![]() |
כמה עיצובים למכירה
שלום. הנה כמה עיצובים שיש לי למכירה. אפשר להשתמש ברובם לכל מטרה. כמובן שניתן לערוך שינויים ולהתאים.
לבקשות, שאלות הזמנות וכו' אנא פנו אלי: איסיקיו: 154034915 MSN: shahak@hotmail.de מייל: info@shapdesign.com כמובן שמי שמעוניין בעיצוב מותאם גם מוזמן לפנות אלי. מחיר יינתן למי שפונה אלי. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 בבקשה לא לתת ביקורת על העיצובים השונים. ובבקשה הצעות מחיר נורמליות, לא 50 ש"ח. השקעתי בכל עיצוב וההשקעה שלי שווה בשבילי משהו. התשלום יתבצע בעזרת העברה בנקאית. תודה, שחק. |
מצטער, פורום לא נכון, הייתי בטוח שאני בפורום גרפיקה :). מישהו מוכן להעביר? למרות שאני לא אתנגד להשאיר את זה כאן.
|
מועבר אבל אני לא מוכן לראות זאת יותר,
בפעם הבאה אתה תקבל אזהרה. מועבר. |
אני חושב שראיתי את זה בטמפלטמסטר פעם:
http://img436.imageshack.us/img436/4...icballs4nl.jpg וזה נראה לי גם משם: http://img307.imageshack.us/img307/490/jecocopy9uk.jpg תקן אותי אם אני טועה. |
ציטוט:
ותודה לך יובל על ההעברה והסבלנות. |
אני בעיקרון לא אהבתי ... הסגנון לא משהו
|
לא רציתי לדעת מה אתה חושב על העיצוב, כמו שאמרתי.
אני מבקש, אנא להגיב רק אם זה רלוונטי וחשוב. תודה. |
נראה לי כול העיצוב שהראת פה הם חינמים יש כמה הוכחות
1. אין קרדיט וכול מעצב שמכבד את עצמו שם קרדיט. 2. הכול באנגלית זה גם חשוד. 3. יש פה מישהו שראה את העיצובי הלולו ואמר שהוא ראה את זה במקום אחר. [לא יודע עם אומר את האמת אבל יש מספיק הוכחות] 4. והם ניראים לי חינמים. זהו מנהלים תעשו מה שאתם רוצים.. |
תגידו, אתם צוחקים עלי?
זה פורום עיצוב גרפי או פורום נגרות?? את שני הראשונים לדוגמא עשיתי בשביל אנדריי מ ADwd.NET שמוזמן לאשר את זה פה וליצור איתי קשר. לפחות מחמיא לדעת שאנשים חושבים שזה מטמפלט מונסטר....בכל מקרה, יש לכם הוכחות, תכתבו, אין לכם, תעזבו אותי בשקט בבקשה. אה דרך אגב, הכל באנגלית? ראית את כל העיצובים? ממש בדיחה.... |
עיצובים נחמדים אבל נראה לי שרק בגלל הגישה שלך לא יקנו ממך
זה חשוב מאוד מה אנשים חושבים הם אחרי הכל גולשים באתר שבת שלום וסוף שבוע טוב! |
ציטוט:
טוענים שאני גנב ושקרן ללא הוכחות, זאת גם לא גישה לדוגמא. כמו שביקשתי, אני לא מעוניין באמת לפתח כזה דיון שלילי. |
עיצובים אדירים!
סיגנון מעולה- רואים הרבה השקעה. ומי שתוקף- בלי הוכחות אל תחפרו פה סתם. |
ציטוט:
אם אתה רוצה למכור משהו אז תהיה יותר נחמד...תגיד לפחות תודה אני אקח את זה לצומת ליבי או שתבקש פירוט על מה שלא אהבו...תגובות זה תמיד טוב והם יבואו לפני או אחרי מכירת העיצוב...עדיף שיבואו לפני ותוכל לשפר כדי שהלקוח בסוף יקנה ולא יהיה מרוצה |
ציטוט:
אין יותר מעצבן מזה שמחרטטים ומנסים לעקוץ ולצאת איזה שוטרים של הפורום , איכס באמשלי אני קורא תתגובות , אני לא מבין איך הבן אדם נשאר עם פרופיל נמוך... וכשהוא אמר לבן אדם שהוא לא ביקש ממנו תגובה , גם אני לא הייתי רוצה תגובה בשקל , העיקר להכניס הודעה למונה העיצובים האחרונים , ה3 לפחות ממה שהספקתי לראות.. רואים שאתה עובד הרבה ומשקיע על ה100 אחוז! קבל ח"ח אבל אני לא מתחבר לסגנון , לדעתי אתה יכול להביא אותה בביצוע בעיצובים סטנדרטיים.. יש לך את זה |
משהו פה מאוד מאוד מוזר בין העיצוב הראשון לאחרון יש הבדל עצום בביצוע...
לא יודע מוזר לי קצת... |
האחרון היחידי שהאהבתי והרשים מאוד!! השאר די בינוניים יש כמה טובים יותר...לא יודע לא מוצא אותו חינמי אבל באמת קשה להאמין, כל עוד אתה עיצבת אותו, ואין בנתיים שום דבר אחר שעולה לי לראש, אז כנראה שבאמת עיצבת, יצא לך עיצוב מצויין@
|
עיצובים - חמודים מאוד + .
גישה - תתחיל לשפר אותה ומהר. |
בטעות רשמתיי
|
קודם כל אני מצדיקה את פותח האשכול אתם חופרים בלי הוכחות וסתם מלכלכים לו את השם ..
אהבתי את הסגנון ... והגישה שלו זה בגלל ההתייחסות שלכם כלפיו.. |
ציטוט:
אתה עדין לא בפורום הנכון.....זה יותר מתאים ל"הצעות ובקשות שונות" |
ציטוט:
זה לא שלא מעניינת אותי דעתם של אנשים, פשוט ביקשתי לא להגיב על העיצובים, הסיבה הראשית היא שכבר הצגתי את רובם פה ושם וגם קיבלתי תגובות. גם אני כמובן אהבתי את האחרון, זה אחד העיצובים הכי טובים שלי, עבדתי עליו המון זמן. הרבה עיצובים פה הם עיצובים שפשוט ולא נמכרו מסיבה אחת או אחרת, ויש גם כאלו שפשוט עשיתי לכיף. הרבה מהם גם מאוד ישנים ובגלל זה הרמה השונה. |
הייתי אומר לך משהו אבל אני אשמור את זה לעצמי..
|
עיצובים על רמה!
נכון שחלק מהעיצובים נראים כאילו שהם חינמים או משהו אחר אבל עדין אחלה עיצובים!!! |
ציטוט:
לא אמרתי שאתה גנב, אמרתי שאני חושב שראיתי את זה פעם בטמפלטמסטר, ויכול להיות שאני טועה. |
מישהו? אף אחד? |דמעות|
|
ציטוט:
אבל כעת הקפצת בשלושה ימים ועל זה אני לא אוותר. קיבלת אזהרה ואני מקווה שלא תקבל עוד. נעול + אזהרה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ