![]() |
ההבדל בן עסק פטור/מורשה וחברה - מהו?
חלק פה כותבים שהם עסק פטור , חלק כותבים שהם עסק מורשה וחלק פשוט כותבים שהם חברה.
הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין ה-"תארים" או מה שזה לא יהיה ואיך נאי יכול להפוך לכל אחד מהם. תודה. |
עוסק פטור - פטור מתשלום מע"מ
עוסק מורשה - חייב בתשלום מע"מ בכל מקרה, שניהם מספקים קבלות. בנוגע להרשמה, יש מדריך בפורום.. |
חברה = רשומה ברשם החברות.(בע"מ)
|
חוץ מ 3 חברות בערך כאן,אין באן באמת חברות,יש כאן מלא עסקים פטורים ממס(וגם כאלה שלא) שקוראים לעצמם חברה,מה שהם לא.
שאלו ,שב,בסט סרב ופנומן,לא ידוע לי על עוד 3 חברות כאן בפורום. |
ציטוט:
ואגב, חידוד קל לגבי החברות שציינת: שב היא לא חברה בכלל. החברה נקראת סולל יבוא ורשתות בבעלות אלון (אני חושב) בסט סרב לא עולים בחיפוש ברשם החברות. יכול להיות שאני לא מחפש נכון. מי שרוצה לדעת אם חברה היא חברה בע"מ או שותפות ורשומה ברשם החברות, זה הקישור |
סוף סוף הבנתי..
ויש קשר לגילאים ? כי מי שנגיד ההורים שלו לא רוצים שזה יהיה בחסותם והוא ילד מתחת לגיל 18 זה אומר ש..? הוא לא יכול להרשם בכלל? וגם אם אני נגיד בן 16 וההורים שלי רושמים אותי אני לא צריך לשלם כלום בעיקרון? |
ציטוט:
אח"כ אתה משלם מס הכנסה ומע"מ לפי סוג העסק שהוגדר בתיקים שלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אסף,חפש :
513746966 במספר חברה. ושכחתי לציין את החברה הענקית פה באמת שאלו הם סייטים :) אז,צדקתי,יש 3 . בסטסרב,פנומן,סייטים(ויש סיכוי גם ש sPD,לא בטוח). |
סליחה שאני משגע אבל יש לי בעיונת.
אני גר בעיר מודיעין שהיא בן תל-אביב לירושלים. ברצוני לרשום את ה"חברה" שלי בתור עסק רשום, ואני לא הכי יודע איפה לעשות את זה. קראתי את המדריך שנכתב על ידי shev.com הנבתי והפנמתי, אני אמלא את הפרטים שם כבר, אבל אני צריך לדעת כמה לתת להם בצ'אק, אני בן 16 וכנראה שאלך עם אבא שלי, וברצוני לדעת איפה אני יכול לעשות את זה, אני אישית מעדיף כמה שיותר קרוב, יש למישהו אולי במקרה אתר שאפשר לבדוק איפה יש משדרים שלהם? , תודה מראש - ניר. |
אסף תעשה חיפוש לפי
בסטסרב פתרונות בע"מ |
אוקיי תודה כולם...
מצדי אפשר לנעול אבל תשאירו פתוח , Rename כנראה צריך לשאול כמה שאלות... |
גם אני אוסיף שאלה קטנה, אם זה עסק מורשה, אז צריכים לקחת מס בנוסף למחיר המוצר נכון?
ואם זה עסק פטור, לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא קשור למה שאתה גובה מהלקוח שלך. עוסק פטור - לא גובה מע"מ. עוסק מורשה - גובה מע"מ. מחודש יולי, המע"מ יעמוד על 15.5%. אני למשל גר באזור "קו עימות" ולא משלם מיסים בכלל כל עוד אני לא עובר את ה-100,000 בחודש. |
היתרון בחברה/תאגיד שמדובר במניות |Rolleyes| כלומר יותר מבעלים אחד!
לי מספיק עוסק מורשה... |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני מוגדר בתור חברה. |
אז יש כאן די הרבה, שב, בסטסרב, סייטים, לבל סרב, ופנומן שעבר לא מזמן לידי sPD ולפי דעתי הם גם רשומים כחברה.
|
ציטוט:
בסט סרב-כן. סייטים-כן. לבל-סרב- לא (הוא רק אמר שהוא מגדיר את עצמו כחברה). פנומן-כן. SPD-לא לפי החיפושים :spd/SPD/sPD/אספידי\אס.פי.די(מעלה חברות תכשיטים ואופנה.) |
ציטוט:
אמרתי שאני מוגר כחברה. משמע, אני חברה בע"מ שמספקת חשבוניות מס/קבלה ומשלמת מע"מ. |
ציטוט:
לפי מה שידוע לי כאשר אתה "חברה בע"מ" לא יכולים לעשות לך כלום - החברה שייכת למדינה . המדינה שלנו נותנת את האפשרות להפוך לחברה בע"מ לגנבים ולכמויות מסחריות של גנבים . לא פעם ולא פעמיים ואני מכיר הרבה חברות כולל משפ' שנדפקו חזק מאוד מזה . ואין לך מה לעשות כי זה חברה בע"מ . (תקן אותי אם אני טועה) |
ציטוט:
חברה בע"מ היא לא חברה ששייכת למדינה. להיפך זו חברה פרטית. אין שום מניעה לאף אחד להפוך לחברה בע"מ כל עוד הוא עומד בתנאי רשם החברות: עו"ד, דירקטוריון, בעלי מניות, וסכום כסף קטן (בסביבות 2500 ש"ח) בחברה בע"מ החובות והזכויות (כסף, רכוש) שייכים לחברה ולא לבעלי המניות (תיאורטית), לכן קודם כל פונים לחברה אם יש בעיה ורק אח"כ לבעלים שלה |
קיצר יצאתם פה שמנים...
ועדיין לא הבנתי את ה"מוגדר כחברה" של Level-Serv או שאתה חברה או שאתה לא. |
אסף רק במקרים חריגים מאודד
עושים הרמת מסך בדרך כלל זה לא קורה כי ניהול כושל זה עדין לי פשע במדינת ישראל |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשיטת רגל כל עוד אתה לא משכת כספים מהחברה ורוקנת אותה אין טעם שיעשו הרמת מסך ובית משפט לא יעשה את זה ללא בדיקה קודם |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע וכולי תקווה שגם לא אדע אף פעם... 8-) |
ציטוט:
לא שאני עברתי את זה אחרת לא יכלתי לפתוח חברה 7 שנים זה חלק מהעונש אבל ככה אמרו אנשים שפתחו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
דרך אגב לחברה בע"מ גם צריך להיות הנהלת חשבונות כפולה וזה קצת יותר מסובך לעומת עוסק מורשה שיש לו הנהלת חשבונות רגילה |
ציטוט:
|
ציטוט:
במידה וכן, שתף אותנו בלינק נחמד . |
ציטוט:
http://147.237.72.24/WebOJSite/Compa...x?id=513123273 |
ציטוט:
|
כמו ששב הם סולל יבוא רשתות,
לבל סרב זה לומינס עיצובים 2001 בע"מ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6