![]() |
גרפיקאים מוכשרים שימו לב
1 קבצים מצורפים
עקב עומס על מוקד המעצבים של חברתנו
אנו פותחים בפניכם את ההזדמנות להרוויח כסף על עבודתכם! הסכום הוא : 380 ש"ח המטרה : הגשת סקיצה עד יום שלישי הזה התיאור: אתר לחברת ביטוח , בצבעים אדום שחור לבן, חלונות רצויים באתר: חלון חדשות, חלון מבצעים, חלונות ל2 פרסומות , תפריט שיעוצב בצורה מרשימה הלוגו של החברה מצורף להודעה זו, סקיצות יתקבלו עד יום ראשון בערב, אנשים עם יכולת כשרון גבוה יקבלו הזדמנות עבודה בחברתנו טלפון לבירורים: 0548044011 , או 039612762 אימייל לשליחת הסקיצות : admin@indesign.co.il שמי הוא ליאור אני אשמח לראות עבודות יפות מאנשים מוכשרים. שבת שלום!, בהצלחה |
בהצלחה בחיפושייך =]
|
רוב המעצבים לא ירצו להשתתף בזה,
ביזבוז זמן בשבילהם יהיה אם לא תבחר :) מבין? ;) |
שלום, אשמח לנסות ולהכין עבורך סקיצה.
רק אם תוכל לפרט באיזה נושאים אתה מעוניין שיוצגו בתפריט זה מאוד יעזור. |
אם תכפיל את הסכום, תהיה סיבה ל"התחרות"... בשביל סכום שמובטח לי בעד אתר שאני עושה, למה כדאי לי להסתכן?...
|
צודק!
אבל בכל מקרה תפרט יותר כמה כפתורים צריך מה צריך להיות רשום בהם וכו'.... |
אוקיי סבבה
אני מעלה את הסכום ל500 שקלים
התפריט אמור להיות עם תת תפריטים אמור להופיע בצד ימין לאורך עם המילים הבאות: ראשי ביטוח חיים בריאות סיעוד משכנתא עסקים קופ"ג וקרנות השתלמות שירות לקוחות ומתחת לתפריט אמור להיות שטח מרובע לבאנר ובצד ימין אמור להיות למעלה חלון מבצעים ומתחתיו חלון מרובע לפרסומת בדף הראשי למעלה אמור להיות הלוגו מתחתיו שטח לבאנר ארוך את אמצע הדף אפשר להשאיר ריק בתחתית העמוד באנר ארוך בהצלחה, אני אפילו מוכן לתת בונוס של 100 שקלים לעבודה מהממת אל תדאגו גם לאלה שיכינו סקיצה ולא יצליחו בתחרות הזאת, יש הפתעה קטנה |
סכום רציני.
בהצלחה! הלוגו מפוקסל בטירוף |
יש לך לוגו בגרסא טובה יותר?... הגרסא ששמת פה ממש גרועה, ז"א, היא מפוקסלת מאוד, ותהרוס את מראה האתר.
אגב, מדובר על PSD בלבד נכון? |
בלי לפגוע, הלוגו נראה כמו הסמל של חינוכית 22.
|
ציטוט:
|
הלוגו מפוקסל וזה נכון , לצערי זה הגרסא היחידה שיש בידי כעת
וכן מדובר רק על psd .. |
אין בעיה ידידי אני אסיים עד שלישי [:
|
על הכיפאק, שיהיה בהצלחה...
אני מקווה שתסיימו קצת לפני שלישי אבל סבבה ולכל המתחרים אשר יגישו סקיצות גם אתם תופתעו הרי אף אחד לא עובד בחינם שבת שלום לכולם. |
מצטער שאני כזה סקפטי...
גם אתה מעצב, למה אתה לא מעצב את זה?... (אשמח אם לא תמכור לי את הסיפור של "אני עסוק מדי") אם אני, שחר, ושאר המעצבים פה, נגיש סקיצות, תהיה לך את כל ההשראה שבעולם, פשוט להעתיק את העיצוב שהלקוח שלך ירצה... יש לך סוג של "ביטוח"? לוודא איכשהו שהמצב לא כזה? |
ציטוט:
לא חשבתי על זה. אשמח אם תענה. |
ציטוט:
אבל זה בדיוק כמו שתמכור למי שאבדו הרעיונות עיצוב כשהקליינט בעצמו מעצב. מקווה שהבנת, זה פשוט אותו הדבר. |
שוב פעם הדברים האלה?
בכל אופן אם אתה כל כך עסוק, למה פתחת עסק אם אתה לא מסוגל לספק מוצר? זה כמו שתרשום מבצע של שלוש במבות שיש לך רק אחת, קצת מאכזב. בכל אופן תפנה למעצב אחד והוא יעשה , אין צורך לפנות לקהילה שלמה. |
ציטוט:
ושכל המעצבים בעסק עסוקים. |
למען הסר ספק , אינני מחפש לעבוד על מישהו או לגנוב רעיונות עיצוב
אני פשוט מעדיף לשלם כבר 500 600 שקל למעצב מאשר לשבת תקוע על העיצוב הזה וזהו, ונכון זה קצת דבילי שאני בא ומציע מכרז, אבל ככה היו חיי מאז שאני ילד ועד היום תמיד הייתי עוזר לאנשים באינטרנט ואנשים היו עוזרים לי אין שום רע בלתת לאנשים הזדמנויות חדשות בחיים |
התקבלה סקיצה ראשונה אשר הטעות שלה הייתה
שהיא עשתה תפריט לרוחב ולא לאורך... אבל סקיצה דיי חמודה אני מעוניין לראות תחרות חבר'ה 600 שקל לא בא ברגל.. קצת רעל .. :) |
אני בחוץ. אם תהיה רציני, גם ב350-400 אשמח להגיש לך סקיצה, בתנאי שהעניין כולל מקדמה, ושיש לי קשר ישיר עם הלקוח, ממש לא להיט לעבוד דרך מישהו אחר.
בהצלחה בכל מקרה, לא מאמין שמישהו שמעריך את עצמו יותר מדי, יתפתה |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
נראה לי שאני מוכשר... B-)
אממ אני אתן נסיון! :-) ד"א indesign.co.il, יחסית לעסק שעוסק בעיצוב האתר שלכם מכוער. |Lol| עריכה: ציטוט:
|
אשכול מצחיק.
אני לא יודע אם לצחוק מהמעצבים שפה שכל אחד מנכ"ל ויש לו כל יום 5 לקוחות אז הוא מרשה לסנן לעצמו עבודות. או מהחברה עצמה שמציע את העבודה שלא מוכנת לקחת אחריות על אתר של לקוח שמוכן לשלם לא מעט כסף. |
ציטוט:
אני לא מבין למה חברה מקבלת לקוחות ומחפשת אנשים שיעשו בשבילה את העבודה. זה כמו למכור תלושי הנחה לסופר |: אם אתה בלחץ של עבודות-תשכור מעצב. אני בתור לקוח לא הייתי רוצה חברה שתפתח מכרז על עיצוב אתר העסק שלי, שאלת אותו? הוא יודע על כך? אני חושב שאני יודע את התשובה. |
וואלה חוץ מהפרסומות (רוצה לדחוף כל ס"מ פרסומת) עשיתי הכל, זה ריק מדי לטעמי אז תדחוף איפה שבא לך פרסומות |Lol|
ד"א בגלל שהאיכות של הלוגו זוועתית הכנתי אותו מחדש. העיצוב מוקטן ל80%. http://img404.imageshack.us/img404/9997/800oc.th.jpg |
הועלתה פה נקודה שלא חשבתי עליה..
אני, בתור לקוח, פונה לחברת עיצוב אתרים, בגלל שאני אוהב את העיצובים שלהם, ורוצה שיעשו גם לי אחד... ואתה, בתור מנהל החברה, בגלל ש"אין לך זמן, ללקוח שמשלם 600 ש"ח" נותן לאנשים שאתה בכלל לא מכיר, לנסות את מזלם... אתה בעצם עושה רולטה על הלקוח שלך... הבנאדם משלם לך, על האיכות שאתה מפיק מעצמך (לא מבין על מה הוא מדבר, אתר הבית על הפנים) אבל נגיד, ואתה, נותן לאנשים אחרים לעשות את העבודה.. לא חשבתי על זה עד שמישהו פה האיר את עיני... |
ציטוט:
הוא מבקש עכשיו מ"טובי המעצבים" בפורום לעשות לו את העבודה במלוא התקציב של הלקוח. נגיד אתה עיצבת לו- יש קרדיט של החברה, העיצוב מופיע בתיק עבודות. עוד לקוח בא-רואה את העיצוב שלך בתיק עבודות שלו ומתרשם ורוצה לקנות עיצוב. אז אני מניח שפתאום למר indesign יהיה זמן לעשות לו את העבודה, רק ברמה האישית שלו. רעיון שיווקי מעולה-אבל לא מומלץ לעשות דברים כאלה. |
מעצבים יקרים
דיי להיות כל כך ביקורתיים וכבדים א. כל , בעיניי ובעיניי רבים אחרים דף הבית שלנו אינו מכוער, ואינני נתתי ביקורת רעה על התיק עבודות שלך.. ב. אני לא משחק ברולטה עם הלקוח, אין שוני בין לשלם לכם או לאחד מהמעצבים של החברה ואמרתם להביא עוד מעצב, אז כמו מה זה נראה? מישהו מכם הולך להיות זה שיעצב את האתר הזה ג. זה כסף , ולא מזלזלים בערכו של כסף, ולא דוחים עבודות כאילו יש לכם בשפע תדעו לעשות כסף מהכשרון שלכם בלי להיכנס בי |
ציטוט:
לפחות תודיע לו. אני לא נכנס בך אני מקווה מאוד שאני טועה בקשר אליך. |
הלקוח הוא עמית ותיק שלי
והוא מודע למצב , הוא מודע לזה, בחברתנו יש חוק שאומר אתר תוך 14 יום עבודה הוא צריך את האתר עד יום שישי הזה הוא בלחצים, אז אין ברירה אלא להציע מכרז על האתר שלו וזה לאמשנה לו, לפי דעתי זה הרבה יותר טוב |
ציטוט:
ב. אם אתה כל כך לחוץ על העיצוב, אתה מוזמן לבוא, לשלוח לי מקדמה של 125 ש"ח, ואני מתחייב לסיים את העיצוב תוך יום 1, ולרצות את הלקוח שלך. המחיר הכללי שאקח: 500 ש"ח (375, לאחר המקדמה) ג. בקשר לזלזול בכסף.. זה ממש לא העניין, אבל כן, יש לי לפחות לקוח כל יום, אז אני מרשה לעצמי לקחת את אלו שנראים לי רציניים יותר, ולא מאלצים אותי להתחרות על כמה גרושים... |
ציטוט:
אם אתה מעוניין אני מוכן לעצב אם תשלח לי מקדמה. אני לא מעוניין לעצב לך ולאחר מכן אתה תבחר משהו אחר אין לי זמן לעצב סתם עיצובים.. אז אם אתה מעוניין פרטים בחתימה. המשך סופ"ש נעים, |
בואו נגיד כזה דבר, בגלל הפוזה שיש עליכם, וההתנשאות
זה שאתם יוצאים מהתחרות זה כי אתם לא מסוגלים לעמוד בתחרות כי אתם יודעים שיש פה מעצבים פי 20 יותר טובים ואתם לא מוכנים להראות סקיצות כי אתם יודעים שאתם לא שווים כלום אל תתרצו את זה במקדמה, אלא ב "לא יכולים להתחרות" אוקיי? מבחינתי התחרות מבוטלת, אני לא מתחנן לאף אחד ולא עושה מעצמי צחוק הצעתי פה כסף.. אז מעצבים יקרים שיש פה ויש פה הרבה , והרבה אנשים רציניים ומוכשרים בגלל החברים שיש לכם פה שלא יכולים להתחרות בכם הפסדתם פה אפשר להגיד לקוח, אפשר להגיד תחרות, אפשר להגיד אפילו כסף מעולם לא ראיתי כזה דבר, אני מקווה שתתבגרו ותבינו שלא משחקים עם כסף ולא מרימים את האף לכזה גובה אני מאוכזב מגובה האף שלכם, והוא גבוהה והוא בעננים, אז תורידו אותו מהר לקרקע כי ככה לא עובדים וככה לא מתנהגים שיהיה לכולכם שבת שלום ושבוע טוב , והמון המון הצלחה למרות כל הגאווה.. בברכה, ליאור. |
הנושא חדר כבר עד העצם מי שרוצה שידבר איתו בפרטי או דרך הפרטים שהוא נתן.
נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ