![]() |
דיבוב ע"י תוכנה
למישהו יש מושג אם אפשר לדובב דמות בסרט,מבלי לפגוע במוזיקת הרקע?
במה שמתנגן ברקע חוץ מהקול של הדמות? |
כל תוכנת עריכת וידאו מתקדמת.
יש לך בדרך כלל שני פסים שעל אחד מהם אתה יכול להוסיף את הקטע קול שלך ןלסנכרן אותו בהתאם לתמונות. |
אתה מכיר איזושהיא תוכנת עריכת וידאו מתקדמת?
|
ציטוט:
|
אין אחת שפחות מסובכת?יותר פשוטה?
|
ציטוט:
פייקספוקס, עם התוכנה הזו עשו את שרק. |
ציטוט:
|
למה אתה סתם אומר? אני יודע שב imovie אפשר לעשות את זה פשוט אתה מוריד את רמת הקול ל0 ושם עליו את הדיבוב אותו דבר ניתן לעשות גם בפרמייר.
|
ציטוט:
מה יקרה ברגע שהוא יוריד את רמת הקול ל-0? אז לא ישמעו את מוזיקת הרקע + צעדים, תזוזות ורעשים ברקע. לפי מה שידוע לי - רק הפסקול המקורי מכיל את ההפרדה ביניהם, כי שזה כבר מקודד לסרט אז הפסקול מחובר למוזיקת רקע. זה בדיוק כמו קובץ עריכה של פוטושופ שבו יש לך 2 שכבות לבין תמונה שאתה לא יכול לערוך אותה ולהזיז את הטקסטים בגלל שאין לך את השכבות אלא תמונה שכבר נשמרה. |
יש טכנולוגיה ש"מדכאת" את הקולות, אפשר לראות אותה בשימוש בתוסף שקיים בWinamp שמבטל את המילים בשירים.
|
חוסר מחשבה? לא לא לא כאחד שערך סרטים בחייו יש מספר דרכים לעקוף את זה.
קודם כל אתה לא חייב להנמיך את המוזיקה לגמרי אתה יכול לשים אותה כמוזיקת רקע ועלייה בנוסף את הדיבוב. או למחוק לגמרי את הפסקול שמגיע ביחד עם הסרט ולשים את הפסקול שהורדת מהאינטרנט ולהתאים אותו לצרכייך. |
ציטוט:
וכדי לעשות מה שאומר Jarhead , צריך כאמור אולפן מקצועי שיתאם את הדמות בדיוק לפי המילים שאומר המדבב אדם רגיל בתנאים ביתים לא יצלח לעשות את זה ולו יהיה מה. |
אלכס זה פשוט לא נכון אתה לא צריך אולפן מקצועי ואת מיטב הציוד בשביל זה.
כל מה שאתה צריך זה מחשב חזק שיצליח לעמוד בזה ותוכנת עריכת ווידאו מתקדמת את הקולות שם אתה יכול לסנכרן בקלות לפי התמונות אתה מזיז אותם על הפס עד למיקום הרצוי שאתה רוצה. |
JarHead
תוכל להסביר לי איך אני עושה זאת בAdobe Premiere Pro 2.0? אני רוצה לפצל את הפסקול לערוצים,ערוץ אחד של קול וערוץ אחד של כל שאר קולות הרקע, ואז להחליף את הערוץ של הקול,במשהו אחר.. אם אפשר לעשות זאת,אשמח אם תתמצת לי איך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ