![]() |
רשת אתרים
אנא הציגו לי פה את כל רשתות האתרים.
כדי שאני יבחר למה לצרף את אתר הספורט שלי(כמובן אם יש הצעה להצטרפות) |
אחי אני רוצה להגיד לך משהו אישי בינינו בלי שאף אחד יראה :)
אני לא מבין מה אתה חש ומחזיק מהאתר שלך אתה חושב שכולם ירצו אותו במובן מאליו... "כדי שאני יבחר" אתה תבחר? חח תחכה שיציעו לך אתה בכוח נכנס למקום שלא רוצים אותך? |
ציטוט:
|
|
רשת טובה עם מנהל אדיר תבדוק אולי יתמזל מזלך
|
ציטוט:
תקים אתר ספורט מהטובים והמפורסמים בארץ כמעט ובלי להוציא כסף דבר איתי:D |
ציטוט:
ולמה אתה חושב שיקחו אותך חח ?טוב אולי באמת יתמזל מזלך.. יום טוב |
ציטוט:
דבר שני, אני לא יודע אם זה רמז, אבל אתר שיש לו 125 כניסיות יחודיות-יומיות בממוצע הוא לא בין הגדולים בארץ, זה בטוח. |
ציטוט:
האתר שלך ממש לא כזה טוב העיצוב שלו חובבני ובלי השקעה איך אתה בדיוק מצפה שייצא לך מזה אתר טוב. בחיים לא נהניתי להיות באתר הזה הוא איטי מסורבל וחובבני ביותר. סתם כמה נקודות למחשבה. |
http://zolazone.net
בקרוב נפתח. בכל אופן יש לנו כבר אתר ספורט (http://sportneto.co.il) שיהיה בהצלחה, בברכה אלון רוט, בעל רשת זולה זון. |
ציטוט:
טלספורט כבר עדיף ממנו. עיצוב חובבני, עדכונים שבוע אחרי מועד ההתרחשות ובכלל ניהול חובבני. מנהל מתנשא ובוא נגיד, לא "בזבזן" (במקומות שכן צריך לבזבז- א' כל בעיצוב). ואני בטוח שהרבה יסכימו עם דברי. |
ציטוט:
כן, תלך למקום שבו כתוב הממוצע, שמחשב גם תזמנים שהאתר לא פועל(כיאילו יש 1 כניסות ביום) ותראה מה ממוחשב שם עוד חכם |
ציטוט:
עידכונים שבוע אחרי המועד? ניהול חובבני? ברור שכולכם פה מהאתר ספורטנטו שזה סתם אתר מעאפן. טלטספורט השקיעו כספים באתר - אני לא |
ושוב אני יגיד שהיו כמה חודשים שהאתר לא פעל וכל יום נחשב כ-1 כניסות וזה הורס את כל הממוצע
אז אל תבלבלו בשכל |
אני הבנתי את הקטע של האתרים האלה, אחרי שטלספורט הודיעו שמני לוי מת.
אני למדתי לקח - להכנס רק לynet, Nrg וone, היחידים שלרוב מספקים מידע אמין. בשביל להגיע לרמה שלהם, צריך להשקיע כמה אלפי דולרים. ככה סתם - זה לא יעבוד. והכוונה שהעידכונים באתר מגיעים בדילי רציני. |
boom אתה חתיכת קנאי
תפסיק לשקר כאן, מי שיכנס יראה שה-12 כתבות האחרונות הם מחמשת הימים האחרונים. וד"א האתר לפעמים מעדכן Live ממשחקי ליגת העל, הקנאה אוכלת אותך? |
חחחחחחחח שאני יבין..
אתה מתלהב מזה שפתחת אתר ברמה כזאת נמוכה בלי כסף? כאילו מה יש להתלהב? את מי זה אמור לעניין בכלל? ספורט נטו אתר מסריח אה? כן ממש.. שתגיע לרמה כזאת תבוא לדבר אליהם. וקרא את התגובה של Alon.R.. אני הבעלים השניים של זולהזון. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח
מישהו פה ראה תכניסות לספורטנטו ביום שהוא מדבר?????!?!?!?!?! לא נראה לי כולה ראיתם אתר מתוכנת ומעוצב יפה שהמנהל שלו הוציא עליו המון כסף אתם מכירים תאתר כמה זמן כמו שאני מכיר?????? אני מכיר אותו שנה ומתוך 12 חודשים האתר פעל רק חודשיים! כמעט שנה שלמה האתר הזה לא פעל וכותרתו היתה: גולשים יקרים נחזור עוד 3 שבועות! לאתר הזה יש כתבים גרועים שמעתיקים מאתרים אחרים מה אתם מקשקשים לאף אחד פה אין מושג בכדורגל ובספורט ובניהול אתר מסוג כזה כולכם מהאתר המעאפן של ספורטנטו שלא פועל בכלל מקנאים ואוכלים תלב תכתבים שאני זורק מהאתר שלי הוא לוקח לאתר שלו 10 משתמשים יש לו בפורום עשו טובה תפסיקו לקנא! למה נראה לכם שיש להם כניסות!?!?!?!? |
תראו כתבה זו http://isr-football.com/article.php?id=60
ושהאתר שלו אני יראה לכם כתבות שלו, שגם הם מועתקות או מסוכמות מילה מילה שום תמונה שם לא שלם והם מעלים אותה לשרת(עבירה על החוק) גם קרדיט על תמונות הם לא נותנים........ אין להם צלמים חוץ מ-2 כתבים אולי כל הכתבים שלהם תת-רמה הם כולם קנאים חחחחחחחחחחחח הציעו לי לכתוב אצלהם ולנהל תאתר שלהם היו מתים..........! |
חחחחח ת'אמת?
אני מעדיף אתר שלא פועל.. מאשר אתר כמו שלך. לקנאות? כן ממש.. בקיצור.. לפי התגובות אתה זה שמקנא לא אנחנו.. אני לא יגיב פה יותר.. לא יתכווח איתך.. בא לך לחשוב שיש לך אתר ענק! מצליח! עם עיצוב יפה! ?? תחשוב(ותהנה גם כן). |
ציטוט:
רוצה להוכיח לנו אחרת? תפתח יוזר חדש שם. |
למה לך יש כניסות , עזוב תממוצא אבל כניסות יומיות שלך השיא הוא 332 בכל הזמן שאתר פעל וראיתי את זה ליפני ששיניתה תלינק של הסטטיסטיקות דבר שי האתר שלך מכוער טילים דבר שלישי אני לא רוצה אותך ברשת שלי :)
|
ציטוט:
אני לא חושב, זו עובדה אני עובד עם אנשים רציניים, לא עם כתבים בני 12 כמוכם! חוץ מכם(אנשי ספורטנטו) כל התגובות על האתר שלי מצוינות אז שב בשקט! אתם סתם מנסים להרגיז אותי עם הקנאה שלכם האתר שלי פי 100 על שלך אז מה אתה אומר שאתה מעדיף אתר שלא פועל? אם אתה גבר שים מונה כניסות לספורטנטו!!!! עם 2 רשומים בפורום! |
יאללה סעו כולכם משחקים לי אותה.........
עובדה שלפני כמה ימים שלחו לי הודעות פרטיות שאני יצטרף לרשת שלהם+ יתנו לי חסות מה אתה משחק לי אותה פתאום אני לא יפתח יוזר חדש, אני לא צריך לשים על הממוצע הלא נכון הזה, אני בכלל מסתכל על ה-20 ימים אחרונים ויודע לבד את הממוצע של האתר. |
אני בטוח שהם ירצו אותך:
hevre.co.il gpg.nrg.co.il הם פשוט זקוקים מאוד לפירסום. |
Jחחחחחחחחחחחחחח בן כמה אתה? 10?
עשה לי טובה.. אתה לא יודע מה הגיל שלי.. אל תדבר.. אני לא בן 12. אני מעצבן אותך בגלל שאני מקנא? במה לעזאזל יש לי לקנאות? אני לא המנהל של ספורט נטו.. לא מתעניין כל כך בספורט בכלל. ראית את האתר שלי? הוא עוד לא נפתח בכלל.. ושתראה את האתרים שלי(של הרשת) אז תבוא ותדבר.. אין לך מושג על האתרים שלי בכלל.. אז שב בשקט. |
עכשיו נירשמתי לפורום שלך יש רק 3 מחוברים כולל אותי =\ חח ועוד משהו האתר שלך והפורום כבר מעל לשנה קימים כשאני עוד הגאתי להובטב ליפני כ8 חודשים האתר שלך היה פתוח
|
הפורום שלי רק חזר, חצי מהמשתמשים לא יודעים את זה
לפני שהפורום לא פעל כחודש, היו מחוברים 20 איש אז תפסיק לקנא חחחחחח ואתה יודע מה גם אם נכנסת ובמקרה היה 3, אצלך אין 1:d |
הכול מקנאה לספורטנטו תספיק היית מת להגיע לרגל של האתר הזה..
האתר עוד לא נפתח רשמית ואפילו טיפת השקעה בפירסום לא נעשה ואנחנו עוקפים אותך יום יום בכניסות יחודיות! ואתה שעושה מלא החלפות באנרים עם אתרים לא יוצא לך מזה כלום אתר חובבני עם מנהל ילד קטן רואים לפי התגובות שלך פה. שספורטנטו ייפתח רשמית בגירסא חדשה אתה תתבייש לכתוב הודעה אפילו. |
צודק אין לי אחד :( יש לי יותר :)
|
כולכם מסכנים אחד אחד
אני מבקש לנעול את האשכול!!!!!! חבל שלאשכול שפתחתי מי שמגיב זה אנשים הומואים מאתר מתחרה שכל מה שמוציאים מהפה שלהם הוא שקר! אין לכם ביצים(וגם לא זיין) לשים מונה כניסות באתר - עובדה. אני עובד עם אנשים ואתרים רציניים, עובדה שהיו לי הצעות מאתרים כמו וואן בעבר. אז שבו בשקט גם שאני יעצבן אותכם וישקר עליכם התגובות שלכם יהיו כאלו, שבו בשקט מנהלים בבקשה לסגור את האשכול. תודה. |
חחחחחחחחחחחחחח הצעה מוואן בדיחת השנה אתה תאמין לי.
חושב שכולם פה מספורטנטו אתה חיי באשליות זה לא שאנשים פה מספורט נטו זה האתר שלך גרוע וכל מי שאומר לך שהוא גרוע אתה חושב שהוא מספורטנטו. |
למה שלא תפתח רשת לבד??
|
לא מכיר את פותח האשכול או את האתר שלו.
לא מכיר את ספורטנטו. אבל, גם אם היו לך (פותח האשכול) 1000 כניסות ביום, לא הייתי מצרף אותך לרשת שלי (אם הייתה לי. ) אני בטוח שאם היית מפרסם הודעה בנוסח: "שלום לכל בעלי הרשתות. יש לי אתר ספורט קטן ונחמד, הוא אמנם לא כל כך מפותח ומקצועי, אך אני בטוח שעם קצת פרסום הוא יצליח. אז אם מישהו מוכן, שיצור קשר" , מישהו היה מצרף אותך בשמחה. אבל לא, הרי האתר שלך הוא בין המפורסמים בארץ, וכל יום יש למעלה מ 200 כניסות יחודיות, אז מי יעז לא לצרף אותו לרשת שלו? למה מה קרה שמישהו יגיד על האתר שלך משהו רע? למה מי הוא? הרי ספורט 5, One וכל השאר קטנים עליו ואפילו לוקחים ממנו חומרים! מי זה הספורנטו הזה? סתם אתר מפגר שלא נפתח וברור שכולכם רק מקנאים בי! מי לא היה רוצה אתר עם 100 כניסות ועם חומרים מקצועיים ( מוואלה)? אז לפני שאתה בונה את האתר, תלמד לדבר. הייתי חייב. |
ציטוט:
ספורטנטו, טלספורט, כדורגל ישראל וכו' - הכל בדיחה. |
ציטוט:
אני לא מספורט נטו ולא מספורט טוטו, והאמת אני גם לא הומו. ולמה לעזאזאל לשים מונה כניסות באתר?! אתה רואה את וואלה עושים את זה?! רק לא זה, אין להם ביצים לשים מונה כניסות באתר! פחדנים! מוגי לב! יאלה ילדונצ'יק, לך לישון כבר עשר ורבע. ילדוניזם! |
אתר בין הטובים בארץ?בחייך...
עכשיו 22:22 בערב שישי, המשחק של סכנין הסתיים ב-17:30 ועדיין לא רשום כלום על המשחק של סכנין. רשום "היום תארח סכנין...וכו'.." נו באמת |
ציטוט:
אני פשוט שונא תאנשים האלו, הם מתחרים בי ומנסים להרגיז:qqb003: |
ציטוט:
תראה, אף אחד לא היה יוצא נגדך אם לא היית מגביה את עצמך. אני זוכר שפירסמת את ההודעה על כך ששדרגת את המערכת למערכת Php, ושמחתי לראות שהאתר מתקדם. אז זה לא שיש לי דעה עליו ובטח ובטח שאני לא בעל אתר מתחרה. אולי באמת עם עוד שדרוג קטן, קצת מאמץ ופרסום האתר יצליח, אך תבין...כרגע הוא פשוט לא בין הטובים בארץ..הוא סתם "עוד אתר". קצת צניעות אף פעם לא הזיקה לאף אחד. |
א. אתה ילד קטן שההורים שלו לא לימדו אותו נימוסים
ב. אתה שחצן שחושב שיש לך אתר בסגנון One שאתה אפילו לא קרוב לאלפית מזה ג. אם אני אבנה אתר כזה אני אחרי חודש כבר ישאיר לאתר שלך אבק ד. אני לא ממליץ לאף אחד להתעסק איתו הוא ילד קטן שלא יודע לדבר לאנשים מבוגרים ממנו ה. תנעלו את האשכול ותשעו את הייצור הזה מפה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ