![]() |
ביקורת על החברה - serv4u
שלום לכולם,
שמי יובל והביקורת הזאת היא על serv4u אוקיי , אז ככה.. לפני תקופה לא ארוכה אני עבדתי עם החברה הזו.. שבועיים שלושה בערך.. אבל.. הנה הסיפור .. ( זו לא מריבה רק תגובה ) לי הובטח שאני אקבל כל מיני דברים , דומיינים .. כסף.. וכל מיני דברים שאפשר לצ'פר איתם.. אז ככה.. זמן מה אחרי שהכרנו והתחלנו לעבוד.. ביקש ממני עומר (MrKiller) בהוסטס.. וכאחד שעובד שם בעיצוב הוא ביקש ממני PSD של אתר שעיצבתי על מנת שהוא יעבוד עם עוד מעצבים וישנה בו קצת דברים,הסכמתי. למחרת אני מקבל הודעה ב - ICQ כי העיצוב נמכר,כמובן ללא רשותי ! לא אהבתי את הדבר תתפלאו אבל מיותר לציין שעד עכשיו לא ראיתי ולו שקל בודד. האירוניה בדבר שהוא קנה מהכסף בו הוא מכר את העיצוב שלי וקנה איתו דומיינים לשאר המעצבים בעסק שלו. אז..בשורה התחתונה,העסק serv4u אינו אמין ואני לא ממליץ לקנות ממנו. |
קודם כל זה ממש ממש לא יפה מה שהוא עשה לך.
מצד שני אתה לא אמור לתת לו PSD בכלל . וסליחה אם זה לא עניין שלי , גם אני לא ממליץ לאף אחד מהחברה הזאת. |
מצטער מאוד לשמוע דבר כזה...
זוהי פשוט גנבה לאור היום... אני מכיר את הסיפור מקרוב ולא הייתי מתקרב אליהם.. |
חבל לשמוע :\
|
יאללה =) בלאגן טוב שמע ! לא יודע מה היה איתך עומר באמת עשה טעות
ואני ידבר איתו הוא לגבי העיצוב שך למה נתת אמרתי לך פעם ולא פעמיים =\ למה נתת? עכשיו מלא יגידו החברה הזאת לא אמינה בגלל דבר כזה =\ זה לא איחסון! כל אחד שקנה מחברתינו אני בטוח שלא לקחו לו את הכסף בלי up time 99% =) אז את הדבר הזה אתה יכול לפתור בינו לבינך ולא ישר לרוץ להוסטס ולספר להם לגבי ה"psd" שך מי ישמע איזה עיצוב זה היה ! אלוף! שווה יותר מדומין =) לדעתי ביקורת ממש לא שווה את הצפיה. |
העסק הזה
התחיל לפשל כבר יש עליהם כמה ביקורות רעות אבל עדיין יש להם שרתים באמת טובים. רק חבל שהם המנהלים לא כ''כ משהו. עידן, . |
ציטוט:
הרצחת וגם ירשת? בעל עסק שגונב מעובדיו יגנוב מכולם ולא חשוב באיזה תחום ואם זה אחסון או עיצוב! ואם העיצוב לא היה טוב למה מכרתם אותו? באיזה רשות מכרתם משהו שהוא לא שלכם?? לדעתי אתה והעסק שלך לא שווים תגובה! |
ציטוט:
אולי בגלל עובד אחד אז מה הבעיה פה הא? תגיד לי העיצוב שלו שווה משהו? כפי שראיתי את רמתו היא לא שווה את העבודה הקשה מובן? אז תפסיקו לזיין בשכל וכל בעיה קטנה לרוץ להוסטס ולרשום "לקחו לי את זה לקחו לי את זה תתטפלו בהם" מה הבעיה יש משטרה תפנה אליהם ! אני לא רוצה לדבר על משטרה כי אני מסובך איתה בימים אלה בגלל רצח של השכנה שלי! אבל תפסיקו לבלבל במוח! ותדברו רציני ! כי אני לא בן 14 או 15 |
ממש גניבה לדעתי =(
זה מאוד לא יפה מצידכם serv4u קראתי ופשוט הזדעזתי |
dmx , יכול להיות שלא הייתי באמת צריך .. אבל ברגע שבנאדם אומר ומבטיח לך עד השמיים
אתה לא יכול לדעת שיום למחרת ימכרו את העיצוב שלך.. :( אלכס, באמת צודק X-Ray שאומר , אם זה היה עיצוב לא משהו.. למה מכרתם ? כי אהב אותו הלקוח נכון ? הלקוח אמר תן לי את העיצוב ותקבל עליו כמה דומיינים נכון ? |
מממ אישית? אני מכיר את נוף ויודע שהוא לא היה נותן לדבר כזה לקרות.
אבל, אלכס לטי, אני מציע לך להתחיל לשפר את רמת וכושר הדיבור שלך (אני לא לצד אף אחד) אבל הצורת דיבור שלך והזלזול שלך פשוט מחליאות אותי! מה הקשר רמת העיצוב? קיצר, נוף, ממליץ לך להתרחק מאנשים כאלו. |
ציטוט:
אתה לא חברה,בקושי עוסק פטור. העניין הוא לא בעיצוב אני אפילו לא ראיתי את העיצוב ואם אתה לא בן 15-14 אתה אמור להבין את זה! וכאן זה לא "לקחו לי את זה" כי אתם באמת לקחתם. אתה אדוני,פשוט חצוף וגם אם היה מוצע לי להתאחסן אצלך בחינם לא הייתי מסכים. תתביש לעצמך,במקומך הייתי שותק ולא מדבר יותר מדי כי אתה רק עושה לעצמך פאדיחות. |
ציטוט:
אתה חוצפן אתה יודע, תבין עבודה לא משנה אם היא לקחה קצת זמן או הרבה זמן זו עבודה שלו וזאת זכותו לעשות בזה מה שהוא רוצה ובטח הוא לא רוצה שיגנבו לו את עבודתו דרך הגב נוף הוא בחור מדהים פשוט 10 מדובר כאן על עומר אז אל תפסלו את נוף |
ציטוט:
בכל מקרה מהכרות עם נוף ועם עוד מנהל שם אחלה עסק :) |
תגובת המנהל: ההודעה נמחקה עקב שימוש בשפה פוגעת.
|
יש לי כח ברשת , איני מתבייש בכך.. אבל.. אתם באמת תאכלו אותה עם ההתנהגות שלכם !
דווקא התחלתם בטוב.. ועומר ילד בן 14 בכלל.. אז אל תצפה ממנו ליותר מידי .. נוף הוא באמת 10! עומר.. על הפנים |
בוכה לך? הוא מבקש את מה שמגיע לו ועושה על ומעבר!
אתה זה שצריך להציק לו שכבר יקח את מה שמגיע לו,ככה אדוני מנהלים עסק,לא נשארים עם חובות פתוחים! בנוגע לגיל,אתה לא ידוע מה הגיל שלי ולא ממש עניינך. השרתים חזקים זה אולי(וגם זה לא בזכותם!) אבל זה לא מוסיף לכם ולו חצי נקודה , ההתנהלות שם ממש מצחיקה על סך האירוניה...במקומך הייתי מפיסק לעשות מעצמי צחוק. |
בחור אתה עברתה כול גבול,
הוא גנב לו עיצוב!!! אתה מבין אם לך הייו עושים את זה הייתה גם כזה אן לך טיפת התחשבות כלום אתה ממשיך לדרוס אותו כאילו לא קרה כלום "עם אנשים כמוך לא צריך אויבים" משפט שנאמר על אנשים בסיגנון שלך גנבו לו את העיצוב ואתה ממשיך לדרוס אותו כאילו הוא גנב הוא בן אדם אתה יודע יש לו רגשות הוא עבד בשביל זה הוא צריך לקבל גמול !!! |
נכון.. והובטח לי גם גמול פר עבודה ! וזה לא בוצע.. היה גם באר שהכנתי לאיזה פורום
לא יודע אם הם לקחו .. אבל הוא הבטיח פר עבודה לשלם לי ! וגם הבטיח שיביא אלי לקוחות ! דבר אחד ! אבל אחד ! מכל מה שעומר הבטיח לי לא בוצע עד היום .. אבל מה אני יעשה ? אני לא יכול לעשות כלום עכשיו.. אני לא ילך לבקש את הכסף שמגיע לי.. אני לא אדם נקמן ! אני רק עובד ביושר ולא מרמה אנשים .. אני כרגע עובד עם מישהו ממש רציני.. הוא בנאדם ישר.. אתר הטבות של סטודנטים.. אני לא אפרט יותר מידי אבל.. עם האדם שאני עובד כרגע נוח ליי ! והוא אמין ! אז .. אני חושב שהחברה סרב4יו הרסה לעצמה את השם ! הם התחילו טוב ונפלו ! |
ציטוט:
אולי עומר הוא לא בנאדם הכי טוב שיש. אבל העסק "סרב4יו" נפתח ע"י נוף ושייך לו יותר לפי דעתי. זה שעומר "גנב" עיצוב זה לא אומר כלום על העסק תעזבו את סרב4יו מה העסק הזה קשור? אתם מערבים 2 דברים שונים. זה שעומר הוא גם בעל העסק זה לא אומר שהעסק לא טוב! אין שום קשר בין העיצוב לעסק. ואני לא יתן לכם להרוס את סרב4יו בגלל עומר! אני לא יתן לכם להרוס לנוף את העסק שלו בגלל שותף שגנב עיצוב. אני מצטער אבל זה לא קשור אחד לשני אין שום חוט שמחבר בין 2 הדברים מה סרב4יו קשור לזה? אני לא מבין אותכם וכדי שתפסיקו להאשים את סרב4יו! |
העם העסקה הזאת התבצעה דרך החברה או דרך הבנאדם אישית?
|
mr. serv , כנראה לא הבנת.. אבל.. אני עבדתי עם העסק סרב4יו בפיתוח האתרים והובטח לי
מפה ועד הודעה חדשה.. אין לך מושג כמה דיבורים באוויר... אני לא דיברתי על נוף, ציינתי אפילו שנוף הוא 10 ואין לי טענות אליו , אבל.. עומר הוא פה הגנב.. ולא הבנתי למה שמת את המשפט הזה במרכאות.. הרי עומר.. באמת גנב.. זה ללא אישורי , זה נקרא גניבה .. מסכים איתי? |
ציטוט:
הנה במקרה הזה מאשימים את כל העסק למרות שזה לא נכון.. ואני לא מבין למה נתת לו את ה PSD? זה גם טעות שלך קצת.. לא רק של זה ש"עבד" עליך |
ציטוט:
חבל.. |
הבאתי לו את ה PSD בגלל הבטחה שלו שהצוות מעצבים ישפר לי אותו בלבד !
כפי שאמרתי ל DMX בהתחלה.. אני לא אמור לדעת שימכרו לי את זה.. זה לא פאשלה שלי ! זה הוא לא עמד במילה שלו שאמר "שהם ישפרו אותו בלבד!" ישפרו בלבד זה אומר שהם שיפרו ומכרו ? לא.. המכרו פה לא כולל.. ועוד בלי אישורי זה גניבה לאור היום ! יש קשר.. כי עבדתי בשביל החברה סרב4יו.. יש כאן קשר ועוד איך.. מאשימים את העסק כי .. לך תדע הם לא היו אמינים איתי .. לך תוכיח שהם אמינים עם כולם.. אבל המקרה .. פשוט מזעזע.. ! |
גם אני כמעט נפלתי לאיזה פח שלהם...בקיצור ממש ממש ממש מומלץ לא להתקרב אליהם!
|
חבל מאוד לשמוע, דרך אגב-נוף בחור מומלץ לא יודע לגבי תפעול העסק אבל לגביו אישית מכמה שיחות וכד' בחור נפלא.
|
תשמע גבר.
אם אפשר תראה לי את העיצוב. כי אני קונה מהחברה עיצוב[לא בטוח] תודה. |
טוב עכשיו התגובה שלי |:
יובל באמת אמור לעבוד אצלנו בחברה. והעיצוב שהוא הביא לי לא נמכר בכלל, הבאנו ללקוח עיצוב אחר. ואמרתי ליובל שאני יביא לו לקוחות ואיחסון ומה שהוא צריך. איחסון הוא לא צריך והוא ביקש ואחרי זה הוא עבר לאיחסון אחר אז סגרתי. לקוחות שבאו אליי וביקשו עיצוב, הראתי להם את העיצובים של יובל אבל משום מה הם לא אהבו אותם אז אין לי מה לעשות, לא הבטחתי ליובל שאני יביא לקוחות משמיים שאוהבים את העיצובים שלו. בעניין הדומיין, רציתי להביא את זה ליובל בגלל הפיאסדי שהוא הביא לי אבל הוא קנה דומיין אחר btiger-p והוא אמר לי להביא את זה לחבר טוב שלו thored מעצב וככה הוא גם יעבוד איתנו. והנה מי שראה Thored קיבל את הדומיין, וחוץ מזה לא היה שום דבר. וזה בכלל לא קשור לשרתים שלנו ולאיחסונים, ולא קשור אל נוף, אם אתם רוצים לדבר על משהו דברו עליי פרטי, למרות שאני חושב שאני לא אשם. חוץ מלמעצב שלי שעשה באנר ונעזר בעיצוב שלו לכפתורים אף אחד לא קיבל אותו, ום הוא יתגלגל איכשהו אני לא אשם. בתמורה למה שעשינו לפורום מסויים קיבלנו 2 דומיניים - Ts-art.net + Thored.com - ועשינו להם באר כפתורים ופסים. מהפיאסדי של יובל לא לקחנו כלום חוץ מדוגמא איך לעשות את הפסים זהו. ו.. הוא עשה כמה כפתורים בהתנדבות והוא ידע שאני הולך להביא את זה והוא ידע שמי שמקבל את הדומיין זה חבר שלו thored, ותאמת לא דיברתי איתו כבר יותר מחודש כי לא היו לקוחות בישבילו כי לא אוהבים את הסגנון שלו, אין לי משוג מאיפה נפלה פתאום הביקורת אבל זה לא מה שמשנה. הסברתי את עצמי. ד''א - למי שיש עוד שאלות איך מה מי, יכול לשאול פה. ו HebreWeb אתה יכול להסביר לי בבקשה בפרטי מי אתה? כי לא נפגשתי בך בעבר בחיים ואני לא יתפלא אם אתה סתם חבר של יובל שאני לא מכיר :\ תודה ויום טוב, עומר. |
Host-Gaming.co.il , תקנה תקנה מהם.. אני לא רוצה לפגוע בכלכלה שלהם..
פשוט רוצה שתתעקשו על זה שאם אתם עושים את זה תדרשו יושר ! עריכה * נכון עומר.. מאיפה הגיע הכסף של הדומיינים ? בשום פנים ואופן לא אמרתי לך להביא דומיינים , לא יידעת אותי רק אמרת שהוא יקבל.. אתה אמרת לי יום למחרת שהעיצוב נמכר ! ובתמורה לעיצוב קיבלת דומיינים למעצבים.. אבל אתה הבטחת לי פה כסף על העבודות.. לא רק לקוחות.. בקיצור.. אתה הבטחת .. תן מילה ותעמוד בה כמו גבר באמת ! |
ציטוט:
אני לא חושב שאתה פוגע. אני רק רואה ביקרות שלילית על חברה אני ישר עובר לחברה אחרת. כי אני לא רוצה להדפק או משהו פעם אחת למדתי שחברה דפקה אותי ב500 שקל[לפני חצי שנה,לא יכול להגיד את שמה] ואני רק רואה ביקרות לא טובה על חברה אני אומר לעצמי לא קונה ממנה.! מקווה שהסתדרו הדברים. |
ציטוט:
|
חבר טוב שלי ? שאתה התלהבת ממנו אמרתי לך שאני מכיר אותו זמן מה.. לא אמרתי שהוא חבר טוב
שלי.. אני בסה"כ מכיר אותו מהרשת.. לא יותר.. |
חבל,אלכס אתה יודע בדיוק כמוני שזה מקרה מאוד מסריח,אז אל תשחק אותה..
|
לא יודע מה איתכם אבל זה פשוט מקרה גועלי בטירוף .
לא יודע איך אדם כזה מסוגל לנהל עסק מסויים אם בכלל "מנהל" .... אנשים בוטחים בך שהם מפקידים בידיך כספים שלהם - מה ההבדל בין כסף לבין עיצוב ששווה כסף ? אין הבדל בכלל זה קטע של ביטחון באנשים וזה אגב גם כן התשובה לאותה תגובה שנאמר בה "למה להכליל את כל העסק זה היה רק מנהל אחד ..." אז מכלילים לא בגלל שהעסק בסדר אבל הוא בנאדם זבל (סליחה על הביטוי אבל אין דרך אחרת להגדיר מעשה שכזה) , אלא בגלל שמפקידים כסף בידים של אותו אדם והוא צריך לעמוד במילה שלו . אדם שכזה לא מסוגל לעמוד במילה שלו (אם כל מה שנאמר כמובן היה נכון) . בהצלחה לך מקווה שתצליח לקבל את מבוקשך . שבת שלום . בברכה , מאור . |
דעתי האישית,
אני מחזק את דעת מאור . מנהל עסק אירוח אתרים צריך לרכוש אחריות מסויימת, אדם אשר מפקיד ברשותו את קבצי העריכה של העיצוב שלו ואדם אשר מפקיד ברשותו את כספו, תמורה מסויימת להובטח לצד א' וצד ב' . עומר, נסה לתקן כמה טעויות ולהמשיך בעסק, "מטעויות לומדים" . |
תקראו את התגובה שלי.. ותבינו הכל.. לפני שאתם סתם מגיבים
|
עומר , התגובות שלך לא ממש חשובות כי לא רק אמת כתוב שם.. אתה בכלל לא הודעת לי
על מכירת העיצוב שאכן נעשתה אמרת לי ואיתה אתה קנית דומיינים בלי לידע אותי ! שאתה אמרת שלחבר שלי Thored אני וויתרתי על הדומיין שלי לא.. אתה לא הכנסת את העיצוב בקטע אתה הבטחת ככה פרס בתור התחלה למעצבים שיעבדו ... לא אמרת שזה פרס מהעבודה שלי ! |
ציטוט:
מה מכרתיייי???? עד עכשיו אני לא מבין מעצב שלי עשה באנר ואת העיצוב. אתה סך הכל עשיתי כמה כפתורים מסכנים ולא ביקשת על זה משהו. זהו אני יותר לא מגיב פה. אמרתי כל מה שיש לי. מנהל בזמנך החופשי תנעל. |
מה עם העיצוב של הפורום ? על איזה כפתורים אתה מדבר ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ