![]() |
עליתי על רכבת הרים שנוסעת במהירות 192 קמ"ש!!!
לפני שבוע בערך עליתי על רכבת הרים שנוסעת במהירות 192 קמ"ש!!
לפי מה שדוד שלי אמר כניראה מעיפים את הרכבת כמו שמעיפים מטוס מנוסת מטוסים עולים לגובה שאינו ידוע לי ב 90 מעלות ויורדים! הינה הסירטון שאני עליה :) www.vps-il.net/usa.php |
מוזר...
אני לא רואה אחי.. אני מוריד את הקובץ הוא לא נותן לפתוח אותו במדיה פלייר.. |
ציטוט:
|
נראה לי זה קיצור דרך של הקובץ..
זה רק 1 בתים.. |
:\ לא זה 90 ומשהו מגה
וזה סיומת avi לא ניראה לי שאפשר במדיה פלייר |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עריכה: מה אתה רציני אחי? הורדתי את ה 90 מגה הזה וזה גם לא פועל. |
וואי! ענק! איפו זה?
וזה רק אני או שכל מה שמגן ממך לעוף זאת חגורה? |
אם זה היה חצי דקה זה היה נחמד אבל זה בערך 5שניות :)
|
ציטוט:
כמו בכל רכבת וזה באוהיו זאת עיר שנימצאת במשיגן ול Expert-Serv.Co.iL יכול להיות שאין לך את הקודק המתאים אז תנסה להפעיל עם תוכנת מדיה אחרת |
שגעון, אפשר להגיע למהירות כזאת באוטו :)
|
ציטוט:
|
עזווב מכיר תירידה לאיילון בכיוון ראשל"צ? מת העולם איך המצלמה שם עשתה לי בוק.
|
ציטוט:
זה מפרק ת'אופניים אני מאמין שמגיעים שם לאיזה 100 ככה - כיף בטירוף איך האופניים רועדות וזה =] |
נחמד מאוד,
אתה בחו"ל? |
חזק!
אני מת ללכת לעשות טיול רכבות הרים בחו"ל. הייתי בצרפת ובהולנד, סתם רכבות הרים מעפנות.. אני מת לארה"ב. אבל בנתיים אני מעדייף לחסוך לקורס צניחה חופשית.. |
לא פועל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח למי יש עצבים? אני מת לעשות כבר החופש הזה, אבל זה עולה 8000 שקל.. |
ציטוט:
אלא אם כן תיהיה טייס או בצנחנים |
ציטוט:
חחח זה גם לחכות 2-3 שנים וגם לא בטוח .. עדייף לוותר על זה;) (על משך ההמתנה+התנאי אולי.) |
ציטוט:
היית באסטריקס? |Rolleyes| |
ציטוט:
הפארק עם החדר המסתובב וכו..? |
ציטוט:
בהונלד זה הפטלניג, וגם שם יש רכבת הרים אחת שהיא בכלל לא מעפנה.. |
אני בכלל מפחד =/
|
ציטוט:
ביורודיסני במיוחד מעפן, אין שם רכבת אחת שאפשר להרגיש פחד, או איזה "חשש", סתם עלוב.. בפארק שאמרת לא הייתי..\: שאני אטוס לגרמניה עוד מעט אני מקווה שנלך לפארקים נורמלים. אני מתתתתתת על רכבות הרים.. כל מה שקשור לאקסטרים אני אוהב.. |
ציטוט:
יש עליה של איזה דקה ואחרי זה ירידה של 90 מעלות ו 2 לופים ענקיים ישר אחריה וכל זה שאתה בגובה של איזה 30 מטר מהרצפה ואחרי זה כל מיני היפוכים נחמדים... היא בצבע לבן ד"א, הייתי עלייה פעמיים היא לא מפחידה או משהו אבל היא מאוד כייפית.. ובאסרטיקס יש רכבת אחת שאני זוכר, היו בה 7 לופים! ועוד כמה חצאים, רכבת ממש מפחידה חצי מהרכבת אחרי זה הקיאו :) אני חושב אבל אני לא בטוח, שמשך הנסיעה ברכבת הזאת היא 2 דקות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
143 קמ"ש... |
סליחה ? הייתם בsix flags בהולנד ? 6 רכבות סוסות לפנים! משו בן יונה !
ביורודיסני הכל לא משהו חוץ מהרכבת חלל הזאת יואו היא מדהימה! לא מפחידה , אה נזכרתי התותח , זה כזה מגניב! אתה מרגיש בחלל! מומלץ. |
חחח נדיר, איזה מאושר אתה ניראה שם.. חחח xD
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ