![]() |
דרוש : מתכנת טוב , רציני , פירוט בפנים .
יש לי עיצוב ,
ובו 4 קוביות - בתוך קוביה אחת , אני צריך מערכת ד"שים , שיהיה לי מערכת ניהול בשבילה . בקובייה השנייה - סקר + מערת ניהול בשבילה . בשלישית - שיהיה נגן מדייה להאזנה . וברביעית , הודעה נגללת ( זה יכול להיות שהסתדרתי ואני לא צריך ) . עכשיו יש לי עיצוב רק לדף הבית , אני יכול לעצב , כל הדפים בעיקרון עם אותו רקע , רק תוכן שונה , אני יעצב את הדפים , אני צריך דף אחד של רק האזנה + נגן מדייה פלייר + לינק האזנה לווינפ + מדייה , ושיהיה בו גם מערכת כזו לשליחת ד"שים כמו שיש באתר בתר . תוכן בלוח שידורים - שיהיה שם טבלה בסך הכל לא צריך משהו יותר מדי . שדרנים לא צריך גם מי יודע מה , רק פרטים זה כיתוב . דף המצעד , זה גם כיתוב . ודף צור קשר שיהיה בו מקום לשליחת מייל - מערכת כזו , שיהיה בה שם , מייל , ומה לכתוב , וזה יגיע למייל . סך הכל זו עבודה קלה . שצריכה להסתיים תוך מקסימום יום . זו לא עבודה קשה ! מי שרציני , אני מוכן לשלם אבל לא יותר מדי , כי זה גם לא עבודה קשה מדי . או צריך איחסון / דומיין , שיציע ואני יגיד לו . תנו תגובות . תודה , אלעד . |
ב"ה
העיצובים כבר חתוכים? |
בעיקרון כן ,
אבל יש לי את העיצוב של דף הבית כתמונה , אין מה לחתוך חוץ מהתפריט . ובתוך הקוביות . |
איפה כל המתכנתים שפה ?
|
כמה אתה חושב שזה יעלה לך?
|
כל המתכנתים שפה.. הם לא פה בדיון..
כי זה עבודה של ה 200+ ש''ח. זה כמה מערכות.. זה לוקח שבוע+- לעשות את זה.. |
ציטוט:
kucherov@bezeqint.net |
ציטוט:
|
=/
ההצעה שלו היא בין 0-50 ש"ח. ולמה אני ככה ? העיצוב שלי, נתתי לו אותו מתנה , הצעתי לו אפילו תיכנות חינם מתוך התחשבות ועקב בעית זמן מצדי , הוא ויתר על השירות והוריד את זכויות היוצרים על העיצוב שלי. |
ויתרתי על התיכנות שלך ,
כי אתה בעצמך אמרת שאתה מתחיל , ובקושי מערכת ד"שים הצלחת לעשות . |
ציטוט:
sorry|...| |
מה כבר צריך ? מערכת ד"שים / מערכת סקרים ?
|
אני יכול לבנות לך את המערכות האלו באחת מהשפות הבאות : ASP/PHP
המחיר : 400 שקל |
סתם כי ממש משעמם לי,
חישבתי כל מה שאתה מחפש פה והגעתי למסקנה שזה יעלה לך ב dbit: 870 ש"ח כולל מע"מ (כניראה שאני גנב :S) זה כולל גם קידוד אגב |
ציטוט:
|
איציק, בוא לא נסחף =]
אנחנו עוד לא אינטרנט זהב חח.. ללקוח פרטי זה המחירים, ללקחות עסקיים המחירים קצת עולים |
ציטוט:
שאינסטלטור בא אליך הביתה לפתוח סתימה שזאת עבודה של 10 דקות הוא משאיר לך חשבונית של 250 שקל . בוא נגיד שלאינסטלטור יש בגרות , מה מעבר לזה הוא למד ? הוא פתח ספר הוא השקיע שעות בלמידת המקצוע ? אני ישבתי למדתי את המקצוע , מה אני מבקש ? 300 שקל לעמוד שלוקח לי פי 2 זמן ממה שלאינסטלטור לוקח לפתוח סתימה ? |
אני אמרתי שאני מתחיל ?
סליחה , אתה ממש טועה , אני אמרתי שאני מתחיל עם לקוחות ומה זה בקושי מערכת דש"ים עשית לי ? את המערכת עשיתי לך , בעית קידוד קטנה שבאתי לפתור לך ואתה ויתרת. היזהר אם המילים שלך, אתה מוציא לבן אדם שם רע בלי לשים לב אפילו. מזל שיש את הטכנולוגיה של היום ששומרת היסטוריה. ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ