![]() |
רק רציתי להגיד שהיה כיף...
חבל שזה נעשה כך ולא בדרך יותר מכובדת, מקווה שכולם תהנו בפורום ושיהיה לו בהצלחה.
אז כל מי שהיה לו רגעים דיי קשים איתי אני מתנצל ומאמין שהוא יודע שהכל לטובה... בהצלחה בהמשך - נקפוץ מידי פעם... |
:(
אלמוגגג לא פייר:( WHAY DO YOU LEAVE?! YOU WERE THE BEST! LOVE YOU!|לב||דמעות| |
אלמוג למה אתה עוזב אחי?!
תאמין לי קשה לי לראות ת'פורום בלעדייך .... עשית עבודה טובה אחי אם זה מסיבות אישיות אז שיהיה לך המון בהצלחה המון עוזבים,לא טוב . |
זה לא מסיבות אישיות, פשוט יש כאן מנהלים ראשיים שהחליטו שדיף את הפורום בלעדיי... אלמוג אני מאמין שאתה יודע מהסיפור... בהצלחה.
|
ציטוט:
אתה ועוד 2 אתה היחיד שאיכפת לו מהפורום הזה אחי אל תפרוש תאמין לי אתה עושה טעות!! אם לאלון היה איכפת הוא לא היה עוזב את הפורום הזה ונותן לו להידרדר ככה. הכל נהרס וחבל! |
חבל אחי
|
שמור על קשר, בהצלחה בהמשך אלמוג.
|
כבר אין ממש תמריץ להכנס לפה בלי אלמוג. ;-(
|
|: אני מצטער בשבילך .
באמת עשית את התפקיד בצורה טובה . להת', בהצלחה בהמשך ידידי . |
אתם יודעים, אני פחות פעיל פה מבעבר.
אך מתוך הערכתי לאלמוג אני מגיב. אלמוג שיהיה לך בהצלחה לאן שלא תפנה ואם אתה צריך עזרה, אתה יודע איך לתפוס אותי |קורץ| |
חבל מאווד!
לדעתי אתה הייתה אחד המנהלים... בהצלחה! |
0_0
חבל............................................. |
בהצלחה בהמשך דרכך וכך את המשפט הבא לדרך:
"מה שיבוא... יבוא ושיבוא לא תיהיה ברירה אלא להתמודד איתו" ישר כח !. |
רוצים את אלמוג בחזרה!
|
אלמוג,
היית פשוט מנהל מצויין, כל רגע של דיבור איתך היה פשוט נחמד. עזבת ככה סתם כי "מישהו" החליט להדיח אותך - ולמה? כי לא התאימה לו הדרך ניהול שלך, נו ניחא. שיהיה לך בהצלחה ;) |
מי גרם להדחה?
|
אלמוג,אני לא מרשה לך לפרוש :(
בוא הנה!! דבר איתי במסנג'ר בבקשה אלמוג |
ציטוט:
וחבל שככה המנהלים הדיחו אותו כי הוא היה אחד המנהלים שבאמת הוסטס היה חשוב לו והוא עשה סדר ועזר. וגם לי הוא עזר בכמה נושאי המחשב ולפי דעתי זה איבוד גדול להוסטס שלפי דעתי שוב הולך ומדרדר. |
חבל:( :(
הוא עזר לי בהרבה דברים וניראה לי שהוא המנהל והמשתמש עם הכי הרבה הודעות ביזבוז שהעיפו אותו הוא המנהל הכי טוב שהייה בפורום הוסטס החדש פורום הוסטס נהרס לאט לאט וחבל |
למה :'(
כל ההנהלה הנורמלית של הוסטס [ חוץ מכמה שנשארו ] מתה :\ |
ציטוט:
|
תודה רבה על התגובות המחממות לב,
אני מעריך את כולכם, באמת! ד"א המנהל המדיח הודח גם כן... יכול להיות שהמצב ישתנה.. רק רציתי להבהיר שוב, אני לא פרשתי, מישהו הוריד לי את הדרגה, אני כבר אדבר עם אלון ונראה איפה זה עומד :) |
ציטוט:
ההוסטיה ? הוסט בע"מ ? (למישהו יש עוד רעיונות ? אני לא ממש מכיר טלנובלות :<). |
איזה מנהל הודח מניהול? המנהל של בסט סרב?
|
בהצלחה אלמוג ! :-)
ציטוט:
|
ממש...ממש...ממש חבל!
ומונה הטעויות (רק לפי דעתי האישית) של הנהלת פורום הוסטס (מאז שאני פעיל כאן וזוכר), עלה ל-2. |
ציטוט:
|
רק אינטרנט אלמוג, בלי דרמות :) שמור על קשר...
|
סבבה אליאור, את זה אני יודע...
אני אשמור :) שוב תודה לכולם, מחמם את הלב. |
היה מהנה להיות איתך באותו צוות :)
מקווה שהכל יסתדר ותחזור :) |
אתה מלך! בזכותך אני בתפקיד הזה! מקווה שתחזור אחי... תודה על הכל!
|
אני חושב שברור לכולם שנעשתה טעות, אני בטוח שאתה תוחזר לתפקיד אשר מגיע לך, זה רק עניין של זמן.
|
אלמוג, מאוד מצער אותי שאתה כבר לא בצוות,
אני נהנתי מאוד לנהל לצידך ורציתי שזה גם ימשך, אתה באמת מנהל מדהים וחבל לי שזה קרה, אני מקווה שיובן שנפלה כאן טעות ותוחזר לצוות כי זה באמת מגיע לך |
אלמוג באמת חבל למרות שלפעמיים אתה מסנן אותי לא נורא =[
בהצלחה בהמשך (: |
למה??
אתה דווקא השקעת רבות בפורום . מקווה שתחזור לניהול, כי באמת אתה תהיה חסר . בהצלחה בדרך החדשה שלך :( ירין, Office-Serv. |
אלמוג, אני אשמח אם תמחק הודעה אחת או שתיים מכיוון והתיבה שלך מלאה ואני רוצה לשלוח לך הודעה.
|
אממממ בתיבה יש לי 1600 הודעות שאני צריך... לכן מי שרוצה לשלוח לי הודעה פרטית (כרגע אני מוגבל בזה), שלחו לי למשתמש הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=3786 ושוב פעם, תודה רבה לכולם! :) |
נשלחה אליך הודעה.
|
לכל המשתמשים, נא לא לשלוח לי הודעות להחזיר את אלמוג מכיוון שזה לא תלוי בי, אני שלחתי מייל לאלון ומכיוון שהוא מחליט, כל מה שנשאר זה לחכות, אני רוצה את אלמוג באדום בדיוק כמוכם.
(ואם אתם לא מאמינים תשאלו אותו בעצמכם :p) |
אכן, זה תלוי רק באלון...
חלה טעות שאדמין לשעבר הוריד אותי מבלי ידיעת אלון ומבלי ידיעתי, כל שנותר לעשות זה לחכות להחלטה של אלון, אני לא לקחתי צעד פעיל ובכל זאת אני הודחתי, נחכה לתגובה שלו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ