![]() |
מחר היום הגדול
מחר תעודות
כנראה שלא תראו אותי יותר, אני יתאבד אם אני לא יקבל תמגמה שאניר וצה ואני רציני 8-* . לא מקבל אלקטרוניקה בום טרח טרח CYA =[ לפחות 5 יח"ל מתמטיקה =\ אז.. מה ציפיות שלכם למחר? |
מקווה להכנס למחשבים :(
|
אני כבר יודע שיש לי 4 יח מתמטיקה, 4 יחידות אנגלית ו מדע לכל!!!
מתמטיקה מבחן מעבר, מדע לכל מבחן מעבר ואנגלית, נקווה לטוב חנג 60 גג 50 ספרות 70 לשון 70 ערבית 98 - רמה ב' הסטוריה 83 אזרחות 85 בערך |
הלך לי די נחמד השליש:
מתמטיקה 88 לשון 96 אנגלית 94 חנ"ג 55 (^^) תנ"ך 78 ערבית 80 מדעים 92 ולא זוכר עוד ^^ מחר אני אשלים. |
רק שהמורה ההומו לספרות מוגבר לא יכשיל אותי כי אין לי כוח אליו.
כל השאר סבבה לי |
חחחחח באסה...אני קאפוט!
|
למי זה מזיז?
כולה תעודת, שתהיו בתיכון תבינו כמה שזה לא חשוב ולא מעניין =\ |
ציטוט:
זה יקבע לי באיזה מגמה אני אהיה ומה אני אצטרך ללמוד בין 4-6 שנות לימוד :S |
ב"ה התעודה שלי ככה תראה:
ספרות:90 הסטוריה:80 תנך: 80 טכנולוגיה - מתכות וכל זה: 85 לשון:60 מתמטיקה:80 אנגלית:65 יסודות המטוס: 80 יסודות החשמל:80 חנ"ג:80 פיסיקה:85 של"ח [ שיעור לא חשוב ]: 80 מחשבים:80 סדנאת אלקטרוניקה: 90/95 הלווווווואי שככה תראה התעודה שלי :( |
כרגע ידוע לי על:
100 במט' הקבצה ב' טפו טפו טפו מעל 70 באנגלית הקבצה א 75 בלשון 85 בתנ"ך 90 בספרות השאר אני לא יודע |
אני כבר מלפני חודש הייתי עם חופש:D
סיימתי יב'. יש עוד שבועיים למסיבת סיום. אני עומד לבכותB-) |
אני כבר סיימתי ממזמןןןןןןןןןן
חחחחח אני בחו"ל התחלתי ממשלחת של הבית ספר ובמקום לחזור לארץ המשכתי עם בן דוד שלי טיול בר מצווה (שלו) אני מקווה שההורים שלי לא יקחו תתעודה כי הם יטוסו אלי ויקחו אותי חחחחחחח |
ציטוט:
תענה לי לפרטי שמנמן |
ציטוט:
|
יש לנו בבית ספר תוכנה שנקראת משוב יש בה את הציוני מגן ככה שאני יודע אותם...
למתענייניםם............... הסטוריה 93 מכ"ט טכנולוגיה 77 מכ"ט מחשב א' 100 מכ"ט סוליד א' 90 מחו" אישית 100 לוגיקה א' 90 לשון והבעה 70 מתמטיקה 331 100 |
ציטוט:
המגמות זה רק להתחלה אחרי זה כל השכבה עושה מבחן משווה במתמטיקה ובאנגלית כך שזה לא כל כך משנה לך ... |
איזה יום גדול ?
כבר מתחילת יוני אף אחד לא בא לבצפר ועוד 4 ימים יש לי בגרות כל הזין |
כיתה ח' :
ממוצע 95 בדוק , קיבלתי היום הצטיינות. מתמטיקה 90-95 הקבצה א' אנגלית 90-95 הקבצה א' חנ"ג 95 היסטוריה 100 ספרות 90 בערך נראה לי הבעה 80-90 תנ"ך : 90-100 ערבית 100 מדעים 95 ג"ג 95-100 לא זוכר עוד מה יש , מחר אני יאמת וישלח כאן. |
ציטוט:
מחר באים רק בשביל התעודות, מתברר שהחליטו לתקוע גם טקס בבוקר כדי שלא יבירזו אחרי שמקבלים תעודה...מיותר...אבל לפחות מסיימים עם זה. עד יום רביעי, שיש בגרות..ואז באמת זה נגמר. חופש מהנה חברה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חברה, מי שלומד מצליח בחיים. בהצלחה מחר!. |
ציטוט:
ולהתקבל למגמת קולנוע...אם לא מקבלים אותי אני אלחם על זה! |
ציטוט:
אני יכול להביא לך רשימה ענקית לאנשים שלא למדו ועכשיו הם מצליחים כמו: חיים רביבו יוסי בניון |
ציטוט:
|
ציטוט:
לרוץ אחרי כדור ולשחק בחו"ל? לרקוד ב"רוקדים עם כוכבים" ? לדעתי זו לא הצלחה מסנוורת במיוחד.. והוא כן צדק, מי שלומד - מצליח! |
איזה ציונים :-0
יכול להיות שאני נשאר כיתה |Lol| |
ממוצע התעודה שלי נע בסביבות ה- 75-85:
- תנ"כ / ספרות - סביב ה-75 - מתמטיקה (4 יח"ל) - 67 - אנגלית (5 יח"ל) / חנ"ג / היסטוריה / לשון - סביב ה- 85 - בקרה, מכטרוניקה, סרטוט - סביב ה-95 * הבגרות בהיסטוריה אני מניח שתהיה סביב ה-60-70 * הבגרות במקצוע הרחבה (בקרה, מכטרוניקה, סרטוט) בסביבות ה-90 בשנה הבאה אני ככל הנראה גם עושה 2 יחידות לימוד נוספות בתרגום (אנגלית), כך שב"ה אני יצא עם תעודת בגרות של 30+ יחידות (...ונאמר אמן) Wish me luck :) |
ציטוט:
|
ה-י-ו-ם זה היום הגול לא?!
אני מקווה לטוב, שיהיה לכולם בהצלחה וחופש נעים. תשמרו על עצמכם. |
אז מה חברים? עוד שעתיים לתעודות...
במעמד זה אני רוצה להכיר תודה להורי שהביאוני עד הלום... הקיצר, בהצלחה לכולם! מקווה שהכל ילך עפ"י הצפיות שלכם. אני זז כדי להעביר תזמן עד 10 וחצי. המשך יום נעים ושבוע טוב. |
חח חזרתי מהביצפר לפני חצי שעה בערך..בכל מקרה..ממוצע 87 והכי חשוב-התקבלתי לאלקטרוניקה |קורץ|
|
אויי אני חנן [:
ממוצע 98 ^$&#$@$^#&%$&#$ |
ציטוט:
חהחחהחה אני באלקטרוניקה :] ממוצע 87 בסוף חח |
ממוצע 77, בלי נכשלים ועולה לי"ב. ליגה :) מחר בגרות אחרונה לשנה...
|
ציטוט:
יאללה לסגור עם ספרות כבר ולהתגייסססססססססססססססססססססס :) אליאור, חשבתי שאתה ביב'.... שיהיה בהצלחה מחר |
התקבלתי לעיוני מינהל עסקים :ס
|
כפי הנראה אני לא חכם כמו שחשבתי. |Lol|
|
אנגלית 75
ערבית 80 מתמטיקה 80 תנך 70 היסטוריה 75 ספורט 75 מדעים 90 מורשת 95 אומנות 90 לשון 79 חינוך 100 בהכל התנהגות א' ממוצע 83.. |
ממוצע 89 :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ