![]() |
מבצע דומיינים מטורף ! 15 ש"ח דומיין !
15 ש"ח דומיין עולמי .
הדומינים שניתן להזמין הם : com, net, org, biz, us, info . הדומיינים מוזמנים מהספקית : Globat.com . * המבצע ניתן להזמנות לשבוע הזה בלבד ומוזמן עם קבלת התשלום באותו הרגע . * להזמנות ניתן ליצור קשר איתי או עם עמיטל בלבד ! פלאפונים להזמנות : 0505232749 - מאור 0546411866 - עמיטל ICQ להזמנות : 290057905 - עמיטל 75624240 - מאור ****להזמנות רק למספרים שצויינו למעלה . המבצע ניתן עד יום רביעי הבא בלבד . עריכה : הזמנות החל ממחר בלבד . במידה והמבצע יבוטל נודיע באשכול זה בלבד מראש . בברכה , מאור . |
זה כולל פאנל ניהול?
בהצלחה! |
ציטוט:
|
יוו איך גלובט נהיה פה הספק הראשי חח
משExper סרב פירסם על הדומיין כולם מנסים חח |
ציטוט:
|
איפה ב- GLOBAT יש על הדומיינים, יענו איפה המידע אליהם :?
|
יצרתי קשר איתך בפרטי...אני רוצה לברר כמה דברים לגבי הספק הזה...אולי גם אני יקנה מהם ללקוחות שלי.....:)
|
באילו דרכים אתה מקבל את הכסף ?
|
ציטוט:
יכול להיות שאני אקנה... מהם דרכי התשלום? |
ציטוט:
שהוא מגיע .... |
בס"ד
מעונין מאוד אי אפשר לשלם? תודה רבה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
(מניסיון כבר עברתי את זה מספר פעמים) . |
ציטוט:
ז"א שלושה ימים - כמעט מחצית שבוע ... |
ציטוט:
המבצע ככל הנראה לא יהיה עד השבוע הבא ! אלא יוגבל בשלושה ימים בלבד . במידה ואראה כי יש ביקוש רב לכך אצא במבצע נוסף אך במחיר קצת גבוה יותר . ניתן לשלם באמצעות דואר רשום או באמצעות בנק (מעדיף) . הדומיין מוזמן ברגע הגעת התשלום ולא ברגע ששלחתם את הכסף . לקבלת שאר הפרטים ניתן ליצור איתי קשר בלבד כרגע בפרטים שהשארתי . (ICQ או פלאפון שלי בלבד) . בברכה , מאור . |
בהצלחה..
|
וואי מאור איזה סוס אתה במחירים כאלה!!
אני יחשוב על דומין ואני ידבר איתך כבר.. חבל לא לקנות במחירים כאלה |
אני קניתי דומיין מLight-Era והוא רשם מGLOBAT ואחלה התעדכן מהר והכל. אז ממולץ!
|
ציטוט:
|
וואו מאור איזה מבצע!:-D
|
עריכה : נכון לרגע זה ניתן להזמין מIPOWER בלבד ב20 ש"ח .
עדיין אני לא בטוח שGlobat יהיו שימושיים ו/או אמינים כל כך . לאחר הבירור אפתח את אפשרות זו גם כן . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שלום לכולם..מאור....תודה על המידע(בזכתוך חסכתי 34 שקל על כל דומין....(הייתי קונה מגודדי))
דניס....(מקס פיין) אתה הזמנת דומין מגלובט? חחח...אז 2 דברים: 1.אני הזמנתי לך מגלובט...:) 2.לדומין לקח 3 דקות להתעדכן ואחרי 3 דקות כבר יכולתי להכנס לפאנל ניהול ולעשות...כלום! היום(12 שעות אחרי ההזמנה) אני עדיין לא יכול לעדכן DNS! חבל מאוד....הפותעתי לטבה מהאמינות ומהמחיר והמהירות האדירה שהגיע הדומין! שלחתי להם איימיל לתמיכה ועוד לא קיבלתי תשובה...הדומין הוא נעול ואי אפשר לעדכן DNS או לפתוח אותו....זה אומר לי ככה: Error: Your domain name is no longer administered by Globat. For more information, please contact customer service. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה הזאת?(רונן....אולי אתה?) תודה רבה ויום נעים.... |
ציטוט:
אני דיברתי אם דניס בסקייפ כשהוא קנה בשלו אז זה לא אתה |קורץ| (אני זה ששלחתי לך את הכסף) והדומיין שלנו של החברה עובד |
ציטוט:
תודה . |
ציטוט:
|
ציטוט:
הדף שאתה מחפש אינו זמין כעת. ייתכן שקיימות בעיות טכניות באתר האינטרנט, או שעליך לשנות את הגדרות הדפדפן שברשותך. |
אצלי זה עובד
תיבדוק אצלך מה הבעיה |
ציטוט:
|
לי עובד,
בהצלחה מאור :) |
ציטוט:
|
אוה עכשיו עובד לי ...
|
גם לי עובד עכשיו.
|