![]() |
מהו מדד Alexa ?
שלום, רציתי לדעת מהו מדד Alexa.
תודה :) |
אני חייב לציין שהוא לא מדוייק בראש ובראשונה =].
זה הוא אתר, שמדרג אתרים מכל העולם ע"י הסרגל כלים שניתן להורדה. |
ככל שנמוך יותר טוב?
ואיפה אני יכול לבדוק מהו המדד אצלי מבלי לשים אצלי קוד באתר ? |
כן, ככול שנמוך יותר - טוב יותר.
ממתי שמים קוד באתר? http://www.alexa.com/data/details/ma...l=google.co.il תחליף בכתובת האתר שלך, ותראה את הדירוג. |
מממ... אוקי תודה אליאב.
ד"א הדירוג 581,846 טוב? ואיך אני מעלה את הדירוג? ומה זה עושה? תודה :) |
581,846 זה נחמד...
אפשר יותר, מממ...צריך שלגולשים שלך יהיה את הסרגל של אלקסה, ברגע שהם נכנסים - זה מביא כאילו הצבעה. ו - בבקשה =] |
רק דרך סרגל כלים אני יכול לעלות בדירוג? :|
איך דרך אחרת? |
ציטוט:
|
הבנתי...
שאלה נוספת היא מה הדירוג נותן? מה הוא עוזר? במה הוא משפיע? |
ציטוט:
|
זה סתם בשביל לפרסם אותם.
אין שום רעיון הגיוני מאחורי הדבר הזה, הוא לא עוזר בכלום, לכן אין סיבה לעזור להם(לאלסקה האלו) להתפרסם. |
ציטוט:
זה דבר דיי שטותי ומיותר. |
צודקים, אם זה לא משפיע ולא כלום אז לא שווה לקדם את הדירוג שם.
|
הם מתיימרים להיות מדד רייטינג..אבל בתכלס זה לא אומר כלום כי אין המונים שיש להם את הסרגל כלים, יש הרבה אבל עדיין זה לא רוב האנשים שיש להם אינטרנט לכן אני ממש ממליץ לא להתייחס.
|
ציטוט:
המדגם של מינה צמח לפני הבחירות הוא על 4000 ומשהו אנשים, יש מעל 3 מיליון בעלי זכות בחירה ועדיין התוצאות בדיוק אותם תוצאות . כנס לסקר של וואלה שיש לו 600 מצביעים, כנס אליו שיש לו 28,000 מצביעים, התוצאות ממש דומות ... פה ושם אחוז . אז מספיק שיהיה חצי אחוז מכל מקום בעולם עם הסרגל במחשב וזה מדד מספיק ... (ואם תראה את התוצאות הראשונות תבין שזה נכון) |
ציטוט:
|
המדד הוא גם בארץ אנשים,
בואו נספר לכם סוד, אני בקרוב הולך להכנס לוואלה נטוורק. איך הגיעו אליי ואיך שמים עליי? בגלל הדרירוג הנחמד שאלקסה מביאים לי, אם יהיה לכם אתר, אבל הוא בכלל לא יהיה בדירוג טוב באלקסה אף-אחד לא ישים עליו. איך חברות מדיה גדולות בוחרות אתרים לקמפיינים? לפי אלקסה. |
ציטוט:
חברה ישראלית |
ציטוט:
ושתראה את התוצאות, תבין שחוץ מאתרים קטנים פה ושם שנדחפים (כנראה זיוף) התוצאות בדיוק כמו שחשבת ... |
תוך כמה זמן הדירוג מתעדכן?
וכדי לקדם את האתר בדירוג - פשוט לתת לינק לסרגל? |
ציטוט:
כנראה שלא הבנת איך עובד האתר, כל מי שמתקין את הסרגל, אז זה שומר את האתרים שהוא נכנס ... ואז מדרג את האתרים לפי הכניסות של אלה שיש להם את הסרגל . אם כאלה מהאתר שלך יורידו את הסרגל, הם יחזרו לאתר .. וזה ישמר . ואז יותר אנשים שיש להם סרגל יכנסו לך לאתר והדירוג יעלה ... |
ציטוט:
ותוך כמה זמן זה מתעדכן? תודה :) |
וואי וואי יש פה שטויות...כרגיל =/
תבינו אלכסה היא כלי שנותן לבעלי אתרים, חברות או כל דבר אחר לבדוק את הרייטינג של אתר ביחס לכל שאר האתרים בעולם. מה הרייטינג אומר? הרייטינג אומר מה המקום של האתר שלך בעולם מבחינת כניסות. אגב אם אתה מקום 7000 בעולם זה מקום מצויין. הדירוג נקבע לפי מדגם מייצג...לוקחים מספר אנשים ולפי יחס הכניסות שלהם לאתרים הם מסיקים לגבי מספר הכניסות הכללי וכן...זה די מדוייק, למרות שיש חריגות פה ושם מסיבות שונות. בנוסף אתם יכולים לראות כל מיני דברים נחמדים באתר כמו top 10, top 100 בארץ ובעולם, אפשר להשוות בין אתרים וכו'. אגב, לפי אלכסה יאהו yahoo.com במקום הראשון בעולם, google.com במקום השני בעולם וhosts.co.il במקום ה21,936 בעולם =] אגב למי שבא לראות דירוג של האתרים המובילים בעולם: http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...obal&lang=none ושל האתרים המובילים בארץ: http://www.alexa.com/site/ds/top_sit...ntry&lang=none חושבים שתצליחו להיכנס לאחת הרשימות הללו? בארץ....אולי, בחו"ל....אין לכם סיכויי בהצלחה, |
12 מיתוך 100 האתרים עם הכי הרבה כניסות בעולם הם גוגל חחח..
|
ציטוט:
רשמת בדיוק מה שרשמתי, אז לפני שאתה רושם "יש פה שטויות כרגיל" תקרא ... ועל מה בדיוק אתה מתלהב ? שאתה מבין באיזה אתר אינטרנט יותר מכולם ? ואוו .. |
ציטוט:
אז אני לא מבין למה אתה חושב שאתה מבין יותר טוב מכולם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט אמרת דברים נכונים וציטטי אותך :) התכוונתי אליו |
ציטוט:
ואני לא מתלהב ולא מבין הרבה באלכסה...סה"כ בא לתת קצת מידע לאנשים ששואלים...וזה שאף אחד לא מבין פה בגרוש(כולל אותך) בהרבה מאד נושאים זה נכון... |
ציטוט:
ב. כמו שאמרתי ... אם אתה מבין .. אז ... ? כאילו יש על מה להתלהב שאתה מבין באתר יותר ממישהו אחר ... |
ציטוט:
ב.תגיד יש לך בעיות קריאה או בעיות הבנה? בפירוש רשמתי שאני לא מבין יותר ובפירוש רשמתי שלא התלהבתי כי אין על מה להתלהב פה אז למה בדיוק התגובה הלא קשורה שלך מתייחסת? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ