![]() |
Webs-il מבקש חוות דעת..
שלום השבוע אני אמור לבצע עסקה של שרת ייעודי עם אבירן מ webs-il ...
קודם כל אני רוצה להגיד כי השיחות היו איתו ממש טובות וממש היה אחלה.. עכשיו אני מבקש מאנשים שמאוחסנים אצלהם\אנשים עם רייסלרים ושרתים ייעודים אם תוכלו לרשום לי לגבי השירות..איך השירות \ תמיכה..זמינות השרת..אם אין נפילות וכו'.. תודה לכל המגיבים :) |
במילה אחת חברה תותחית טוב שני מילים
|
תודה אפשר עוד תגובות בבקשה..
|
לדעתי אחלה חברה, מנהלים תותחים.
|
סבבה..
מישהו בעל ייעודי \מיני ייעודי או ריסיילרים יכול לתת חוות דעת?
|
ציטוט:
|
אחרי שתשכיר תבוא לספר לנו איך היה (מענין אותי אישית..)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא בחור צעיר החברה שלו קימת לא יותר מ2 חודשים +- הוא עובד תחת חברות אחרות קשה להיות בטוח , תאמת במנהל החברה אבירן אני די בטוח אבל הוא עובד תחת חברות אחרות משכיר מהם מאחסן אצלהם חברות שאני לא הכי מחבב ויכול להיות שהיה בעיות בגללם ולא בגללו מבין?. |
יאיר לא חושב שאתה תירצה הוא קשור איך שהוא לגלעד צד שלישי אני חשוב
|
אחלה שירות..
|
ציטוט:
נו.. הוא הביא לי ספונס השרתים טובים והכל אין לי תלונות. שקיבלתי ספונס מbug-host לא הייתי יכול לומר שום דבר טוב:rolleyes: . |
ציטוט:
בונט שלכם שדברנו אמרת לי דברים אחרים על השרתים של webs il (שרתי משחק). |
ציטוט:
והקבצים לבד שרת של 12 מעמיס קרוב ל 40% מעבד כאשר השרת HT זה ממש אבל ממש לא קבצים טובים ואחרי זה עוד להכניס hltv אפשר להגיד שילוב מנצח |
ציטוט:
עכשיו שהחברה שלו התפתחה והוא קנה קופסא נוספת לשרתי משחק השרתים שלו בסדר גמור. |
ציטוט:
|
אני חייב להגיד לך משהו באג הוסט כל אשכול אתה ממציא סיפור אחר מה תמציא פעם הבאה ?
יש לך משהו נגדי אל תתקוף כאן בפורום . השרתים בבעלותי שוב פעם ואני לא יחזור על זה שוב ושוב ואין צד ג' יאיר אני יראה לך קבלה של השרתים אני יצור איתך קשר על השרתים שהזמנתי יש שם את הפלאפון שלי שם שלי שם משפחה וכ' . |
ציטוט:
מתן ראינו את השרתים שלך גם בלי HLTV.... וHLTV עם 20 אנשים זה לא מה שאמור להעמיס על השרת שהוא יגיע ל 2000 פינג השרתים של אבירן מחזיקים HLTV בלי בעיות |
ציטוט:
אני לא מדבר על זה שרק פתחתי אני מדבר על אחרי שלקחתי תקופסא השנייה והחברה הישתפרה ושלא נדבר על כך שאני לא תומך נילהב בבוטים חיצוניים וגם לא בקבצים הדפוקים שהבאתה לי אני בעצמך אמרתי לך ליפני שנתתי לך לא להכניס hltv בכול זואת אתה עושה " מה בזיין שלך " |
ציטוט:
אז אפשר ביקורת טובה\רעה על אבירן. תודה. |
ציטוט:
מתן אני שיחקתי לא פעם אחת בשרתים שלך וברובם יש לאגים אז במקום סתם לדבר תיכנס לשרת בשרתים הכל כך טובים שלך ותראה שהם לא כאלה טובים כמו שאתה חושב. בקשר ל HLTV עשיתי משחק גם בלי HLTV כמו שאמרתה והיו לאגים בשרת. ושסגרתי איתך על ספונס אמרנו עם HLTV |
אחי יש לי שרת משחק מwebs-il עובד חלקלק לפני שבוע היה לאג קל אולי דקה ולא שמענו ממנו יותר בלי עין הרע...מומלץ מחירים בריצפה
|
bug-hosts תפסיק לזיין תשכל נכנסתי לשרת שלך ולא היה אפשר לשחק מרוב לאגים.
|
יוגב האיכות היא טובה וגם לי יש תאמין לי 1000 דברים להגיד עליהם אבל האיכות של המשחק טובה לי בנתיים...
|
להגיד לכם תאמת..
למרות שאני תומך שלהם(בינתיים) לא התלהבתי סיכמתי איתם שאני אהיה תומך ואקבל שרת שבוע וחצי-שבועיים אני כבר איתם לא ראיתי אפילו טיפה מהשרת ואני מסדר הכל כל מה שמבקשים ממני אבל הם בשלהם אם הם לא ייתנו כנראה שאני אחפש משהו אחר |
בטח כרגיל כל יום אומרים לך תוך 24 שעות וכל פעם יש תקלה תאמין לי לפני 3 חודשים שקניתי את הסרבר שלי גם אותו דבר לקח לי שבוע עד שנתנו לי אותו כל יום עוד 24 שעות
|
חברה מעולה באמת שמעולה.!
אבירן בן אדם פשוט ת!תח. |
לא יודע איתי אין תיחכומים - לאג או בעיה טכנית = החזר כספי בלי הרבה שטויות!
|
לא יודע איתי אין תיחכומים - לאג או בעיה טכנית = החזר כספי בלי הרבה שטויות!
|
ציטוט:
אני סיכמתי עם יוגב הכל היה לו בעיה בקבצים של השרת שלו וזה סודר והכל סוכם בנינו . |
סתם חברה זיין אל תקנו ממנו
|
המלצה בחום מנהל זהב ! .
|
ציטוט:
אני לא מכיר אותך אתה לא לקוח שלי מה לי ולך . אתה רק מנסה להרוס סתם את השם . אני רוצה עכשיו לדעת מי אתה ! |
ציטוט:
תתנו לו אזהרה אתה לו לקוח ולא בתיך ככה לקלל? תנו לו אזהרה. |
טוב אנשים זה באמת ספאם רציני מה שקורה פה אפשר לנעול סיכמנו עם אבירן יש כבר תשרת הכול בעוד כמה שבועות אני יביא ביקורת טובה\רעה על החברה ואני באמת מקווה שזה יהיה טוב ולפי דעתי זה באמת יהיה טוב אבירן בנאדם תותח ופשוט חבל"Z של מנהל
אפשר לנעול שוב.. דני. |
טוב אנשים זה באמת ספאם רציני מה שקורה פה אפשר לנעול סיכמנו עם אבירן יש כבר תשרת הכול בעוד כמה שבועות אני יביא ביקורת טובה\רעה על החברה ואני באמת מקווה שזה יהיה טוב ולפי דעתי זה באמת יהיה טוב אבירן בנאדם תותח ופשוט חבל"Z של מנהל
אפשר לנעול שוב.. דני. ערכיה:מצטער על הדאבל:( |
רגע , לפני שנועלים את הנושא..
אבירן מה אם הסרבר שהבטחתה לי ב12? |
לא יודע מה להגיד לך אני מחכה כבר כמעט שבוע לשרת משחק שהזמנתי מהם ולירן לא עונה בכלל בפלאפון ואבירן בקושי עונה ומתי שהוא עונה זה אחרי הרבה צילצולים !
אבירן מה עם השרת אה ? ד"א שילמתי להם שלא יהיו אי הבנות ואלירן גם לך הוא הבטיח תשרת ? |
יום ראשון שילמתי לו את כל הכסף מיום ראשון הוא דחה אותי ליום חמישי ביום חמישי להיום והיום אין כלום!כאילו הוא אפילו לא התחבר הוא ענה לך בפלאפון?
|
ציטוט:
dual xeon 3.06 2 giga ddr ובגלל זה הייתה נפילה כל השרתים צריכים לחזור. אם אתה צריך משהו אתה מוזמן לפנות אליי לאיסיקיו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ