![]() |
ביקורת על Israel-serv ורעה סתם חעחע מחפש ביקורת..
הכותרת אני סתם צוחק..
שמעתי שהם חברה טובה השרת שלהם נראה מצוין המנהל ניר בטוח נחמד.. מה אתם אומרים עליהם?? תזכורת: www.israel-serv.net אני צריך את זה די דחוף למרות שנראה שאני עושה צחוק כי אני רוצה לדעת.. אולי אני קונה מהם משהו (פרטי)... וזה באמת חשוב לי שלא איפול בפח כמו עם OXSERV המניאקים והנוכלים (ראו קישורים בחתימה) ואני רציני.. אולי הכותרת לא רצינית, אני רציני אז אנא תרשמו רציני. תודה :) |
נראה חברה אחלה.
|
זה ממש לא מצחיק , :>
שמעתי רק טוב , |
כן אני יודע=\
זה די משהו גם ביני לבינו ככה אתה יודע.. דוגרי שהוא יראה את זה אז הוא ישים לב לרעה ולא יאמין ואז שהוא יראה חעחע הוא יירגע=\ אז זה לא אמור להצחיק אותך=\ אבל אולי אני לא רשמתי רציני אבל עכשיו תרשמו דוגרי רציני.. אני באמת מעוניין מידע על החברה שלא יהיה לי כמו Oxserv הבני זונות (ראו קישורים בחתימה) |
ציטוט:
ואני לא כמוך איים ולא יכול לעשות כלום אני מעל גיל 18 אני יכול לעשות הכל לא כמוך בן 4 ומאיים |
כן אחי, אתה טיפה מגזים לא צריך להסחף עם הביקורת שלך עד סוף העולם,
זהו כל הוסטס קראו את זה מספיק, אתה רוצה להרוס תבנאדם או מה?. הוא לא יתן לך אל תתעסק איתו והוא לא איתך. יום טוב, פרי. |
חחחחחחחחחחחחחחח
הבהלת אותי ת'אמת..... |
ציטוט:
וגם אתה לא תעשה כלום. |
ציטוט:
מניסיון :) |
לך זה אחי..
חברה מצוינת! לא מכיר את ניר.. אבל מכיר את בן.. בנאדם רציני מאוד.. זמין המון! חברה מאוד רצינית.! (או בקיצור, מומלץ!!!). |
חברה מעולה, מנהל נהדר ומתחשב, בן אדם זהב.
עוזר בכל, תמיכה מעולה, לך על זה, לא תפסיד. חברה אחת הטובות היום בשוק ההוסטינג (מבחינת מקצועיות). |
ציטוט:
|
נחזור לנושא - ישראל סרב
פשוט נהדרים, בתור עסק אני אומר לך רמת שירות, ואיכות גבוהה מאוד. מומלץ מאוד בין המספקי אחסון הטובים שיש. ולסיכום, אני ממליץ שתרכוש חשבון אחסון כמה שיותר מהר. |
ציטוט:
זה לא הוצאת דיבה, הכול אמיתי יש הוכחות. אני אשמח אם תתבע אותי ככה אני לא אצטרך ללכת לתבוע אותך. בשמחה. |
ציטוט:
בכל מקרה תודה לכולם על הביקורת הטובה , שמח שאתם נהנים מהשירותים שלי. |
ד"א למי שיש עו"ד זה לי ולמי שאין זה לך.
למי שיהיה צריך לשאת בתוצאות זה אתה מי שלא זה אני. רימית אותי, בבית הדין תקבל מה שמגיע לך. עוד אזהרה שאני נותן ואני תמיד מתייחס אליה ברצינות אל תנסה. |
ציטוט:
אני לא רוצה שום דבר בעניין. מתן אל תגיב זה לא עניינך! רוצה תתבע על תרשום את זה פה! דבר איתי באיסי. תודה. |
ציטוט:
חחח על מה כבר תתבע אותי? איזה אנשים יש בעולם הזה.. |
ציטוט:
"השופט אני רימיתי אותו והוא מפרסם את זה מה אסור לי לרמות?" חהחהחה אלון מזרחי החדש =\ חעחעחע=] אני כבר יותר פוחד שהוא יבוא וירצח אותי מאשר זה שהוא יעשה לי משהו משפטי חחח |
קניתי ממנו ריסיילר לפני כמה ימים , ואין לי מילים , השרת ממש מהיר , הפאנל ממש נוח.
ממליץ בחום. תודה. |
חברה טובה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תראה איזה מילים הוא מוציא ומתייחס לבני אדם עפ"י גילם אחרי שרימה אותם. אין מגיע לבן-אדם הזה פשיטת רגל, לא מספיק שהוא מבריח ממס ולא מציית לחוק הוא גם נוכל שלא מסכים לקבל ביקורות. |
שלום.
ברצוני להגיד כי החברה של בן (Israel-Serv) מעולה! אני ממליץ בחום לקנות מחברה זאת! בן הוא איש זהב! עונה תמיד ועוזר..!!! אפילו אם תקרצץ לו קצת אתה תראה שהוא תמיד מוכן לעזור ולא מסננן אותך וכדומה! קיצר אחרי כל זה אני ממליץ לך בחום לקנות מחברה זאת. |
אחלה חברה.. ממליץ בחום .. למרות שהיה לי ריב עם בן,,, אני יודע שהוא צודק.
וזהו.. אני אומר .. לך על זה :) |
חברה טובה שרת חזק אחלה שירות
מומלץ! |
נראת אחלה חברה :)
|
כה...
אני כרגע מאוחסן על Enter-Serv ניסיתי אותם והם מוצלחים אני ינסה גם את israel-serv.. נראה מה יהיה יותר לרצוני... פשוט אצל ENTER-SERV השירות מצוין אני פשוט חולה על האנשים האלה אבל מפרט השרת פחות טוב והעילות אף גבוהה יותר (עלות החבילות)... מה שכן הבנתי שלENTER-SERV יש 4 מתחזקים רציניים מאוד וזה ולISRAEL-SERV יש גם אנשים רציניים אבל פחות. בקיצור נראה לי שני החברות דומות מאות ממש מתחרות אחת בשניה! יפה מאוד :) תודה תומר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ