![]() |
סוף סוף אחרי כל המעמצים נפתח תיק העבודות הרשמי שלי!
תיק עבודות V1 למתקשים (version one) ולממש מתקשים - גרסא אחת!
אז הנה הוא: www.ditale.net עם דומיין אם עיצוב פלאש תיכנות והכל. עבודות זמינות והכל. מקווה שתואהבו. מצפה להרבה תגובות תודה מראש. |
יש שם דף לבן עם טקסט באמצע או שזה רק אני... |Rolleyes|
|
זה רק אני או שאצלך יש שלט SOON בתיק עבודות יותר משנה?
עוד תגובות בקשה. |
יפה מאוד, של מי העיצוב? :)
סתם ;) אחלה פורטפוליו! בהצלחה |
נראה אחלה .
הערה שכבר אמרתי פה למישהו : בפלאש . תשתמש בסימבול מוביקליפ וקצת AS . [אתה יכול לפנות אלי ] ואז יצא לך כפתור יותר יפה ועם יותר אפשרויות פתוחות |
"אז מכווה שתהנו בגלישה באתר שלי "?
בקשר לאתר, הוא נחמד, קומפקטי כזה.. וגם בכל הקרדיטים שלך אתה רושם "Desing/desinged..." |
תודה רבה ועוד תגובות בבקשה.
|
חחח זה רק אתה..
יש שם פלאש?.. אני לא רואה שום פלאש..! יפה מאוד ! |קורץ| |
אם אתה לא רואה אז למה אתה מגיב?
ובבקשה מספיק אם תגובות כאלה. |
יפה מאוד :)
בהצלחה בהמשך . אביאל, Office-Serv. |
אוי הוסטס...
כמה שהפורום הזה נהיה עצוב ועגום מיום ליום. תגיד לי, לא חשבת לבדוק מה אומרת המילה ditale לפני שהעלית את האתר עם הדומיין הזה? אני אתן לך רמז - שום דבר! אם התכוונת למילה "פרט", כותבים אותה detail. מס' עבודות מאוד מצומצם ולא מרשים, עיצוב מאוד בנאלי ומשעמם שלא מייחד אותך בשום אופן... פשוט...לא. |
ציטוט:
פרוטופליו נחמד, לא ממש הראת את הרמה שלך :\ |
תודה רבה.
אנני לא רציתי משהו סתנדרתי ונחמד. ואם הייתה קורא טוב הייתה מבין שהפירוש זה directemplate וDITALE זה הקיצור. זכותך לא לאהוב את העבודות שלי אבל למה אתה כל כך תוקפני? משהו לטובתי אולי? טוב לא משנה, אשמח לעוד ביקורות. |
יפה מאוד בהצלחה !:)
|
אחלה תיק עבודות...וגם עבודות יפות...
|
מאמצים*
יפה מאוד, בהצלחה! |
מאמצים*...
חח.. תודה רבה. |
יש לך מספר שגיאות כתיב באתר
וגם בכותרת כמו "מעמצים" וכותבים "מאמצים" האתר נראה פשוט ואין בו משהו מיוחד שמסמל אותך לדעתי תיק עבודות אמור להראות יצירתי בעל מחשבה רבה ולא כמה ריבועים העבודות עצמן נראות טוב בהצלחה לך |
אוקיי תודה....
|
יפה מאוד, אתה עוד תיהיה מעצב סוס:)
|
אהבתי חמוד מאוד אבל אין פה נשהו מפתיע גרפי שרק שלך
|
תודה רבה.
|
... " אני מתמחה בכל אחת מן התוכנות כדי להביא את העבודה הגראפית ללקוח הכי טוב שאפשר.
התחביבים שלי לא כל כך שונים משאר האנשים: אני אוהב לצאת אם חברים, ים, בריכה, מחשב וכד'. בקיצור כל מה שבני גילי אוהבים לעשות. אז אני מכווה שתהנו מהגלישה בפורטפוליו שלי. והמשך יום נעים לכולם מבעל האתר Ditale. " ... |
יפה מאוד אתה סוס אחי..
חבל שאני לא ברמה הזו |
נחמד מאוד..
אבל פשוט ודיי משעמם.. |
יפה מאוד! אני אהבתי את העיצוב למרות שאין בו משהו "מיוחד".
הוא נוח לגלישה ויפה לטעמי. יש לך מספר שגיאות שאני שמתי לב אליהם ואני לא מתכוון למאמצים, אלא לכמה אחרים. יש לך עבודות יפות מאוד, שיהיה לך בהצלחה בהמשך! :) |
אני עובד על התוכן ואם אתם רוצים תקראו לי דיסלקט...חחח.
אבל תודה רבה לכולם. |
יפה מאוד!
בהצלחה! |
נחמד מאוד ,
בהצלחה !! הערה קטנה : בעמוד "פרופיל" יש לך טעות כתיב קטנה :) מכווה - מקווה . :) |
נחמד מאוד.. היתי מציע לך לשנוץ טיפה את הכפתורים.
כי שאני "יוצא" מהכפתור עם העכבר ההבהוב נעלם תעשה שירד חזרה.. ועוד משהו את התיק עבודות הית מציע לעשות תמונות קטנות כאלה וכשלוחצים אז זה נפתח בגדול ולא כקישורים.. |
אוקיי אני עובד על התוכן עדין אז בנתיים תודה רבה לכולם.
|
Suspended Domain ... רק אצלי ?
|
יפה אחי
|
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. זו ההודעה שאני מקבל :\ |
תוכן!
... |
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. האתר לא עובד, תקן אותו בהקדם. |
אין עלייך אחי =]
שיהיה לך רק בהצלחה!! אנשים, אני ממליץ עליו בחום (שרב)... אגב, חכו שהדומיין התעדכן. |
|
יפה...הייתי מוסיף פן מרשים יותר שמאפיין את האתר שלך.
בהצלחה! |
" This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources." האומנם !? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ