![]() |
שילוב php עם javascript
השאלה שלי היא האם אני יכול לשלב קוד של php בפקודה של javascript.
הנה מה שאני מנסה לעשות: PHP קוד:
ואז הערך בפונקציה מתעדכן לי כל הזמן. :) |
כן ברור
|
גם אני חשבתי ככה...אבל כשניסיתי את הקוד שכתבי למעלה זה לא עבד!
וכמו שאמרתי זה קורא לפונקציה בכל רענון של עמוד ולא בלחיצה!! |
אחי שים לב כתבתה ONLICK במקום ONCLICK
|
אממ לא...כתבתי נכון למעלה.
|
ציטוט:
אגב, מה פונקציה bunn() עושה?כאילו מה הפלט שלה.. |
ב"ה
לא, אי אפשר בצורה הזו. אי אפשר לקרוא עם JS לפונקציות של PHP. |
ציטוט:
אז איזה עוד אפשרות יש לפניה לפונקציה של php בלחיצה? |
ב"ה
אתה צריך לקרוא לדף. תכין דף שעושה את את מה שהפונקציה עושה ובonclick תעשה קריאה לפוקנציית JS שמכילה את זה: קוד:
var x = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); |
ציטוט:
ניסיתי לעשות ככה: PHP קוד:
זה מה שכתוב בדף שכתבתי: PHP קוד:
|
תקשר בקישור של הלינק לעמוד הזה, ולפי ה ID תשלוף את ה URL שאליו יועבר הגולש ע"י REDIRECT או בPHP HEADER(נידמה לי HEADER, לא יודע PHP).
|
ציטוט:
|
ב"ה
את הקישור לדף תכניס בתוך " " ותוריד את הסוגריים המסולסלות, כתבתי את זה כדי להפריד את העברית. ויכול להיות שצריך לתת קישור מלא לדף ולא רק יחסי. (מלא = כולל הדומיין והHTTP://) |
ציטוט:
כשלוחצים על התמונה זה לא מוסיף 1 למונה וזה לא מעביר לדף, זה כותב למטה error on page |
אתה יכול לעשות משהו כזה:
(ע"י אוביקט IMG) HTML קוד:
<script> HTML קוד:
<span onclick="AddClick(1);">ssda</span> |
ציטוט:
אממ עדיין זה לא עובד.. עשיתי ככה: זה כדי ללחוץ PHP קוד:
PHP קוד:
|
ציטוט:
אנחנו "מקמבנים" את האוביקט בכך שבמקום לקרוא לתמונה אנחנו קוראים לעמוד, שגם זה פועל. ב pageWhereFunctionURL שים את כתובת העמוד שמוסיף את ה +1 ל קישור. |
יש פה משהו מוזר...כי פשוט שום דבר לא עובד...ולא הגיוני שאלה השיטות היחידות שאפשר לעשות מונה לחיצות...אולי למישהו פה יש שיטה אחרת?
|
ככה לא עושים מונה לחיצות.
זאת אומרת זאת דרך אבל יש עוד דרכים. כמו שאמרתי פעם. תעשה קישור לדוגמא זה: http://www.yourSite.com/goto?id= ואז אתה מוסיף בעמוד הזה +1 ל ID. ולאחר מיכן אתה שולף את URL העמוד אליו צריך להגיע הגולש ואתה מוביל אותו לשם.(ע"י HAEDER). אני לא יודע PHP לא יודע איך לעזוא לך יותר מזה. |
ציטוט:
חחח איך לא חשבתי על הדרך הזאת וסתם הסתבכתי...בסוף הצלחתי בדרך הכי פשוטה ולקח לי בדיוק 3 דקות לעשות את זה. תודה רבה על כל העזרה!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ