![]() |
MBGB.co.il - ברוכים הבאים
שלום לכל חברי הפורום.
חברת MBGB מודיעה על הפתיחה הרשמית ומתכבדת להציע אחסון מקצועי, מהיר, במיוחד לחברי הפורום גם זול. www.MBGB.co.il לכל חברי הפורום מחירי רצפה לתקופה קצרה: www.MBGB.co.il/hostscoil לחברה שרת פרטי וחיבור עם רוחב פס של 1Gbit ! פרטים למתן שירות ותמיכה אצלי הינם דוד מאיר לוי. אייסיקיו: 8-10-50-70 מסנג'ר: maker11@bezeqint.net דוא"ל: david@mbgb.co.il נייד: 052-3360543 השותף שלי לחברה, שמואל יצחק, וכמו כן גם סוכני המכירות בחברה יכתבו גם הם את פרטיהם בהכרזה זו. *** סוכני מכירות שמעוניינים להצטרף לחברה שיצרו עמי קשר. |
אני סוכן מכירות אצלהם אני יעדכן את חתימתי אחר כך
ליאור |
חיבור קישורית 1 ג'יגה ? מאיפה משיגים כזה דבר ?
|
מחתימים חוזה.
|
שלום וברכה אני מנהל את חברת MBGB יחד עם דוד.
מחירים זולים במיוחד לרגל הפתיחה, לנרשמים עכשיו. למתן שירותים ותמיכה: שמואל יצחק. איסיקיו: 342243879 מסנג'ר: shmuel611@hotmail.com אימייל: shmuel@mbgb.co.il פלאפון: 0508365325. |
דוד בהצלחה. (:
זוכר אותי? אחלה בן אדם שווה לעבוד איתו. |
לא עוד אצלי האתר..
|
שכפול דיסקים? O:
בהצלחה. |
חברה רשומה כחוק? אם לא שים לב להתחיל להשתמש בביטוי שונה מ"חברה" כי אתה עלול מהר מאוד להסתבך.
האתר זקוק לשיפור בכדי לשדר ללקוח יציבות עסקית, כלומר - האתר שמשמש אותך כרגע נראה לי כלקוח פוטנציאלי כאתר של עסק (נקרא לזה כך) לא יציב, שמהר מאוד גם לא יופיע ברשת. כשאני מדבר על שיפור האתר אני מדבר על קידוד נכון של הדפים (להמנע משימוש בתמונות מיותרות, להתאים את האתר לתקן בסיסי לפחות ולדפדפני האינטרנט השונים. בנוסף עבודה מושקעת יותר על עיצוב האתר ותוכנו (לפעמים עדיף לשכור אנשי מקצוע שיעשו את העבודה טוב יותר ממך). אני מציע לך לעבור על אתרי אינטרנט של חברות כמו LiveDNS.co.il, SweetHome.co.il Agate.co.il וכדומה. יש לך עוד הרבה עבודה אם אתה מעוניין להכנס לעסק בצורה רצינית אך כפי שזה נראה עכשיו, תוכל לעשות אחלה כסף בחופשה שלך. בהצלחה. |
לזה אתה קורא מחירי רצפה??? 50 MB שטח אחסון ו-5 GB תעבורה ב-30 ש"ח לחודש זה מחירי רצפה?
המחירים בדף שנתת טובים.. אבל מה זה המחירים האלה באתר? |
לא לזה קראתי מחירי רצפה...
תשים לב טוב מה כתוב. www.MBGB.co.il/hostscoil באתר הזה ישנם מחירי רצפה מיוחדים לבאים מפורום הוסטס. בקשר לתגובתו של webite - אני מבין שכנראה יש לך חברה של עיצבו אתרים ואתה ממש מעוניין למכור לי אחסון, אבל לא ככה מוכרים לאנשים עיצוב וכדומה. ממש לא שכנעת אותי. חוץ מזה, רק פתחתי את החברה ואכן יש לי להחליף עיצוב כמובן כי המעצב שאני עובד איתו הוא אחד הטובים שיש... |
בהצלחה רק תשנו עיצוב
חברות אחסון לא מבינות שאסור להם להשתמש בעיצוב עם מלא תמונות - ככה האתר עולה לאט ואז אנשים אומרים "החברה איטית" ועד שהכל עולה יוצאים, אתם צריכים משהו פשוט עם קודים של CSS בלי הרבה תמונות. |
שיהיה בהצלחה
|
ציטוט:
www.MBGB.co.il/hostscoil באתר הזה ישנם מחירי רצפה מיוחדים לבאים מפורום הוסטס. ובאתר הרגיל... זה מחירים ממש יקרים |
ציטוט:
|
בהצלחה.
לא הכי אהבתי את העיצוב. |
ציטוט:
200 MB ו-22 GB תעבורה ב-80 שקל לחודש זה לא יקר? |
נכון
זה שהיום יש ילדים שרוצים ג'יגה בשקל אז עשיתי לכם לינק מיוחד עם מבצע לזמן מוגבל. אבל לאחר מכן אני לא נותן יותר מחירים כאלה, רק לקוחות שיבואו עכשיו במחיר כזה וישארו אז הם ימשיכו לקבל מחיר כזה. האתר הרגיל הכנתי מחירים שצריכים לפי דעתי להיות מחירים בכל חברת אחסון. חוץ מזה, אני לא מאפשר ריסיילרים כ"כ בקלות ועל כן הרווח שלי כאן הוא מלקוחות אחסון רגילים בלבד. בשרתים שבהם נותנים ריסיילר של 5 ג'יגה ב50 שקל השרתים קורסים אחת לשבוע לפחות. אצלנו, כאשר נגיע לגבול מסויים של לקוחות אחסון רגיל אני כבר אקנה מחשב נוסף שיפריד בין אפליקציות. אפילו אחסון רגיל זה לא טוב שיש יותר מדי.... אם אם אתה כ"כ רוצה לקנות אחסון מריסיילר שיש לו על אותו שרת עוד 50 ריסיילרים ו500 לקוחות ששואבים את כל משאבי השרת ומפילים את השרת אחת או שתיים לשבוע אז תהנה. אנו מציעים מחיר נכון לכאלה שרוצים לקנות אחסון בשרת שרובו ישמש רק עבורם, וכך הם יקבלו רוחב פס עצום. תשימו לב שהעיצוב של החברה שלנו שוקל קרוב ל1M, אפילו קצת יותר... תספרו כמה זמן לוקח לו להיטען אצלכם. |
אחלה מחירים לדעתי...מפרט השרת מעולה...שם מגניב...אהההם שיהיה לכם בהצלחה!
|
בהצלחה דוד ;)
זוכר אותי ? :D - מושיק ברק. |
בהצלחה,ותפסיקו לרדת על הבנאדם תגידו לו מה רע אבל לא צריך להגזים...
|
ציטוט:
זה שאתה אומר שזה יקר.. אתה ממש טועה. למרות שלהם אין סיבה לקחת כאלה מחירים(הם לא כאלה וותיקים) ככה זה צריך להיות בכל חברה. מחירים יקרים, זה שאנשים הפכו את זה לשוק זה לא אומר כלום. עוד שנה אני מקווה שאהמחירים יעלו, אבל ככה זה מתחיל בחברה כמוהם, לאט לאט כל החברות יעלו את המחירים לפי הוותק (חצי שנה, שנה). בעקרון המחירים שיש להם זה מחירים מצויינים ודיי זולים לחברה עם וותק של שנה. כל חברה צריכה להעלות את המחירים לפי דעתי וככה זה אמור להיות, יקר, וחברה עם מחירים זולים משדרת חוסר איכות(לא כולם, אבל חברות וותיקות עם איכות צריכות להעלות את המחירים כמו , וויסטפ.). (לפי דעתי). |
קודם כול בהצלחה דוד !! אהבתי את החברה ואת העיצוב ואת הכול באמת אחלה בן אדם דוד!
ועומר אם ארה רוצה למכור במחירי זנות שוברי שוק תהנה, אל תתן לאנשים ביקורת על המחירים הוא יודע לאיזה קהל הוא פונה. אתה פונה לקהל הילדים שרוצים לקנות איחסון ב-10 שקל כי זה מה שהם מקבלים כול שבוע. דוד בחר לפנות לקהל המקצועי והמבוגר יותר ומשום כך המחירים גבוהים יותר. |
בהצלחה:)
|
ציטוט:
אם כן אני אמרתי בדיוק ההפך ממחירי זנות. אני אמרתי בדיוק ההפך ממה שאתה אומר שלא צריך למכור. שצריך לעשות מחירים יקרים - משדר מקצועיות ואיכות. לקוח שבאת רוצה לקנות איחסון יחפש את היקר - כי הוא יודע שזה יותר טוב. אני כמובן מדבר אל לקוח שהוא מעל גיל 18. ולא ילדים בין 10-11 שמחפשים לקנות איחסון ב 5 ש''ח חושבים זה עוזר. ----------------------------- *לפי דעתי חייב לעשות שינוי בכל החברות האיכסון ולהעלות את המחירים, חברה כמובן שבאמת יש לה על מה לתת מחירים = וותק, איכות שרת, תמיכה. *וגם לפי דעתי חסות - לא דבר טוב. אם כולם יתחילו לתת חסויות איפה יהיה הרווחים של החברות איכסון ? רוצה להעלות אתר, אתה חייב להוציא כסף אני מקווה שעוד שנה כל השינויים האלה יהיו. *עוד משהו - כמו אצל הרבה חברות זה לא הגיוני שרייסלר 3 ג'יגה עולה 60 ש''ח ואיחסון 500 מגה עולה 50 ש''ח. אצלי בחברה זה לא ככה כמו שאתם רואים - ולפי דעתי זה לא אמור להיות באף חברה ככה. ----------------------------- כמו שאתם רואים אני כל משפט רושם לפי דעתי, כי זאת דעתי ואני מאמין שזו הדעה של הרבה מבעלי חברות האיכסון בארץ והם גם רוצים שזה מה שיהיה. כי בעקרון חברות איחסון שנפתחות מסתכלות על מחירים של חברות אחרות אבל מחיר אמיתי זה משהו כמו של צבעים.קום. |
לא עובד
|
בבקשה לא לריב, שניכם אחלה אנשים.
אני שמח שיש הרבה בפורום שחושבים כמוני. בכל אופן, החשיבה שלי הגיעה מאיזשהו מקום של ניסיון. כשהייתי בעלים של פורטל שהיה קיים בעבר ואוכסנתי על חברת ADCD, קיבלתי את השירות הכי טוב האפשרי שאפשר לקבל, שלא קיבלתי באף חברה אחרת. הרצון שלי לתת לאנשים שירות ואיכות ברמה כמו שאני קיבלתי, בא לידי ביטוי בשרת שקניתי ורוחב הפס שיש לי. גם ההגבלות שאני שם לעצמי בקשר לפתיחת ריסיילרים הינם חלק מהאידיאולוגיה. ריסיילר שקונה 5 ג'יגה ב50 שקל אין לו בעיה למכור גם הוא 100 מגה בשקל בכך להתחרות אפילו בחברה שהוא מאוחסן בה, ובו בזמן מאמץ לה את כל משאבי המערכת. כאשר פתיחת ריסיילר תהא עסק יקר, פחות שרתים יפלו כל שני וחמישי, מחירי האחסון יעלו, והלקוחות יבינו שעל איכות צריך לשלם קצת יותר ממה שהם חשבו עד כה. |
המחירים יקרים מדי לדעתי,
נכון שהמחירים צריכים להיות נורמאליים ולא מחירי "זנות", אבל, יש לך וותק ? יש לך המלצות רבות ? במידה והיה לך אחד מן הדברים הללו , היית יכול לדרוש תשלום כה יקר. לדעתי המחיר יקר מאוד לחברה מתחילה, קח לצומת לבך. אמרי. |
ציטוט:
תלמד לקבל בקורות ולא לקשר את זה לדברים אחרים, אני הגבתי בנושא שאני מבין, מוזר שמהחלק הראשון התעלמת, לא הייתי ממליץ להמשיך ולהשתמש במושג "חברה". |
יש הבדל בין להגיב על העיצוב לבין להשפיל את העיצוב כשיש לך בחתימה סמל שמבליט את העובדה שאתה מעצב.
פרט לכך, אם אתה חושב שאין לי תקציב אז זה עניין שלך. אני אחליף עיצוב כשאראה שיש צורך ממשי לכך פרט לעובדה שמבחינה שאר חברות האחסון ומעצבי האתרים האחסון לא משהו. כאשר אני אגיע למצב עובדתי שבו בגלל אחסון אני אפסיד 10 לקוחות תהא בטוח שאני יכול להשקיע על עיצוב גם אלפי שקלים. ישנו אתר קסמים שיעלה בספטמבר שהמערכות שלו עולה מחיר שאני אפילו לא יכול לכתוב כאן בפורום, ואני חלק מאותו אתר. האתר יעמוד לבדו על שרת יעודי פרטי משלו, ובתכנון אפילו כמה שרתים. שבת שלום ומבורך. |
אז בוא נבהיר כמה דברים:
1. אני לא מעצב ולא גרפיקאי, יש הבדל "קטן" בין התפקיד שלי לשלהם. 2. לא "השפלתי" את העיצוב שלך - אשמח מאוד לראות כאן או בפרטי איך בדיוק הבנת את זה. 3. עוד פעם אני כותב ומקווה שזו הפעם האחרונה, אני לא עובד עם לקוחות מה"אינטרנט" ולא אעבוד כך שגם אם הייתה כותב הודעה אחרת לגמרי ומבקש חידוש עיצוב הייתה נענה בשלילה. מקווה שהבהרתי את עצמי טוב. |
קודם כל האתר לא עובד, ו.. נכון שצריך להעלות באופן כללי את מחירי החבילות, אך, אין לך מספיק וותק כדי להעלות את המחירים בצורה כזאת.
בהצלחה. |
שיהיה לך בהצלחה.
חברים אני לא רוצה לראות יותר תגובות על המחיר, הוא קבע את המחיר שלו וזכותו, רוצים להגיב על המחירים? בפרטי. מעכשיו מי שיגיב על המחיר ידאג לקבל אזהרה דנדשה לפרוטוקול האזהרות שלו. המשך סוף שבוע נהדר, ובאמת שאל תהרסו לי אותו. |
בהצלחה =]
עידן, . |
שפרו עיצוב
אחלה שם יפה הדומין בהצלחה אחי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ