הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מה אתם חושבים על הספר הנ"ל (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=24314)

Kfir.G 18-06-06 19:05

מה אתם חושבים על הספר הנ"ל

שלום ראיתי ספר שנראה לי די מעניין ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו
http://www.hod-ami.co.il/product.asp...D=1&sPageName=

bigmaind 18-06-06 19:12

נראה טוב.
אני גם מתלבט אם לקנות או לא.

Eli-Hai 18-06-06 20:07

ציטוט:

חברות המובילות: Cisco, Check Point ו- Microsoft.
לא נשמע אמין לפי המשפט הזה :D
אני לא מבין, למרות ש100 שקל זה לא כזה רציני וכבד, גאד דמאט, כולה תשים Antivirus וFirewall של Windows XP Sp2, ואתה מסודר מבחינת אבטחה.

Panda 18-06-06 20:11

נראה טוב.
לדעתי לא צריך יותר מפיירוואל ואנטי וירוס טוב שמידי פעם יסרוק.
לי כרגע אין וירוסים אחרים כמה בדיקות שהן גם דרך האינטרנט.

taikaish 18-06-06 20:14

נראה טוב, אבל לשרתים...אני לא רואה את עצמי מתחיל להתקין 700 תוכנות בשביל לא להיות יכול לשלוח קבצים באייסי ולשחק פיפא! B-)

psycho 18-06-06 20:21

אל תעלבו
מי שקצת יש לו ידע באבטחת מידע
יכול להבטיח לכם שהמידע שתלמדו שם תוכלו להשיג בלי ספר ובלי כלום

באמת שטויות

Panda 18-06-06 20:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי psycho
אל תעלבו

באמת שטויות

לא מנסה להתחכם או משהו..אבל מאיפה?

CSite.co.il 18-06-06 21:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומר
לא מנסה להתחכם או משהו..אבל מאיפה?

הוא קצת רמז לך:
ציטוט:

נכתב במקור על ידי psycho
אל תעלבו

באמת שטויות

והוא צודק, מנסיון.

Elior 18-06-06 22:51

גם לא צריך ידע באבטחת מידע בשביל להתקין פיירוואל ואנטי וירוס, ולתת גישות לתוכנות ולמשחקים שצריך, ומה שלא - לחסום. סביר להניח שאם האקר או קראקר או איך שלא תקראו לזה ירצה לפרוץ לך, אם הוא מספיק מיומן הוא יצליח. אבל אין הרבה סיבות אני מניח שזה יקרה למחשב הפרטי שלך, אז...חבל על ה140 שקל.

עמרי שוסטר 18-06-06 22:55

ה"הגנה" שמתוארת בספר אולי תמנע גניבת פקטים, כניסת תולעת וכו'... אך לא יותר.
במידה והאקר/קראקר (ואני מדבר על אדם שתואם את ההגדרה ולא סתם ילד שמכנה את עצמו כך) רוצה לפרוץ לך למחשב, הדרך היחידה להגן על עצמך היא לנתק את המחשב מן האינטרנט.

mlnn 18-06-06 23:09

בלי קשר להאקרים, אל תקנה את הספר...
שום דבר שימושי לא תלמד שם...

Tal 18-06-06 23:31

רוב מה שנאמר פה נכון, עם קצת ידע אתה יכול להגן על המחשב שלך יופי ואם יש לך עוד יותר ידע אז מעולה, אתה מסודר בעיקרון.
אבל חייב לציין שאם מישהו רוצה ממש לפרוץ לך למחשב, הוא יצליח. אין כזה דבר מחשב מוגן 100%. כמובן שמומלץ להגן על המחשב שלך בצורה הכי מקסימלית שיש אבל אני בספק שאם האקר רוצה ממש להיכנס לך למחשב, הוא יצליח. אותו עיקרון עם פורצים, אם מישהו רוצה לפרוץ לך לבית הוא יכנס בכל דרך אפשרית, גם אם יהיו סורגים מסביב לבית.

עמרי שוסטר 18-06-06 23:33

בצה"ל (חיילים, גבו אותי) כל המחשבים שמכילים מידע סודי פשוט מאוד לא מחוברים לשום רשת חיצונית.

Tal 18-06-06 23:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
בצה"ל (חיילים, גבו אותי) כל המחשבים שמכילים מידע סודי פשוט מאוד לא מחוברים לשום רשת חיצונית.

לא יודע איך זה בצבא, אבל זה ידוע שמחשבים שלא מחוברים לרשת (אינטרנט) מקטינים את הסיכויים שלהם "להידבק" בספיי, קי לוגרים, טרויאנים כאלה ואחרים...
המחשב השני שלי בבית לא היה מחובר בחיים לאינטרנט ועובדה שבחיים לא קורה לו כלום, לעומת זאת המחשב שלי,שכן מחובר לאינטרנט, כן "נדבק" בכל מיני תולעים מסויימים.

שורה תחתונה - בזבוז כסף אחד גדול הספר הזה והכסף שלך.

עמרי שוסטר 18-06-06 23:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal
לא יודע איך זה בצבא, אבל זה ידוע שמחשבים שלא מחוברים לרשת (אינטרנט) מקטינים את הסיכויים שלהם "להידבק" בספיי, קי לוגרים, טרויאנים כאלה ואחרים...
המחשב השני שלי בבית לא היה מחובר בחיים לאינטרנט ועובדה שבחיים לא קורה לו כלום, לעומת זאת המחשב שלי,שכן מחובר לאינטרנט, כן "נדבק" בכל מיני תולעים מסויימים.

שורה תחתונה - בזבוז כסף אחד גדול הספר הזה והכסף שלך.

מקטינים? דבר ראשון מה יעיל "סוס טרויאני" שלא יכול לשלוח מידע אל ה"מאסטר" שלו? (ע"י אינטרנט)
רוב המשאבים שרוגלות, וירוסים, תולעים וטרויאנים לוקחים הם רוחב פס ברשת, בלי אינטרנט רוב הסיכויים שלא תרגיש בהדבקות (ד"א זה אומר שהכנסת דיסק, כונן קשיח או כלי אחסון אחר שהכיל את ה"נגע" למחשב).

Eli-Hai 19-06-06 12:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tal

אני מקווה מאוד שאתה יודע מה אמרת כרגע (כי זה נשמע אידיוטי), כי הרי זה ברור ש99% מהווירוסים, הSpywares, הקבצי ריגול וכל השאר, באים מהאינטרנט ומהרשת. קטנים הסיכויים שתוכנות מופצות עם וירוסים, ולכן, מחשב שמחובר לאינטרנט יכול "להידבק" באופן שיטתי הרבה יותר מאשר מחשב שלא מחובר.
ההבדל שמחשב לא מחובר לאינטנרט בעצם מתקין תוכנות סלקטביות, ולכן אפשר לדעת מה סביר שיעביר וירוסים למחשב ומה לא.

Tal 19-06-06 13:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eli-Hai
אני מקווה מאוד שאתה יודע מה אמרת כרגע (כי זה נשמע אידיוטי), כי הרי זה ברור ש99% מהווירוסים, הSpywares, הקבצי ריגול וכל השאר, באים מהאינטרנט ומהרשת. קטנים הסיכויים שתוכנות מופצות עם וירוסים, ולכן, מחשב שמחובר לאינטרנט יכול "להידבק" באופן שיטתי הרבה יותר מאשר מחשב שלא מחובר.
ההבדל שמחשב לא מחובר לאינטנרט בעצם מתקין תוכנות סלקטביות, ולכן אפשר לדעת מה סביר שיעביר וירוסים למחשב ומה לא.

אתה ואני רשמנו אותו הדבר אם לא שמת לב.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:22.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ