![]() |
עיצוב הוסט חדש - simbahost
עומד למכירה למי שמעוניין.
העיצוב: http://img143.imageshack.us/img143/8092/simba0es.jpg אני לא הכי שלם עם הכותרות הכתומות-צהובות :\ תגובות? |
אהבתי את המחשבה שלך אחי אבל...
העיצוב צפוף כזה ויותר מידי צבועני ( אני לא אומר שצריך לגוון אבל לפי הטעם הטוב ;] ) בכללי אהבתי את הרעיון :] בהצלחה בהמשך. נועם.Direct-Host.Net. |
דווקא נחמד.. אולי עדיף לפורטל..
|
נחמד.
|
|
את המראה של העיצוב אהבתי, אבל אני מקבל סחרחורת רק מלהסתכל עליו.
אתה דוחס יותר מדי דברים בעמוד אחד, זה באמת נראה כמו פורטל, צמצם. |
יפה מאוד. הפתעת.
פשוט תמחוק קצת דברים, זה יותר מדי דברים בעמוד אחד. תהפוך את הרקע ללבן תעשה רווח בין כל דבר. מספיק שיהיה בדף הראשי - ברוכים הבאים, בין לקוחותינו, מפרט השרת. וזהו - תנסה לעשות את זה ותראה לי. את מה שיש בצד שמאל למטה כל התמונות של החברות - תעביר את זה לשורה אחת למטה. תעשה בדיוק מה שאמרתי לך ותראה פה את העדכון נראה איך יצא. בקיצור תתחבר לאייסייקיו דבר איתי. אני יעזור לך. |
צפוף ולא נוח לעין לא אהבתי
|
"עידן הקרח הוסט"
צפוף מדי :\ |
נחמד אחי, באמת צפוף מדי
|
לדעתי העיצוב יפה אבל לא הבנתי מה הקשר התמונה של המיתחנגל הזה שמחייך איפה שרשום מהירות אמינות ויציבות.....תחליף את זה
|
נחמד
|
דבר ראשון תעיף את התמונה של המכוער הזה מכיוון שהוא גורם לעיצוב להיראות לא טוב.
המבנה שונה מהרגיל, רואים שרציתה לעשות מבנה שונה אך המבנה הזה צפוף והתמונה הגדולה לוקחת חצי מהאורך של העיצוב. התפריט מעולה אך הטבלאות ביחסית לתפריט נחותות ונראות פחות יפות ומתאימות. הצבעים טובים וטוב שהשתמשתה ביותר משתי צבעים. סה"כ העיצוב נחמד מאוד אך דורש שיפור כמובן בנוגע לצפיפות ולדברים שכתבתי. בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ