![]() |
מחר אני נוסע לעשות קעקוע
שבוע טוב לכולם
מחר בעזרת השם אני נוסע לעשות קעקוע, מישהו פה מכיר אתרים שיש להם סקיצות של קעקועים יפים? :-) |
בהצלחה!
תבחר קעקוע יפה:-D |
אתה יכול לחפש פה תמונות של קעקועים:
http://www.molino.co.il/Artical.asp?IdCat=22 וכאן http://www.bambili.com/b_gallery/gal...d=73&my_lang=2 תהנו תבחר אחד יפה! |
בס"ד
לא כדאי בכלל!!! |
בעע.. אני לא אוהב קעקועים..חוץ מאלה שיורדים! :-]
בהצלחה בבחירה! אל תשכח לשלוח תמונה!.. |
סוף מעשה במחשבה תחילה.
לא מומלץ בכלל, ואתה תודה לי עוד 10 שנים. |
לא מומלץ.
זה סתם לפוזה, וזה בכלל לא יפה ושתרצה להוריד את זה תהיה בבעייה קשה. |
בהצלחה :)
תעשה על המצח :p |
שתקווו חח
תעשהה אחיי תעשה זה קטלנייי אני עושה עוד כמה ימים 3 כתף גב צוואר בנות חולות על זה:) בהצלחההה תאמינו לי עם כמויות הבנות שהוא יביא הבייתה הוא לא יהיה צריך להודות לכם עוד כמה שנים |
ציטוט:
אבל אני מקווה שזה יכניס יותר בנות לבית :-) :-) :-) |
בהצלחה :)
|
ציטוט:
|
בס"ד
אתה לא יכול להוריד את זה, כשתתבגר והעור נמתח ומתקמט זה יראה כמו כתם די'ו, וחוץ מזה מה אתה צריך מתחת לעור? |
אני אתמול אכלתי במבה ועשיתי קעקוע..
עכשיו זה כבר רק חצי דולפין... אבל הוא הרבה ייותר מגניב מקעקוע אמיתי .. שוש שולט ! |
למי שאמר שבנות חולות על זה...
כנראה יש לו חוסר בטחון עצמי כי בת לא תלך איתך בגלל שיש לך קעקוע... היא תחפש דברים אחרים תאמינו לי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחח תעשה משו קטן ויפה |
ציטוט:
מה שאני יעשה עוד 1000 שנה לא תצליח לעשות חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחח סורי, זה דרש... |
ציטוט:
אתה גדול ממני,אבל עדין לא בטוח בזה.. בכל זאת,זה סתם ספאם.. זה מוכח שהיום יש בנות מושפעות שפשוט אוהבות את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז ברגע שאתה רואה שאנחנו קצת נסחפים (לא מה שאתה חושב) לספאם, תגיד לי ואני אפסיק להגיב. תראה, על טעם ועל ריח אין להתווכח ואני לא חושב שאתה יכול להכליל שכל הבנות שונאות (או אוהבות) קעקועים. יש ויש וגם תלוי איזה קעקוע. בכל מקרה, אצלי לפחות יש שני סוגים של בנות: האלו שאתה פוגש במועדון לסטוצים (אם יצא לך לנסות, אבל אתה עוד צעיר |קורץ|) ואת האלו שאתה מביא הבייתה לאמא. יש גם בנות שאוהבות פירסינג בכל מיני מקומות בגוף (נניח נזם, בגבה, בלשון, בפטמה ובמקומות אחרים אם אתה מבין) - אני למען האמת די סולד מהעניין הזה והסיכוי שאני אביא הבייתה בחורה "מחוררת" הוא די נמוך, אלא אם כן יש לה גוף, פנים ואופי מעל למצופה. וכמו שאני סולד מהן, יש בנות שסולדות גם מקעקועים (כל עוד יש לך איזה קטן על הלחי של התחת (סליחה, ישבן, שאני לא אקבל אזהרה על מילים גסות |Lol|) אז אתה יודע.. בקטנה) עריכה: אין לי מושג למה כתבתי את התגובה הזו, זה נראה מה זה לא קשור לכלום. |מסמיק| אם כבר כתבתי אז נשאיר, בקטנה.. |
אות סינית ברגל !!
|
חחחח שמע לי...
תעשה על הכתף... יש לי אחד של דרקון יפה כזה...למי שמכיר את התמונה של הדרקון עם הרקע השחור שיש בהרבה אתרים כזה יש לי... תעשה קעקוע! אחי הגדול עשה בגיל 13 יום אחרי הבר מצווה אבא שלי לקח אותו ועשה גם כן... ואני רוצה לעשות עוד אחד על הגב.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ