הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   חומרה ומפרטים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Kaspersky vs Panda (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=24766)

sport 24-06-06 15:49

Kaspersky vs Panda

אני מתלבט בין שני האנטי-וירוסים:

Kaspersky Anti-Virus
PandaSoftware Anti-Virus 2006

לפני כן בדקתי גם את האנטי וירוסים הבאים..

Bitdefender - נחמד , אבל לא מוצא את כל הוירוסים והתוכנות הזדוניות.
Norton - לא מצליח לטפל ולמחוק חלק מהוירוסים שהוא מוצא , וגם הוא לוקח הרבה משאבים.
NOD32 - נחמד , אבל לא מספיק מקצועי ולא מגן בצורה טובה.

לפי ביקורות ותגובות שראיתי ושמעתי ...
האנטי וירוס של פנדה הוא איכותי מאוד ומגן בצורה יעילה , והאנטי וירוס של Kaspersky גם טוב ולא עושה בעיות..

מה אתם אומרים?
מישהו פה ניסה את פנדה? את Kaspersky ?
מה עדיף?

MaorD 24-06-06 15:50

Kaspersky - פחות אגרסיבי מהפנדה .
שניהם לפי מה שאני יודע מעולים אני גם כן מתלבט מה לקחת אבל הפנדה אגרסיבי
בצורה מפחידה ...

mlnn 24-06-06 15:58

Kaspersky יותר טוב, אבל אני ממליץ לך בכלל על McAfee - אנויווירוס\פיירוול מעולה!

s.o.s 24-06-06 16:05

קספרסקי הכי טוב

ניסיתי את כל האנטיוירוסים (פנדה , מקאפי , אי וי ג'י , נוד 32 , נורטון ) והכי טוב היה הקספרסקי
הוא ממש ממש נוח וטוב !

ד"א יש לי גם בפלאפון קספרסקי =]

Eli-Hai 24-06-06 16:09

Kaspersky ללא ספק, Antivirus מעולה - התרעות, סריקת וירוסים יעילה, עידכונים שוטפים, הגדרות להתאים אותו לשימושך, הכל.

מניסיון עם Norton, מכביד ולא יעיל, תוכנה פשוט על הפנים.

AFI 24-06-06 16:13

אין לי ניסיון בקספרסקי אבל אני משתמש בפנדה והוא ממש ממש תותח, הוא מגן על המחשב בצורה חזקה מאוד

Art Watch 24-06-06 16:21

Kaspersky, אני אישית מעדיף, כמו שכבר אמרו פה PANDA מאוד אגרסיבי, וNORTON מכביד יותר מדי משאבים! קח קספרסקי תגמור עניין

sport 24-06-06 17:00

מה רע באגרסיבי?

ד"א - מה ההבדל בין kasparsky antivirus ל-kasparski antivirus personal (גם יש personal pro)?

Eli-Hai 24-06-06 17:10

Personal הוא מהדורה שהותאמה למשתמש פרטי, למחשב ביתי, ואני חושב שהPro כולל אפשרויות מקיפות יותר, ולהגנה חזקה יותר שמותאמת לרשת וכו'.
אבל אל תתפוס אותי במילה, בכל מקרה, בגרסה החדשה של Kaspersky, אין תת-גרסאות, יש KAV נטו.

Tal 24-06-06 17:12

דעתי האישית:

בראש ובראשונה אני ממליץ לך על McAfee, בהחלט התוכנה הכי חזקה שיש היום להגנה על המחשב מבחינת anti-viruses, FW, anti-hackers, anti-spam ועוד כמה דברים חמודים שיש בחבילה.
החסרונות , לדעתי שזה טיפ-טיפה מעמיס על המחשב
ההתרונות, מוצא כמעט כל ווירוס ומזיק אחר
ציון: 9.5
ממליץ בחום רב !

אפשרות שניה היא Kaspersky Anti-Virus Personal
שהוא פועל ברקע, הוא לא מעמיס על המחשב, כמעט ללא הרגשה.
החסרונות, שהוא מריץ את הסריקה שלו הוא מעמיס גם טיפ-טיפה על המחשב וגורם לאיטיות מורגשת, בקושי מתעדכן.
ההתרונות, מוצא כמעט כל ווירוס ומזיק אחר
ציון: 8.5

Guz.co.il 24-06-06 17:13

kaspersky הטוב בין השתיים אך NOD32 טובה מהם!

ikkon8 24-06-06 17:28

לך על Nod32, ניסיתי הרבה אנטי-וירוסים, בין השאר Kaspersky ו- Panda, הם מאמיסים על המחשב, אולי לא בצורה ממש גדולה, אבל עדין מאמיס.
לעומת זאת, Nod32, אתה לא מרגיש אותו עובד, אם הוא מוצא וירוס הוא מתריע, עושה את כל העבודה שלו, כשאתה סורק תמחשב, זה בקושי מאיט, אז.. NOD32 - נסה אותו, לא תתאכזב.

Matchs 24-06-06 17:56

NOD32.

sport 24-06-06 17:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Niko
לך על Nod32, ניסיתי הרבה אנטי-וירוסים, בין השאר Kaspersky ו- Panda, הם מאמיסים על המחשב, אולי לא בצורה ממש גדולה, אבל עדין מאמיס.
לעומת זאת, Nod32, אתה לא מרגיש אותו עובד, אם הוא מוצא וירוס הוא מתריע, עושה את כל העבודה שלו, כשאתה סורק תמחשב, זה בקושי מאיט, אז.. NOD32 - נסה אותו, לא תתאכזב.

Nod32 לא ברמת האבטחה של האנטי וירוסים הנ"ל.
אולי גם בגלל זה , הוא פחות מעמיס ...

תנסה את הבדיקת וירוסים אונליין של מקפי ופנדה ויכול להיות שתגלה שיש דברים שהאנטי וירוס שלך לא הצליח להגן עליך מפניהם. מדבר מנסיון שימוש ב Nod32 .

adielsh 24-06-06 21:13

לכל אלה שאומרים ש-nod32 לא טוב מנסיון אישי או דברים כאלה אני בטוח שאתם לא מספיק מקצוענים כדי להגיד את זה
nod32 ניצוח 6 שנים ברציפות בתחרות של המגזין Virus Bulltin שהם אני בטוח יותר מבינים ממכם בתחום
הנה השוואה קטנה
http://www.eset.com/products/compare...ompetition.php

Slash 24-06-06 21:22

אני אישית משתמש בקספרסקי , הוא מעולה , הוא מגן בצורה מעולה על המחשב והוא לא אגריסיבי כמו הפנדה ,הפנדה פשוט משתלטת לך על המחשב וכמו דוב עצבני מעיפה לך כל דבר שלא נראה לה מהדרך ...
היא גם מאוד כבדה ביחס לקספרסקי .

k.machine 25-06-06 05:41

מנסיון רע ומר,
רק קספרסקי עוזר.:)

כאשר כל האנטיווירוסים כשלו,
kaspersky הצליח לנקות את המחשב טיפ-טופ מכל הבאלגן.

sheva23 06-08-06 01:15

לא מיזמן יצא לי לעשות בדיקה ולצערי הNOD32 איכזב בגדול.....היו וירוסים מסוגים שונים שניכנסו למישתמש לא מקצועי למחשב דרך EMULE או KAZZA.....חיברתי את הדיסק קשיח שנגוע למחשב חדש עם NOD32 שעדכני.....ולצערי הרבה לא רק שהאנטי עבד לאט כמו צב ונתקע על קיבצי TXT שעות (באמת שעות ולא סתם)....הוא גם לא זיהה את הוירוסים שלא לדבר על זה שלא הצליח להסיר אותם.....הכוונה היא שהיו כאלה שהוא הסיר, ואחרי הפעלה חוזרת של הכונן במחשב האם שלו הוירוסים עדיין היו שם......

בלית בררה שמעתי להמלצות של KASPERSKY והוא הצליח לגלות דברים שהNOD לא היה מודע לקיומם בכלל....וגם הסיר אותם בסופו של דבר....הוירוסים פגעו במערכת הוינדוס בצורה קשה והיה חובה לפרמט בסופו של דבר, אבל שורה תחתונה, הNOD גם הכביד על המחשב ואפילו נתקע באמצע הבדיקה (כן זה הפרט הכי מעצבן, הוא ניתקע באמצע פשוט ולא המשיך הלאה)....

אז תסיקו מסקנות לבד, כל הסקרים האלה במגזינים לא תמיד מצביעים מה קורה בשטח

Smile 06-08-06 01:20

Nod32 אנטי וירוס מעולה :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:13.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ