![]() |
מחפש דומיין ישראלי..
אני מחפש דומיין ישראלי..
ההצעה הכי זולה תתקבל אשמח לשמוע ביקורות הצעות תקופות לרכישת הדומיין מחירים וכל מה שבינהם |
תקופת הדומיין : שנתיים .
הדומיין נרשם על שימך . על המייל שלך . עלות הדומיין : 300 ש"ח . או ללקוח : 280 ש"ח . הדומיין מוזמן עם הגעת התשלום . **ניתן לשלם ע"י הפקדה בנקאית או לחילופין דואר רשום . פרטים ושפע ביקורות בחתימה . בברכה , מאור . |
לקוח 270 ש"ח
מחיר רגיל 280 ש"ח הדומיין לשנתים,תמיכה מלאה,נרשם על שמך. צור קשר: 317231389 |
|
ציטוט:
לקראת סיום פיתוח האתר |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכן - זו בדיוק הכוונה שלי. תקנה מהאיגוד ואל תשלם פערי תיווך 8-) |
ציטוט:
|
תודה...חשיבה חכמה בהחלט
במקום לשלם עוד 40 ש"ח על למתווך |
ציטוט:
יש אנשים בלי כרטיסי אשרי / שהם מפחדים לתת פרטי אשרי באינטרנט |winky| והם מעדיפים לשלם עוד 40 ש"ח על תמיכה + פחות סיכון (למרות שאן) |
אם אתה רוצה..
אני יכול להזמין לך ב 270 ש''ח. (אם אתה לא יכול להזמין לבד ב 260, אם אתה יכול אני ממליץ לך להזמין לבד ולא לקנות ממני.) כתובת העסק: www.serv4u.co.il מחיר זה רק לאשכול הזה. יצירת קשר בחתימה. נשמח אם תיהיה בין לקוחותינו. |
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין ישראלי (co.il) ב 320 ₪ לשנתיים. המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: בוריס: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד: 052-5362821 מני: נייד:054-6450344 איסקיו:232844436 מסנג'ר:meni_s2004@walla.co.il * המחירים כולל מע"מ. *סטייל-הוסט רשומה במס' ופועלת כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. *הלקוח מקבל חשבונית מס/קבלה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ