![]() |
ביקורת רעה על Pro-Host.co.il
קצת ולעניין -
לפני כמה זמן - כ4 חודשים יצר איתי קשר הבעלים של הדומיין Pro-Host.co.il אמר לי שהוא רכש את הדומיין ושם לב שיש לו שם דומה להפליא לשם של החברה שלי. הוא הציע לתת לי במתנה את הדומיין - אך סרבתי כי אין אני רוצה לזכור מן ההפקר ולנצל את כספו של הבחור - אז סרבתי בנימוס. נא לשים דגש - הוא בעצמו התקשר אלי ואומר שהוא מצטער שהוא רכש דומיין עם שם כ"כ דומה לשם של החברה שלי. אבקש תגובתכם! תודה רבה, |
מה רע בזה שהוא מצטער על זה?
|
תיקח את הדומין וזהו ..
ותסגור סיפור |
האמת? לא הבנתי כלום, יש מצב ליותר פרטים?
|
מותר לו לעשות כזה דבר
למרות שזה נראה כמו העתקה תיקח את הדומיין או שתקנה אותו ממנו |
אה? לא הבנתי
|
זכותו לקנות איזה דומיין שהוא רוצה..
לא הבנתי מה רע פה? |
זה לא העתקה ולא כלום...זה בכלל שם הפוך
יפה מיצידו שהוא עדכן אותך לגבי זה...סרבת לקבל את הדומיין אז עכשיו מותר לו לפתוח על זה חברה |
מה רע בזה!.
הוא עושה לך טובה שהוא אומר לך שהוא עשה טעות ורוצה לתת לך תדומין שתיראה שזה היה בטעות. |
מה רע בזה?
הבנאדם שם לב שהשם של החברות דומה ובמקום להתעלם מזה הוא בא אלייך ודיבר איתך ואפילו הציע לך את הדומין , שעלה לו... אתה צריך להגיד תודה שיש אנשים כאלה שאכפת להם... |
אממ את האמת לא ממש הבנתי...
עם תוכל תפרט קצת יותר... |
לא הבאנתי ממש,
רשמתה עליו ביוקרת בגלל שהוא רצה להביא לך את הדומיין בכול מקרה אביעד הוא בן אדם ניפלא |
ציטוט:
להיפך היית צריך לכתוב עליו ביקורת טובה. |
כן נו זה הנקודה שלא הבאנתי:)
|
מצטער אבל לא הבנתי ממש..מדוע הביקורת רעה?ומה אתה בא לבקר אותו?זה נוגד תחוקים לא?הרי אתה לא לקוח..בקיצור לא הבנתי מילה ממה שרשמת ומה אתה בא לרשום
|
ציטוט:
|
היום הוא פתח בכל זאת חברה עם השם הנ"ל.
הבנאדם הופתעתי ממנו לטובה - בטלפון רק הודיתי לו אולי איזה 10 פעמים אמרתי לו תודה. אבל אם בנאדם יודע שמה שהוא עשה לא בסדר - למה בכל זאת הוא פתח את החברה עם השם הזה אחרי שהוא יודע בצורה מפורשת שהשם דומה בצורה כמעט מושלמת לשם של החברה שלי. |
ציטוט:
אתה יודע איזה תחרותיות יש על דומיינים? כל לקוח חשוב :) אם היית מפרסם דבר כזה בחו"ל היו צוחקים עליך... |
אני ישמח אם תסביר לי מה מתרת האשכול הזה?
וכדאי שזה יהיה הסבר ממש טוב! תודה. |
|
לא מבין מה פסול בזה?
השם הוא הפוך. שלך זה HOSTPRO. וזה PRO-host. ולפני הביקורת שלך, יכלת ליצור קשר אתה יודע? חוץ מזה, אתה לא מכיר אותי. אין לך שום זכות לתת עליי ביקורת רעה או טובה. מנהלים עשו לו טובה, ותנהלו. |
ואט?
אתה מעז לפתוח ביקורת רעה על דבר כזה? אני וויטלי עשינו עיסקה והוא נתן לי את הדומין.!! אני ואבידן לוי עכשיו נקראים הבעלים של הדומין , הוא לא רשום על השם שלנו כי לא רציתי לעשות העברת בעלות ב260 שקל.! זה שקוראים לחברה שלך hostpro זה לא אומר שלקחתי ממך את השם..! pro-host ו hostpro הפוך לגמרי.. וגם אם כבר מדברים.. השם שלך נראה מועתק משלי למרות שהזמת לפני.. בקיצור אני יעשה מה שבא לי אם הדומין אני לא חייב לך לא דין ולא חשבון.. מנהלים בבקשה ממך, תדאגו לנעול את האשכול המצחיק הזה ואף למחוק אותו מהמערכת.. רק תבינו איך אנשים הורסים את הפורום.. בברכה, עדן דהן מנכ"ל Pro-Host . |
בקיצור עשיתם פה שוק מכל העניין, ויואב אני מציע לך לשלוח לי הודעה פרטית ומהר ולהסביר לי מה פשר הנושא הזה.
נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ