![]() |
אני עובד עם אבא שלי בחופש הוא הבטיח לקנות לי מחשב ב7K.
טוב אני עובד איתו הוא קונה לי בסוף החודש, מה אתה אומרים על המפרט הבא( המחשב הוא למשחקים).
http://loading.co.il/uploads/2074856261.GIF |
שפר ספק וזכרונות.
וכללית אל תקנה מKSP. |
ציטוט:
רק הוא יוכל לעזור לך להרכיב מחשב טוב. |
ציטוט:
קניתי בסניף בראשון לציון. נראה לי שכדאי לך לשפר את הזיכרונות. |
ציטוט:
אתה מוזמן לקנות מימני |Lol| |Lol| |Lol| |
ציטוט:
עריכה: ניקו אתה בכלל יודע להרכיב מחשב? לתקן בעיות? להרכיב תוספות? לעדכן ביוס? משהו?! |
הבחור לא ביקש המלצות ממי לקנות, בסך הכל שאל עם המפרט שלו בסדר ..
|
הכרטיס מסך וכרטיס קול נראה לי שבחרת סתם משהו יקר.
לדעתי אפשר לקחת משהו יותר טוב בפחות. בקשר לHARD DISK למה לא SATA 2 ? אם כבר אתה זורק הרבה כסף על מחשב אז מן הסתם צריך רק דיסק קשיח מהיר. |
ציטוט:
להכריב, לתקן, להרכיב תוספות :) כן. :) אולי לעדכן ביוס לא אבל אם צריך אני ימצא מישו' שיעשה ;) חרא של מחירים? אם הם יותר נמוכים משלך אז זה חרא? :\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
NiKo תיזהר עומרי מביא 7900GT של EVGA ב225$..!
|
ציטוט:
חח.. סתם עזוב אין לי כח לריב :) אני יודע שעומרי מבין בזה פי מיליונים יותר ממני =\ |
בכל מקרה הנושא טיפה סטה...
אני ממליץ על ספק של Ultra/OCZ (סדרת PowerStream של OCZ או X-Connect של Ultra), אם אתה מרגיש שאתה רוצה להוציא פחות כסף לך על Enermax. |Rolleyes| |
עומרי וניקו, הריבים שלכם לא צריכים להיות כאן.
אני לא מבין למה שנייהם עדיין לא באיוורור. |
ציטוט:
|
עכשיו אתן לך מפרט חזק למסגרת התקציב:
ואני לוקח בחשבון שאתה מתכנן להוציא משהו בכיוון ה-7K לוח אם: DFI LanParty UT NF4 ULTRA-D NF4 ULTRA ATX PCIX 16 Dual Gigabit Lan Dual Channel DDR Socket 939, SATA, 1394, Sound, RAID מעבד AMD : OPTERON 148 939 BOX SAN-DIEGO 1MB Cache זכרון: 512MB NCP CL2 / 128-bit compatible DDR 400 512MB NCP CL2 / 128-bit compatible DDR 400 כוננים קשיחים: Western Digital 160Gb SATA II Western Digital 160Gb SATA II בתצורת RAID לביצועים מטורפים כרטיס מסך: Point of View Geforce 7900GT 512mb Retail צורב DVD: NEC x 16 DUAL LAYER (+DVD-RAM) BLACK מארז + ספק כח: Case Bond II + Hipro Power Supply 24 pin + SATA PFC או: ALIEN SILVER ALUMINUM+ LCD+ 2X LED FANS 520W PFC (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) Silver אחריות לרוב רכיבי המחשב 3 שנים מלבד צורב שנתיים וספק כח שנה מחיר עבור כל המערכת כולל הרכבה וציוד הקיפי 7690 כולל מע"מ |ממזר קטן| .ניתן לפרוס בתוספת תשלום.|:))| |
שפעת רצינית אתה..
לך תקנה משו יותר טוב תביא אופנוע טוב :] |
ציטוט:
אמרתי 7K לא 8K. |
ציטוט:
ואז אנחנו מגיעים ל- 7150 או שנשים 2 של 80 שבפועל תקבל 160 גיגה RAID ואז אנחנו מגיעים ל- 7250 גם ניתן מעט לחסוך בלוח אם... אבל ניתן לך להחליט. |
בוא נשמע מה יש לעומרי להגיד על המפרט הנ"ל.
|
אם אתה רוצה תגובה ממני, אחלה מפרט למחיר וכללית! רק קח ספק OCZ PowerStream 520W ואתה מסודר.
|
תודה עומרי!
ובקשר לספק זו לא בעייה נוכל להסתדר... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ