![]() |
פורום הוסטס שבת שלום - ויהוסט ישראל פתרונות אחסון מתקדמים
לפורום הוסטס שבת שלום .
רציתי להודיע , על חידוש . 50% Mustkey.net הועברה לבעלות ויהוסט ישראל - פתרונות אחסון מתקדמים. מהיום השירות , התמיכה , הצוות וכל השאר יוחלף ויועבר לניהול ויהוסט ישראל - פתרונות אחסון מתקדמים. אתם בטח שואלים למה לעזאזל לקחתי אותו ?! (כמו שכולם שאלו אותי היום באיסיקיו) אחד המנהלים אצלי , נדלק על השם ורצה לנהל אותה , אז החלטתי לקחת אותו . MustKey.net לא תיהיה קשורה ישירות לויהוסט ישראל - פתרונות אחסון מתקדמים. היא תיהיה עסק בפני עצמו ! מהיום המנהל הראשי של MusyKey.net יהיה , יהודה . בקרוב תיראו שם שינויים (יהודה בחור 10 אני סומך עליו בעיניים עצומות אני מאמין שהוא יעשה כל שביכולתו בשביל להרים את העסק למשהו רציני ! ). אני מאחל רק בהצלחה , שיהיה שבת שלום ומבורך לכל קהילת הוסטס . |
כל הכבוד! בהצלחה
|
בהצלחה לנו..:)
|
בהצלחה .
|
ציטוט:
אני סומך עליך אחי. |
וכמובן שאני עדין נישאר מנכ"ל החברה ..כתמיד.
תודה לכולם ! |
ציטוט:
גם עליך אני סומך :) שיהיה שבת שלום לכולם , |
ציטוט:
|
בהצלחה יהודה אחי אחלה בן אדם.
|
בהצלחה יהודה ובהצלחה לשותפך .
ירין, Office-Serv. |
בהצלחה.
|
בהצלחה...אישית? היה יותר טוב לכם אם הייתם משאירים רק את יהודה כמנהל, שמעתי רעות אודות המנהל הקודם של העסק הזה, וכן התנסתי בכך.
המשך יום נעים וחופשה נעימה!. |
בהצלחה.
אתה כאילו לוקח אותם כחסות עליך? במידה ויתבעו אותם האשמה תגיע עליך? (סתם דוגמא..) |
בהצלחה רבה!.
|
בהצלחה
|
בהצלחה עומר ויהודה
|
בהצלחה.
|
ציטוט:
|
בעסקים כמו בעסקים קונים 51%.
אבל בהצלחה בהמשך הדרך! |
בהצלחה:)
שבת שלום |
בהצלחה ...
לאחר ששמעתי שדוד הזה או איך שלא קוראים לו לכלך עליי מאחורי הגב לשותף שלי עם האשמות ללא בסיס במיוחד אחרי כל מה שנתתי לו כל הזמן עזרתי לו ביקש פקודות בלינוקס והכל בכיף נתתי לו וככה מלכלך מאחורי הגב ? גועל נפש פשוט . אני אישית הייתי מציע לך לקנות את כל ה100% אם התאהבת כל כך בשם . בהצלחה . |
אז לא ממש הבנתי כבר היתה העברה של הלקוחות?
|
יפה וכל הכבוד...
בהצלחה בהמשך הדרך... |
שהיה בהצלחה.
|
בהצלחה אחי,דבר איתי בדקה שיש לך.
אני פשוט חייב לדבר איתך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ