![]() |
"סופרים"
הספירה לאחור של חודש יוני החלה:
עוד 14 יום לבגרות בהיסטוריה. עוד 16 יום ליום הולדת. עוד 19 יום לסיום בית הספר. עוד 22 יום לבגרות בלשון. |Rolleyes| |
:D
רק שיבוא החופש |
...עוד 5 ימים לבגרות בתנ"ך.
עוד 17 ימים לבגרות במחשבים. |
עוד 15 יום למופע סיום של חוג תיאטרון.
עוד 5 ימים ליום השטן! עוד כמה שנים לבגרות... |
ציטוט:
יש עוד תוספת. עוד 3 ימים למבחן בפיסיקה עוד 6 ימים למבחן באנגלית(מבחן קובע יחידות) עוד X ימים למגן בלשון(לא זוכר מתי נידמה לי ב 16). וכל מה שכתוב אצלך.. רק שאצלי היום-הולדת עוד 37 יום. |
יום ראשון מתכונת לשון
יום חמישי בגרות מחשבים 15 הסטוריה 26 לשון ואז חופפפפפפששששששששששששש (חופש=100+ ת' במת' לפתור עד שנה הבאה...גם כן חופש) |
אצלי היום הולדת היום :)
הבגרות בתנ"ך יום שני ... המגן בהיסטוריה יום רביעי ... הבגרת ב-15 ... סיום בצפר כבר לא מעניין אותי .. כבר שכחתי מזה ... |
עוד 5 שעות לHalf Life 2 Episode 1 |!|
|
14 היסטוריה
19 בית ספר |
ציטוט:
לא הגיוני, לכל הארץ זה אותו תאריך.. חחח גם אני לא חושב על סוף שנה, אני זוכר איך פעם היינו סופרים ימים ביומן לסוף שנה, השנה לא רוצים לראות את היומן..|: |
עוד חודש לסיום המלווההההה!!!
עוד 4 ימים לבגרות בתנ"ך עוד 8 ימים לבגרות בהיסטוריה עוד 16 ימים לבגרות במחשבים ועוד חודש ו3 ימים לבגרות בסוציולוגיה!! ויאאאלההה חופששששששש נמאס כבר ללמוד!!! |
ציטוט:
אני בהתחלה חשבתי שב23 ואז אמרו לי ב26.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי זה בגלל שאני לא נכנס לשיעורים כמעט? :-/ והמגן בלשון זה ב11 ;-( |
וואי גם שלי!!!
הספירה לאחור של חודש יוני החלה: עוד 4 יום לבגרות בתנ"כ. עוד 8 יום לבגרות בהיסטוריה. עוד 9 יום ליום הולדת. עוד 19 יום לסיום בית הספר. |
ציטוט:
|
עוד יומיים מבחן משווא במתמטיקה - ליחידות
עוד שבועים סוף שנה :| עוד שבועים ההורים שלי הורגים אותי אם לא שמים אותי במגמת אלקטרוניקה :O |
עוד 19 יום לסיום בית הספר. שזה הייה חמוד :P מאוד
עוד שבוע למבחן במדעים :) מבחן מסכם וגדול ועוד 50 יום לטיסה לתאילנד ל16 יום :P |
חחח אופס לא ראיתי שיש פוסט כזה כבר
7.6 מבחן בפיסיקה 12.6 מתכונת ספרות 16.6 מתכונת פיסיקה 19.6 מתכונת ספרות 22.6 מתכונת פיסיקה 26.6 בגרות ספרות 28.6 בגרות פיסיקה |
וואלה לא יודע עוד כמה זמן החופש ואיזה בחינות... ;P
אבל אני מנחש שיהיו כמה! |Lol| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ