קצת מאוד אנשים.
לא רצינו לפרסם אותה כי רצינו לעבור ליעודי ולהפוך לחברה גדולה שישמעו רק דברים טובים, ושאנשים לא יחשבו שאנחנו עם רייסלר וכל זה..

Elad-A 31-05-06 13:16

בהצלחה!!

nofh 31-05-06 13:43

שלום
מדבר נוף חסון מנהל חברת Serv4U
לגבי השאלה...למה אף אחד לא שמע עלייה
הרבה שמעו עלינו..פשוט לא פרסמנו בהוסטס משתי סיבות-לא היה מותר!
שתיים-לא רצינו לעלות בצורה רשלנית בתור רסילר עם עיצוב לא משהו..
לכן חיכנו בסבלנות שנרשם ושנקנה את השרת והכל יעבוד חלק...(השרת כבר לעמלה 15 יום..עוד לא הייתה חצי נפילה!)לגבי הדומין הישראלי....אכן הייתה בעייה של DNS
משום מה לקח ל-ISOC הרבה זמן לרשום את הדומין סופית ולכן לא היה אפשר לעדכן דומינים ל-
ns1.serv4u.co.il
ns2.serv4u.co.il
הבעייה סודרה ועכשיו הכל רץ ופועל כרגיל.....
כמו שעומר (שותף שלי) אמר..אנחנו הולכים לקבל החלטה חשובה
לעבור או לא לעבור עיצוב...בעיני הוא ממש יפה ואני בימים אלו הולך לשאול מס' גדול של לקוחות ומתעניינים אם הוא מצא חן בעיניהם או לא..
אנחנו קיימים ח5 וחצי חודשים בשוק ועל זה אפילו אין ויכוח...
אני הקמתי את החברה לבדי בתור רסילר+עיצוב לא משהו(max-serv זוכרים?<)
ואחרי כ3 חודשים הצטרך אליי עומר וכחודש אחר כך קנינו לחברה שרת יעודי..(שרת סוס ויציב)
עברנו עיצוב ,נרשמנו כעסק פטור,והחלפנו עיצוב,העלנו מחירים למחירים נורמלים ולא מחירי הזנות של החברות החדשות שחלו להפתח במפתיע ממש(חופש גדול=הרבה ילדים משועממים שפותחים חברות עם דומין com ועיצוב מפיירסטייל)
החלטנו להכנס לשוק מוכנים 100 אחוז...ואכן לפי ההכנסות נכנסנו חזק .....עקב כך אולי נקנה שרת נוסף שיהיה מיועד ברובו לשרתי משחק....(כרגע הדואל קאסון 3.06 שלנו יכול להחזיק כ5-6 שרתי משחק,אך אנחנו רוצים להעניק ללקוחותינו שרת איכותי מהיר ויציב ובגלל זה אנחנו מספקים שרתי משחק במחירים גבוהים יחסית כדי "לדלל" את מספר הלקוחות...(שיכנס השרת החדש המחירים ירדו פלאים)

לגבי התיכנות....עשו לנו 2 תיכנותים..אחד בphp ואחד בhtml
בחרנו בhtml והוא משמש אותנו...
http://serv4u.co.il
ויש גם את הphp וזאת הכתובת שלו:
http://84.95.245.41/~php/

אז לסיכום:
אני מאוד מקווה שנמשיך להכנס חזק ושירבו מספר לקוחותינו המרוצים..(לא שעכשיו יש לקוח שלא מרוצה) ונקנה עוד שרת(ככל הנראה p-4 3.0) כדי שנוכל לספק גם שרתי משחק במחירים נוחים לכל כיס!
אז תודה רבה על התגובות החיובית....ממש חששתי שיקבלו אותנו כאן כעוד חברה שנפתחה...ואני מאוד מרוצה שקיבלנו ביקורות חיובית והרבה משתמשים כאן נתנו את העידודם ותמיכתם בנו..
ממש תודה (ומעכשיו אנחנו הולכים לפרסם כאן הרבה... אז תכוננו!)
:)

Bagheera 31-05-06 13:46

שיהיה בהצלחה

ikkon8 31-05-06 14:09

התחלתם טוב מאוד, התרשמתי מהרוב,
רק.., אל תעבדו עם Iframes

MrKiLLeR 31-05-06 14:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי XcorN
התחלתם טוב מאוד, התרשמתי מהרוב,
רק.., אל תעבדו עם Iframes

תודה על ההצעה, אתה באמת לא הראשון שאומר לנו את זה, אבל באמת נעשה את זה בעיצוב הבא...
נ.ב
נוף - כל מילה זהב |Rolleyes|

Exciter17 31-05-06 14:25

עיצוב גרוע כל דף ניפתח בפריים בחירה רשלנית ולא נבונה כלל.
בנה עיצוב ושכל דף יפתח בדף חדש ולא בתוך פרים ופרים .
בכל אופן בהצלחה.

Dodem 31-05-06 14:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nofh
שלום
מדבר נוף חסון מנהל חברת Serv4U
לגבי השאלה...למה אף אחד לא שמע עלייה
הרבה שמעו עלינו..פשוט לא פרסמנו בהוסטס משתי סיבות-לא היה מותר!
שתיים-לא רצינו לעלות בצורה רשלנית בתור רסילר עם עיצוב לא משהו..
לכן חיכנו בסבלנות שנרשם ושנקנה את השרת והכל יעבוד חלק...(השרת כבר לעמלה 15 יום..עוד לא הייתה חצי נפילה!)לגבי הדומין הישראלי....אכן הייתה בעייה של DNS
משום מה לקח ל-ISOC הרבה זמן לרשום את הדומין סופית ולכן לא היה אפשר לעדכן דומינים ל-
ns1.serv4u.co.il
ns2.serv4u.co.il
הבעייה סודרה ועכשיו הכל רץ ופועל כרגיל.....
כמו שעומר (שותף שלי) אמר..אנחנו הולכים לקבל החלטה חשובה
לעבור או לא לעבור עיצוב...בעיני הוא ממש יפה ואני בימים אלו הולך לשאול מס' גדול של לקוחות ומתעניינים אם הוא מצא חן בעיניהם או לא..
אנחנו קיימים ח5 וחצי חודשים בשוק ועל זה אפילו אין ויכוח...
אני הקמתי את החברה לבדי בתור רסילר+עיצוב לא משהו(max-serv זוכרים?<)
ואחרי כ3 חודשים הצטרך אליי עומר וכחודש אחר כך קנינו לחברה שרת יעודי..(שרת סוס ויציב)
עברנו עיצוב ,נרשמנו כעסק פטור,והחלפנו עיצוב,העלנו מחירים למחירים נורמלים ולא מחירי הזנות של החברות החדשות שחלו להפתח במפתיע ממש(חופש גדול=הרבה ילדים משועממים שפותחים חברות עם דומין com ועיצוב מפיירסטייל)
החלטנו להכנס לשוק מוכנים 100 אחוז...ואכן לפי ההכנסות נכנסנו חזק .....עקב כך אולי נקנה שרת נוסף שיהיה מיועד ברובו לשרתי משחק....(כרגע הדואל קאסון 3.06 שלנו יכול להחזיק כ5-6 שרתי משחק,אך אנחנו רוצים להעניק ללקוחותינו שרת איכותי מהיר ויציב ובגלל זה אנחנו מספקים שרתי משחק במחירים גבוהים יחסית כדי "לדלל" את מספר הלקוחות...(שיכנס השרת החדש המחירים ירדו פלאים)

לגבי התיכנות....עשו לנו 2 תיכנותים..אחד בphp ואחד בhtml
בחרנו בhtml והוא משמש אותנו...
http://serv4u.co.il
ויש גם את הphp וזאת הכתובת שלו:
http://84.95.245.41/~php/

אז לסיכום:
אני מאוד מקווה שנמשיך להכנס חזק ושירבו מספר לקוחותינו המרוצים..(לא שעכשיו יש לקוח שלא מרוצה) ונקנה עוד שרת(ככל הנראה p-4 3.0) כדי שנוכל לספק גם שרתי משחק במחירים נוחים לכל כיס!
אז תודה רבה על התגובות החיובית....ממש חששתי שיקבלו אותנו כאן כעוד חברה שנפתחה...ואני מאוד מרוצה שקיבלנו ביקורות חיובית והרבה משתמשים כאן נתנו את העידודם ותמיכתם בנו..
ממש תודה (ומעכשיו אנחנו הולכים לפרסם כאן הרבה... אז תכוננו!)
:)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MrKiLLeR
כן, יש כאלה ששמעו עליה אבל קצת מאוד אנשים.
לא רצינו לפרסם אותה כי רצינו לעבור ליעודי ולהפוך לחברה גדולה שישמעו רק דברים טובים, ושאנשים לא יחשבו שאנחנו עם רייסלר וכל זה..

אתם נוגדים אחד את השני.

"הרבה שמעו עלינו..פשוט לא פרסמנו בהוסטס משתי סיבות-לא היה מותר!"

"כן, יש כאלה ששמעו עליה אבל קצת מאוד אנשים."

בנוסף, אני חייב להוסיף שאתה מזלזל בדברים וזה מעוד מעצבן אותי.

לפי מה שאתה טוען, מי שיושב על ריסיילר לא מקצועי?!
שטויות! פשוט שטיות! אתה צריך להיות יותר מנוסה בהוסטינג כדי להבין שזה שטויות.

בנוסף, חברה שמשתמשת בדומיין הישראלי יותר מקצועית!?
איזה שטויות, אז הוצאתם קצת כסף על דומיין, זאת לא סיבה להשוויץ!
תאמין לי שיש כאלה שקונים דומיין עולמי בכוונה, וגם זה משדר על מקצועיות.
מה אתה חושב, שלקוח שלא יודע מה הבדל המחירים מתרשם יותר מהדומיין שלך?! הוא אפילו לא יודע שזה יותר יקר.
Shev.com עם דומיין קום אז הם לא מקצועיים?!
אתה מתחיל לדבר שטויות.
Zvaim.Com של אלירן, תכנס לאתר של החברה ותגיד לי שהיא לא מקצועית!
Freshserv.net גם, בלי דומיין ישראלי, ומשתמשת ב2 שרתיים יעודיים. אחד מושכר, אחד קנוי. אז בגלל הדומיין הם לא מקצועיים?!
ולמה פתחתם את החברה אם לא פרסמתם אותה? איך אתם רוצים שיבואו לקוחות?
אני לא פה בשביל לתקוף, אני פה בשביל להסביר לך שלדעתי אתה קצת יותר מידי מתנסה, ומציע לך להוריד פרופיל.
אני מקווה שיהיה לך בהצלחה בעסק, ועצה: אל תזלזל בחברות אחרות, או אנשים אחרים.
בהצלחה!

MrKiLLeR 31-05-06 16:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dodem
אתם נוגדים אחד את השני.

"הרבה שמעו עלינו..פשוט לא פרסמנו בהוסטס משתי סיבות-לא היה מותר!"

"כן, יש כאלה ששמעו עליה אבל קצת מאוד אנשים."

בנוסף, אני חייב להוסיף שאתה מזלזל בדברים וזה מעוד מעצבן אותי.

לפי מה שאתה טוען, מי שיושב על ריסיילר לא מקצועי?!
שטויות! פשוט שטיות! אתה צריך להיות יותר מנוסה בהוסטינג כדי להבין שזה שטויות.

בנוסף, חברה שמשתמשת בדומיין הישראלי יותר מקצועית!?
איזה שטויות, אז הוצאתם קצת כסף על דומיין, זאת לא סיבה להשוויץ!
תאמין לי שיש כאלה שקונים דומיין עולמי בכוונה, וגם זה משדר על מקצועיות.
מה אתה חושב, שלקוח שלא יודע מה הבדל המחירים מתרשם יותר מהדומיין שלך?! הוא אפילו לא יודע שזה יותר יקר.
Shev.com עם דומיין קום אז הם לא מקצועיים?!
אתה מתחיל לדבר שטויות.
Zvaim.Com של אלירן, תכנס לאתר של החברה ותגיד לי שהיא לא מקצועית!
Freshserv.net גם, בלי דומיין ישראלי, ומשתמשת ב2 שרתיים יעודיים. אחד מושכר, אחד קנוי. אז בגלל הדומיין הם לא מקצועיים?!
ולמה פתחתם את החברה אם לא פרסמתם אותה? איך אתם רוצים שיבואו לקוחות?
אני לא פה בשביל לתקוף, אני פה בשביל להסביר לך שלדעתי אתה קצת יותר מידי מתנסה, ומציע לך להוריד פרופיל.
אני מקווה שיהיה לך בהצלחה בעסק, ועצה: אל תזלזל בחברות אחרות, או אנשים אחרים.
בהצלחה!

אני מאוד מצטער אם זה מה שחשבת.
אבל זה לא בדיוק מה שאמרתי.. אני אישית מעדיף דומיין ישראלי. זה לא קשור לכל החברות
וכל החברות שציינת הרבה יותר מקצועיות מאיתנו, אני לא אמרתי שלו, אני לא משוויץ או משהו כזה, פשוט אמרתי שאנחנו מעדיפים להיות על ישראלי וחיכינו שהוא יגיע כדי להעלות את האתר.

Dodem 31-05-06 17:02

בסדר, :)
בכל מקרה, אני לא בא במטרה לתקוף! אלה אפילו לתת לכם קצת טיפים לעתיד.
אם אתה יכול להצטער בפני משהו, זה כבר משהו שיעזור לכם. :)
בכל זאת, אני מאכל לכם בהצלחה! :)

המשך יום נעים,
רותם :)

Alihom 31-05-06 17:21

אהה אתה ככה נוף אותי לא מזכירים?...
בסדר...חחח..סתם...
אחלה עסק אני יהיה מאוחסן אליו בקרוב...
מכווה לטוב ובהצחלה!

nofh 01-06-06 12:21

חחח..תודה אחי..(פתחתי לך כבר את הרסילר שלך)
ולגבי dodem ......לא כל רסילר הוא לא דבר מיקצועי
אבל בתקופות האלו כל אדם שני בפורום(אני יודע את זה מנסיון...הרבה קונים רסילר ורוצים שאני יעזור להם לגבי החברה שלהם ורוצים לקנות עיצובים ותכנות) פותח לעצמו חברה ורוב הח"חברות הקטנות" לא ממש יכולים לעמוד מאחורי המילה שלהם וזה בכלל לא מקצועי....למשל מזייפיים מפרט שרת ואומרים שהם רשומים ואומרים שהם נותנים תמיכה הכי טובה והם שנה בתחום וכו' וכו'.....
לעומת זאת...אנחנו גם התחלנו בתור רסילר ובהתחלה באמת היינו לא הכי מקצועיים....אבל לאחר חודש בתחום התחלנו להבין שהעסק הזה רציני והתחילו לקנות אצלנו והחלנו לחשוב בכיוון של יעודי ומשם זה המשיך .....
כמעט כל חברה התחילה בתור רסילר...תלוי באשים שמשתמשים ברסילר!
לגבי הדומין הישראלי...אף אחד לא אמר שזה מראה על יותר מקצועיות...פשוט זה מראה שאנחנו לא כמו עוד חברה שנפתחה...הרי רוב החברות הקטנות בקושי קונות דומין ב15 שקל מאיפורר ואנחנו קנינו ב260 שקל מיסוק....זה הייתה כוונתי...להיות טיפה יותר שונה מכולם...
ואני יכול להבטיח לך שהרבה אנשים שמעו עלינו..זה שעומר אמר שלא הרבה שמעו עלינו הוא פשוט לא יודע כמה יש לי באיי סי וכמה אנשים התעניינו וקנו וחלק לא קנו בסוף ובקיצור......הרבה שמעו
אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי....ואני יודע שלא שההודעה שלך לא נועדה לתקוף...אבל תאמין לי שאנחנו חברה שלא תיסגר לך אחרי חודש וחצי חודשיים...ואנחנו באמת מקצועיים ואמינים ואת זה תוכל לשאולל לקוחות שלנו שנהנים משרת מהיר וללא נפילות.....ומתמיכה מקצועית וברוב שעות היום(עוד דבר שחברות קטנות מזייפות שהתמיכה שלהם היא 7 ימים בשבוע ו24 שעות ביממה...ואני יכול להבטיח לך שאין חברה שיכולה לעמוד בתקן כזה..)
אז שיהיה לכולם יום נעים ותודה על התגובות הטובות....

אלעדו'ס 01-06-06 12:29

בהצלחה !!!

MrKiLLeR 01-06-06 14:29

תודה רבה לכולם

Panda 01-06-06 15:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nofh
חחח..תודה אחי..(פתחתי לך כבר את הרסילר שלך)
ולגבי dodem ......לא כל רסילר הוא לא דבר מיקצועי
אבל בתקופות האלו כל אדם שני בפורום(אני יודע את זה מנסיון...הרבה קונים רסילר ורוצים שאני יעזור להם לגבי החברה שלהם ורוצים לקנות עיצובים ותכנות) פותח לעצמו חברה ורוב הח"חברות הקטנות" לא ממש יכולים לעמוד מאחורי המילה שלהם וזה בכלל לא מקצועי....למשל מזייפיים מפרט שרת ואומרים שהם רשומים ואומרים שהם נותנים תמיכה הכי טובה והם שנה בתחום וכו' וכו'.....
לעומת זאת...אנחנו גם התחלנו בתור רסילר ובהתחלה באמת היינו לא הכי מקצועיים....אבל לאחר חודש בתחום התחלנו להבין שהעסק הזה רציני והתחילו לקנות אצלנו והחלנו לחשוב בכיוון של יעודי ומשם זה המשיך .....
כמעט כל חברה התחילה בתור רסילר...תלוי באשים שמשתמשים ברסילר!
לגבי הדומין הישראלי...אף אחד לא אמר שזה מראה על יותר מקצועיות...פשוט זה מראה שאנחנו לא כמו עוד חברה שנפתחה...הרי רוב החברות הקטנות בקושי קונות דומין ב15 שקל מאיפורר ואנחנו קנינו ב260 שקל מיסוק....זה הייתה כוונתי...להיות טיפה יותר שונה מכולם...
ואני יכול להבטיח לך שהרבה אנשים שמעו עלינו..זה שעומר אמר שלא הרבה שמעו עלינו הוא פשוט לא יודע כמה יש לי באיי סי וכמה אנשים התעניינו וקנו וחלק לא קנו בסוף ובקיצור......הרבה שמעו
אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי....ואני יודע שלא שההודעה שלך לא נועדה לתקוף...אבל תאמין לי שאנחנו חברה שלא תיסגר לך אחרי חודש וחצי חודשיים...ואנחנו באמת מקצועיים ואמינים ואת זה תוכל לשאולל לקוחות שלנו שנהנים משרת מהיר וללא נפילות.....ומתמיכה מקצועית וברוב שעות היום(עוד דבר שחברות קטנות מזייפות שהתמיכה שלהם היא 7 ימים בשבוע ו24 שעות ביממה...ואני יכול להבטיח לך שאין חברה שיכולה לעמוד בתקן כזה..)
אז שיהיה לכולם יום נעים ותודה על התגובות הטובות....

בהודעה הזאת אתה שוב מציין שרייסלר זה דבר שמשקף על חוסר מקצועיות, אני בתור אחד שמשמש
ברייסלר(לינוקס) ושרת יעודי(ווינדוס), כבר הבנתי שזה לא נכון מזמן.
למשל קח את העסק Unwait.com(יש לי אצלהם חשבון), הם נמצאים על רייסלר או פוואר רייסלר,
והם משדרים מקצועיות מוחלטת, יש לי על השרת שלהם אכסון כבר חצי שנה, ולא הייתה נפילה אחת!
לא הייתה פעם אחת שדודי או דימה לא ענו לי, והם אפילו תמכו בי יותר מעסקים יותר "רציניים".
אני מקווה שהבהרתי את עמדתי.

בכל מקרה בהצלחה, עומר.

Avi.B 01-06-06 16:10

בהצלחה :P דרך הגב אתם לא חברה אם אתם רשומים אז עסק :)

visualed 01-06-06 16:21

ראשית, יש לך רק עסק רשום, לא חברה (ויש הבדל).
שנית, בלי להעליב או לפגוע בשמכם (השיווקי והפרטי) אתם לא שונים מאף "חברת" אחסון אחרת.
אני מדבר בעיקר על התדמית שלכם שמוצגת בעמוד הראשי.
וגם על אופן ניהול "החברה".
יש כאלה שיכעסו עליי ויגידו ככה וככה..אבל זאת דעתי.. וגם לי יש עבר נרחב ב"שוק" (מילה נרדפת..) האחסון :]

Optimum 01-06-06 23:47

אח אחד החברות ההכי טובות שיש =)
וכמובן שאני בן אחד המעצבים שעשיתי אותה וגאה בתוצאה היפה הזאת!
בהצלחה לך נוף ועומר מקווה להצטרף לצוות שלכם =) חברה מאוד פצצתית!
כע אני אל ישקר
יש לי אצליהם רסלייר
מאז שקבלתי עד עכשיו פעם אחת אבל פעם אחד לא נפל ל5 דקות! אולי נפל כי הם עברו ארון אבל זה לא נחשב!
חברה אחד הטובות
ממליץ לכולם בחום על החברה!
=) ונוף בן אדם זהב! ועומר גם! המשיכו ככה חברים!
ונוף צר איתי קשר...

nofh 05-06-06 16:12

שלום

שלום לכולם...תודה שוב על מספר התגובות הטובות
אני רוצה לענות לכמה שאלות כאן שנשאלו..
1.אנחנו לא חברה אלא עסק....
99 אחוז מן ה"עסקים" כאן קוראים לעצמם חברה....ולא כי הם חברה,אלא כי זה יותר מתאים....תחשוב על זה:"עסק Serv4U" זה נראה לך מתאים?
"חברת Serv4U" נשמע הרבה יותר מתאים ויותר מובן מה אנחנו בעצם....
2.אנחנו כמו עוד חברת אחסון בשוק?
אתה מוזמן לקנות אצלינו רסילר או אחסון או שרת משחק וכו' ולראות במה אנחנו שונים מעסקים אחרים......מה שבולט יותר זה המפרט שרת היותר חזק שלנו מרוב העסקים כאן...
p-4 3.0
1giga ram
80 giga sata
זה השרת של רוב החברות כאן.....אז זה שוני קטן בתחום הטכני...בתחום של התמיכה המקצועיות והאמינות ,אני חוזר....בוא אלינו ותראה מה שונה....(או שתשאל לקוחות שלנו.....חלקם כבר הגיבו כאן)אין חצי לקוח לא מרוצה!
3.רסילר-אני שוב אומר שזה לא דבר לא מקצועי....זה מאוד מקצועי למי שצריך את זה.
חברת אחסון לא צריכה את זה...היא צריכה למכור דברים כאלו ולכן היא זקוקה לשרת יעודי...או מיני יעודי לפחות!
פאוור רסילר זה באמצע כזה...אין לי מה לומר לגבי זה.....זה "יוצא ידי חובה" בתור חברת אחסון.(למרות שתוכל למכור רק רסילרים ואחסונים)
אז מקווה שהבהרתי את עצמי....ושוב תודה על התגובות...
אלכס....יצרתי איתך קשר.....מה הבעייה עוד לא הבנתי אבל לא משנה אחי...
נ.ב
הפסקנו למכור שרתי וונטרילו בעקבות בעייה טכנית עמכם הסליחה..(כרגע אנחנו לא מוכרים עד להודעה חדשה...למי שזקוק בדחיפות נוכל לספק עם תשלום עמלה גבוה יחסית)

Alter 05-06-06 18:24

הנושא ננעל עד שתדאגו להרשם כעסקים מורשים בפורום.
ברגע שעניין זה יסודר אתם מוזמנים לצור קשר עימי בפרטי.
לא תקבלו אזהרה מפני שהנושא פורסם בתקופה בה ניתן היה להרשם כלא רשומים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ