![]() |
מחירי החבילות בלייט-ארה.
המחירים יהיו קצת יותר מחודשיים עד לתאריך: 01/09/2006.
חבילה בסיסית: 500 מגה-בייט שטח אחסון. 50 ג'יגה-בייט תעבורה. השאר ללא הגבלה. במחיר של 20 ש"ח לחודש. חבילה מתקדמת: 1000 מגה-בייט שטח אחסון. 100 ג'יגה-בייט תעבורה. השאר ללא הגבלה. במחיר של 30 ש"ח לחודש. חבילה מקצועית: 1500 מגה-בייט שטח אחסון. 150 ג'יגה-בייט תעבורה. השאר ללא הגבלה במחיר של 40 ש"ח לחודש. *אם זה משנה למישהו: במידה וקונים את חבילה מסוימת ואין לו דומיין, הסאב דומיין יהיה בצורה הבאה: name.light-era.biz. מפרט השרת: מעבד: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz זכרון: 2GB Ram HDD: 80GB S-ATA 72000RPM חיבור: 100MBIT Private פאנל: DA בעברית\אנגלית השרת מנותר 24\7\365 פרטים ליצירת קשר וביקורות בחתימה. בתודה רונן.. |
מחירים נמוכים מידי אחי.
ממש זנות כמו שאומרים. כשמישהו פה מציע איחסון של 500 מגה ב-30-40 שקל באים אליו מה זה המחירי זנות האלה. אתה מציע 500 מגה ב-20 שקל? נו באמת תעלה מחירים ומהר חוץ מזה בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מבין מה הקטע ? אם אני מבין נכון זה יושב על רייסילר אחר והוא מוצא לנכון לתת מחירים כאלה . איכות יש מנסיון שירות יש עוד יותר מנסיון |
בהצלחה לכם =]
אחלה מחירים |
ציטוט:
לא הבנת אותי נכון. החברה איכותית מאוד. מניסיון אישי. פשוט לדעתי המחירים נמוכים מידי ולא שווים את המאמץ שלו. כמו שאומרים - בשביל איכות משלמים. |
ציטוט:
כל מי שתוהה בקשר לעניין מוזמן לקחת שבוע נסיון. |
אחלה מחירים בהצלחה!
רונן כדאי לך לעשות הגבלה של החבילות |
בהצלחה רונן אחלה בחור ממליץ +++
בהצלחה =] |
מחירים נמוכים לחברה ברמה .
בהצלחה רונן :) ירין, Office-Serv. |
אחלה חברה אבל אתה רציני בקשר למחירים?
ממש מפילים את שוק ההוסטינג בישראל, והמחירים באתר שלך שונים לגמרי. |
אני רציני.
אני מצטער גולשי הוסט אם אני פוגע בחלקכם אך זו היא החלטתי. |
אחלה מבצעים בהצלחה
|
יפה יפה רונן אני מקווה שיבואו לך עוד לקוחות אני ממש ממליץ לכם עליו למרות שאני בעל חברת הוסרב
אבל למרות זאת לפני שפתחתי את החברה עבדתי אצל רונן כנציג מכירות הוא ממש אחלה גבר שווה להזמין ממנו כל דבר ממש תוך כמה שניות המוצר אצלכם. עדין איתו בקשר ושוב בהצלחה רונן. כמו ששמתם לב שאני לא מגיב הרבה בפורום אבל לרונן מגיע הכל. בתודה רדי, |
בהצלחה רונני,
רונן אחלה גבר, אל תספסו הזדמנות זו. |
רונן, בהצלחה אחלה מחירים :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ