![]() |
LOM - עדכון
שלום לכל קהילת הוסטס,
עקב הרחבות ושדרוגים ב LOM ולקיחת רבע ארון נוסף , אחד מהשרתים שלנו אינו זמין כעת עקב שינוי IP ו DNS . הלקוחות לא צריכים לשנות דבר אלא הכל יתעדכן לבד. לקוחות אשר רוצים להתחבר דרך האי פי יכולים להכנס דרך האי פי הבא: http://84.95.245.21 יום נעים וסליחה על אי הנוחות. צוות LOM |
יוסי, אתה יודע אפשר להודיע מראש . יש אתרים שמכניסים כסף.
וכל יום זה הפסד כספי |
ציטוט:
זה בכלל לא היה אמור ליפול רק לידיעתך. כי העידכון כבר בוצע אתמול בבוקר והעברה רק בשעות הלילה המאוחרות . לכן עקב זה שזה עוד לא עודכן נפתח האשכול. נ.ב אם אני מודיע זה לעידן צרור שאתה למעשה לקוח שלו והוא כבר יצר איתי קשר :) יום טוב |
אוקיי מתי אתה מעריך שהכל יחזור לקדמותו ?
בכתובת המקורית כאילו. |
ציטוט:
הייתי כבר רושם בראש האשכול , אך מאחר וזה משהו אוטמטי שלא בהכרח תלוי בי אז אני לא רוצה סתם לזרוק תשובות באוויר. |
אופיר, בדיוק שקיבלתי(היום)תשובה ישר הודעתי לך.
כמו כן, נקווה לטוב בהצלחה. |
בעיקרון זה 48 שעות לא? השאלה מתי התחלתם.
|
מה זה רבע ארון? עד כמה שזכור לי אף ספקית אינטרנט לא מספקת רבע
|
ציטוט:
|
=) שמח לראות את ההודעה כי באמת לא ידעתי מה קורה
מקווה שיחזור בקרוב ולא יגרום יותר מדי נזקים בהצלחה יוני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22662 |
ציטוט:
אני לא קונה שרתים מספקיות אינטרנט . אם יש לך שאלות נוספות בקש למלאי השרתים שלנו אתה מוזמן להתקשר : 0544887988 0578588422 יום טוב :) |
ציטוט:
|
מאוד דחוף שזה יחזור היום הלקוח שלי בונה על זה לעסק
תודה |
ציטוט:
אחלה , כמו שאתה יודע ב 012 יש כמות נכבדת של ארונות ש 90+ אחוז מהבעלים שלהם כלל לא בהוסטס :) |
ציטוט:
פשוט חבל שבאשכול שפתחתי הצהרתם שאתם בעלי ארונות במקום מתווכים. |
ציטוט:
|
בהצלחה:)
|
שיהיה לכם בהצלחה! :)
|
ציטוט:
למען האמת אני בוויטינג ליסט שלהם ואני שואל איך אתם הצלחתם לשכור ישירות מ-012 חצי ארון כשיש רשימת המתנה שכוללות לקוחות קיימים שלהם ולקוחות מחכים (לדוגמא, אני כבר כמה חודשים טובים מחכה). בכל מקרה, אם אתה רוצה להמשיך את זה צור קשר. |
ציטוט:
בבעלותנו ובבעלות שותף מישהו שכבר לקוח שלהם תקופה של כמה שנים ולא קשור לתחום ההוסטינג. וצור איתי קשר באיסיקיו או מסנגר :) |
אתמול היית נפילה חזקה שמעתי.
ושעכשיו בסדר. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
השרתים שלנו יושבים בשתי ארונות שונים. |
מתי יחזרו השרתים?
|
ציטוט:
|
בהצלחה אנשים ...
|
בהצלחה יוסי:)
|
ציטוט:
תודה לכולם שבת שלום. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בעיקרון זה 48 שעות?
השאלה מתי התחלתם? זה מאוד חשוב לי לדעת כל שעה של דאוןטיים זה הפסד של כסף מבחינתי ! |
ציטוט:
ואם אתה צריך משהו ואתה לקוח שלי אז אתה מוזמן לפני אליי לאיסיקיו או מסנגר. פה זה לא פורום תמיכה שלנו. |
אני לקוח של ריסיילר שלכם.
|
kokoman אתה מקבל אזהרה על ספאם..
אתה לא לקוח של אבי ויוסי אלא של עידן(שהוא ריסלר שלהם). במידה ויש לך בעיות, אתה צריך לפנות לעידן, לא אליהם.. ובטח שלא פה בפורום. אל תסטו מהנושא בבקשה. |
ציטוט:
ואם אתה נציג של LOM האם תוכל לפרסם כאן או בפרטי את הטלפון שלך? |
האתר שלי אמור לפעול?
הוא לא פועל כבר יום.. |
אבי בהצלחה אחי
|
אתם ב DownTime של 20 שעות כבר
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ