![]() |
תכירו - Decor - עיצוב גרפי ובניית אתרים
שלום, אני דניאל מחברת דקור - עיצוב גרפי ובניית אתרים.
רציתי להכיר לכם את החברה שלי, www.Decor-D.com באתר תוכלו למצוא מידע על החברה ולהתרשם על רמתה של החברה. דקור מציעה מגוון פתורונות עיסקיים, בינהם: בניית אתרי תדמית, בניית אתרי תוכן, בניית אתרי מכירות, פרסום דרך האינטרנט, אירוח ע"ג שרתים, מכירת דומיינים, עיצוב גרפי (כולל כל עבודות הדפוס למינהן) וכן שירותי קופירייטינג. האתר ידידותי ודרך האתר תוכלו לשלוח לנו בקשות לשירותים. בנוסף אשמח אם תגיבו כאן באשכול על האתר. תודה רבה, דניאל. decor@decor-d.com |
דבר ראשון אתה בכלל רשום במס??
|
האתר לא עובד לי
|
אהבתי את הפלאש:)
|
פשש, איזה רמה,
ומה אכפת לך אם הם רשומים במס? רק התחילו, עזוב אותם. |
גם לי לא עובד
|
אנחנו מוציאים חשבונית דרך חברת מחשבים שאנו עובדים איתה
וחוץ מזה.. למה זה דבר ראשון? קודם תסתכל על האתר עצמו תתרשם אח"כ תשאל על פרטים טכנים.. ולשני.. אתה צריך להתקין פלאש פלייר |
ציטוט:
|
תודה לכולם
ואממ שכחתי להגיד.. עברנו לשרת יותר מהיר.. אז יכול להיות שלחלק מהספקיות זה יעבוד מאוחר יותר.. עמכם הסליחה. |
האהבתי תפלאש אבל תאתר עצמו פחות זה נראה שיש לך רמה ענקית בפלאש ....! אבל פוטושופ רמה נמוכה יחסית :)
בהצלחה... |
אויישש חוץ מהפתיחה של האתר לא אהבתי כלום אבל מזה כלום רואים שאתם לא יודעים לעצב
|
האתר נבנה לקהל יעד של האדם הפשוט ולא שלכם המעצבים.. לא רצינו לבנות משו מסובך ומסוונר מדי אלא הלכנו על פשוט יותר..
אלירן, אני מבין שלא אהבת, אך אני אשמח להערות קצת יותר בונות לקטול זה הכי פשוט, תודה. |
יפה מאוד דניאל.. כבר ראיתי מזמן חח..
שיהיה בהצלחה.. מומלץ.. חברה מצוינת. (דניאל אם אתה לא זוכר אותי שאל את אלון) |
קודם כל שיהיה בהצלחה, שתצליחו לגייס קהל לקוחות עסקיים רחב ותהנו מהעבודה.
ע"פ האתר ניתן לראות שיש לך ידע נרחב בפלאש והפקת אנימציה. אנימצית הפתיחה לא באיכות גבוהה אך טעינת האתר עדיין דיי ארוכה - חבל כי לא לכל הגולשים תהיה סבלנות לחכות. מבחינה גראפית האתר לא נראה טוב, גוון התכלת שהשתמשת בו יותר מדי ילדותי לטעמי, יש מקום לשיפור הצבעים, הוספת מס' גוונים נוספים והשקעה ברקע העמוד ובלוגו. לא הצלחתי למצוא אתרים שעיצבתם בפורטפוליו שלכם חוץ מאת http://www.nikos-roxy.com (שגם הטעינה שלו ארוכה מדי ואני לא רואה סיבה מיוחדת לזה) ולא אתרים שפיתחתם, חבל - חבל כי המטרה העיקרית של אתר כזה היא להציג לגולשים את העבודות שלכם. |
קודם כל תודה רבה על התגובה,
בקשר לפורטפוליו ולעבודות. אנו ממש ברגעים אלו עובדים על החלק הזה האתר בכל מקרה הצגת כאן נקודות חשובות שיעברו לטיפולינו, תודה רבה. אשמח לשמוע הערות נוספות. |
ציטוט:
לא ממש אהבתי את העיצוב אבל התרשמתי מאוד מהפלאש :) בהצלחה. אגב, הצעה קטנה לשיפור - אם אני נמצא בדף מסויים ולוחץ על הכפתור שלו בתפריט אני נכנס אליו שוב. תוסיף את השורה: ציטוט:
(שנה את currentPage בהתאם למשתנה של הדף הנוכחי ואת home שנה בכל כפתור לפי הדף שהוא שולח אליו). |
תודה רבה אני אעשה את זה.
ותודה על התגובה. בקשר לפוטו שופ, ברגע שהפרוטפוליו יפתח אני אקפיץ את הנושא שוב ותוכלו לגלות שמעצב הפוטו שופ שלנו הוא גם מרשים. העזרו בסבלנות. אשמח לתגובות נוספות. |
לדעתי כדאי להוסיף לכל עמוד אפקט או משהו שמייצג את העמוד עצמו.
|
שוב אני אסביר שניסנו לעשות את האתר קצר וקולע.
אתר רישמי בלי יותר מידיי פיצ'רים, אתר נוח. |
בהצלחה אורן ודניאל =]
חברה מומלצת בחום! אני לקוח קבוע שלה, בקרוב מאוד תוכלו להתרשם מהעבודות שהם עשו לי ברשת האתרים.. |
חח אתה נשמע רציני רק חבל שהאתר שלך לא עובד =/
בעסה. |
נראה חובבני ולא חובבני לא יודע למה
|
אוף אני לא מצליח להיכנס למה?
|
כבר הסברתי שפשוט למי שזה לא עובד הספקית שלו לא עידכנה עדיין את הDNS'ים זה יעבוד בימים הקרובים..תודה...
אפשר לנסות גם את הכתובת: decor-d.com |
ציטוט:
עבודה תלת מימדית שעשיתי לפני איזה כמה חודשים ולא זכור לי שנתתי למשהו רשות להשתמש בה ועוד לשים קרדיט עליה. --- בקשר לנושא- האתר לא עובד... אני ראיתי כבר את הסיבה.. כאשר אני יראה את האתר אני יערוך את התגובה ויגיד עניינית. |
ציטוט:
|
אם אתה צריך אנשי צוות תדבר איתי..
|
מומלצים ביותר!
אני מכיר את אורן באופן אישי והוא בן אדם אחראי ורציני ביותר, כיף לעבוד איתו :). |
נחמד מאוד, בהצלחה.
אתם רשומים אז במס או לא, לא הבנתי? |
האתר לא עובד לי...
זה רושם שהוא לא מוצא את הדף. |
יפה..
אהבתי תפלאש, הרמה טובה..העיצובים..:confused:
אתה צריך עוד להשתפר.. בהצלחה! בברכה, DJ G.S |
הפלאש פצצתי הגרפיקה לא כל כך
|
פשששששש רמה גבוהה מאוד של פלאש אבל עיצוב חלש מאוד.
|
לא עובד לי...
אומר שהדומיין לא קיים |
הגרפיקה שלה אתר היא באמת פשוטה אך צפו לתיק העבודות ששם תוכלו להתרשם מרמת העיצוב של דקור
כל מי שלא עבד האתר שינסה עכשיו, תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ