![]() |
שירותי: עיצוב,דפוס וחלוקה של פלאיירים.
מתאים לכל עסק קטן או גדול המעוניין לפרסם עצמו דרך פלאיירים.
יש אפשרות לוותר על החלק של העיצוב, אך הדפוס והחלוקה באים ביחד בכל מצב. *יש אפשרות גם למגנטים,כרטיסי ביקור, מדבקות, סטיקרים וכו'. *בית הדפוס הינו גורם חיצוני ולכן, תקבלו הצעת מחיר מותאמת מראש לכל סכום או כמות. -- למתן דוגמא, אשמח לעצב-3 כרטיסי ביקור\פלאיירים\סטיקרים חינם. -- תודה. |
רשומים ? אתר ? יותר פרטים ? :|
|
|
כשאתה מתכוון "חילוק פלייארים, סטיקרים וכו'" אתה מתכוון לזה באמת, או שאתה סתם לוקח אותם וזורק אותם לפח ?
איך אני יכול לדעת שאתה לא תעבוד עליי? :| |
תכין לי כרטיס ביקור
אתה יכול לראות דוגמא של סגנון על הבאנר שלנו ובאתר www.serv4u.co.il נראה אם זה יפה ניקח. פרטים לכרטיס יש לך בחתימה שלי ובאתר ב''צור קשר'' |
ציטוט:
ואם אני עכשיו אומר לך שאני רוצה חלוקה באילת? אתה מחלק?(כמובן שאני לא רוצה לשלם על זה יותר.) |
כמה זמן אתם בעסק? רשומים כחוק? משתמשים בתוכנה חוקית לעיצוב? נסיון, דוגמאות? עם איזה בית דפוס אתם עובדים? כיצד ניתן לתאם פגישה לאפיון פלאייר?
|
הנה תשובות לכמה שאלות שראיתי:
* החלוקה הינה במספר מקומות ספיציפיים אשר לא כוללים את אילת. * החברה עוד לא רשומה כחוק, אך דבר לא יעשה לפני שהחברה תהיה עסק מורשה (לא פטור). * החברה עובדת עם מספר בתי דפוס באיזור פרדס חנה,זיכרון יעקב ובינימינה. * חלק מהרעיון של להרשם כעסק מורשה הוא להבטיח ללקוחות ביטחון בתוצאה, מעבר לזה אני לא מסוגל להוכיח שום דבר. עוד שאלות? |
כמו ששאלו פה, התוכנות גרפיות שאיתם אתם עובדים, מקוריות ?
|
ציטוט:
שיהיה|: |
ציטוט:
כרגע אם תרצה חלוקה באילת, לא תוכל לקנות. |
חבל שאתה מתחמק מתשובה ישירה לנושא הבסיסי ביותר שבלעדיו הייתי חושב הרבה מאוד אם לפתוח "עסק", "חברה" או כל דבר אחר בתחום:
אתה עובד עם תוכנה חוקית? |
ציטוט:
|
כמעט כולם לא משתמשים בתוכנה חוקית,
כאילו שזה משנה למישהו אם הפוטושופ חוקי או לא :| העיקר שהתוצאה יפה =] |
ציטוט:
לא התוכנה כרגע לא חוקית. אך כל התוכנות במשרד של האדם אשר החברה תרשם עליו, חוקיות לגמרי. |
מה המחירים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חברה חדשה...אתם מצפים ממנה יותר מידי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אך זה ממש לא המקום להעיר הערות כאלה, במיוחד כשאתה מעוניין להרוס לי הכל. |
פוטושופ ופלאש עולים היום לא קצת, אך תתפלא ויש כמו שכתבתי "פראיירים" כמוני שמוכנים לשלם בשביל להיות חוקיים, אם תתפתח למשהו רציני תבין שזה לא משחק מה שאתה עושה עכשיו ואני פשוט לא מבין איך נותנים לזה יד בפורום חוקי.
אני לא אריב איתך כי לא משנה מה יהיה אני אצא צודק בעניין, להרוס יותר ממה שהרסת לעצמך בנושא אני לא יכול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלום,
אני מעוניין לקבל הצעת מחיר להדפס פלאיירים (אני מביא את הפלאייר מעוצב ורוצה הדפסה). גודל הפלאייר כמו פה - http://www.beesites.co.il/flier1-200606.jpg (בני, אם יש התנגדות שאני משתמש בפלאייר שלך לתצוגת הגודל שלח ה"פ ואוריד). כמות: הצעת מחיר ל500 ול1000. צבעים: הצעת מחיר לפלאייר - 2 צדדים עם רקע מלא ועל צד אחד יש על הרקע כתוב. הצעת מחיר לפלאייר - צד אחד עם רקע מלא ועליו כתוב (צד שני לבן). הפלאיירים - מבריקים (מבחינת דף - חלק כמו של ספר אזרחות חדש ). הצעות מחיר למייל בלבד admin@freshserv.net זמן אספקה, אני לא בא לקחת את הפלאיירים, מעוניין שישלחו לי בדואר רשום. תודה, המשך יום נעים. |
לפי דעתי, סתם בזבוז תלכו לבית דפוס תשלמו יותר אבל הכל יהיה טוב ויפה.
פה גם אין אפשרות לחלק בעצמך את הפלאיירים. קח בחשבון שהרבה מאוד חברות הולכות על חוקי כיום. לפי דעתי קודם כל תרשם אחר כך תארגן הכל במסודר ושהכל יהיה טוב תצא לדרך. אבל מה נשאר לי להגיד? שיהיה המון בהצלחה בעסק. |
ציטוט:
מזה הקנאות הזאת, אתה רוצה להוית יותר טוב? תעשה את זה בעיצובים מה איכפת לך תוכנה חוקית לא חוקית והוא רשום כעסק אז הוא מטורף שיגנוב לכם את הכסף ובלאגן ואם התוכנה שלו חוקית והעסק רשום אז זה בסדר והתוצאות יהיו יותר ברמה כי היא חוקית. להפך! תוכנה חוקית אתה גם תצטרך לשלם על כל פונט שלך ועל כל מברשת! כזו תוכנה לא חוקית יש לך מגוון ועבודות ברמה יותר גבוהה. יאללה די להיות שוטרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פליירים נניח כמה עולה החלוקה כמה עולה ההדפסה כמה עולה העיצוב? כנל לגבי הכרטיסי ביקור וכו' ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט מאוד תמצא בית דפוס זול וטוב ופשוט תעלה את המחיר ותוסיף עוד את המחיר של העיצוב וזהו |
ציטוט:
freshserv, אני אשמח לדעת אם אתה בכלל מעווניין בחלוקה כי בלי עיצוב ובלי חלוקה לא תוכל לקבל שירות ממני. |
ציטוט:
לך לבית דפוס ובמקום להשקיע הרבה כסף במדפסות,דיו ודפים פשוט תשלם לבית דפוס-החברות הטובות ביותר עושות ככה. ואם אנשים בנוסף לדפוס רוצים עיצוב אז תוסיף להם איזה 50 ש"ח על העיצוב וחלוקה אתה יכול להציע אבל לא חלק מהעסקה. |
ציטוט:
אני הולך לבית דפוס, ומדפיס שם את הכל ואז מחלק, מי שרוצה את זה אבל מעוניין לשלם גם על חלוקה, מוזמן |
ציטוט:
טוב...שיהיה לך בהצלחה! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ