![]() |
המלצות לשירים יפים בעברית
שבוע טוב לכולם=]
אני צריך שמות של שירים יפים ישראלים. אתם יודעים כבר איזה שירים...יפים כאלו כמו בכוכב נולד. לא משנה אם זה מלפני זמן או חדשים...(אבל לא זוהר ארגוב חחחח;P ) בלי דיכאון אם אפשר תודה מראש לכל הממליצים:-D |
טורו- סאבלימינאל ואלון דה לוקו
כמוני- אלון דה לוקו פרח השכונות- טיפקס לא יכול- כלא 6 דרך המלך- כלא 6 הנה אני בא -דג נחש עוף גוזל- אלון דה לוקו (השיר הכי מומלץ! אתה תשמע ותתאהב בו, מילים קשות אבל הכל בא מרגש ומהלב." |
חח ^ שירים של עארסים שכולם אוהבים XD..
.... |
ציטוט:
|
pro-host השיר שאתה דמבר עליו נקרא שבור את הדממה והוא של שי 360 ולא של אלון דה לוקו .
המלצות שלי: קרן פלס - איתי הדורבנים - עוד לילה סינגריה - חום יולי אוגוסט רז חדד- נסיכה שלי |
מזרחית רגילה [לא כבדה] זה בסדר ?
|
ציטוט:
|
הינה רשימת שירים חביבה ביותר :)
הראל מויאל - כמו אוהבים אלון דה לוקו - כמוני אייל גולן - אל תלכי לי כלא 6 - לא יכול לטינוס - חחח סתם :) שי 360 - שי הגיע שי 360 - יאסו |
לשיר של רז חדד קוראים תודה ליפה ולא תודה לנסיכה!!! אני מבקש.
עידן יניב מבקש רק לשמוח. אייל גולן- בעירי, איך, האהבה הישנה (במקור של שלמה ארצי). שי אוחיון- בצבא הירוק, את ואני, איתך, ים של אהבה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה פשוט השם של השיר אצלי8-* מוזר... חח. תודה על התיקון. |
תודה רבה לכולם על התגובות:)
בכל מקרה, יש איזה שיר קצת ישן שחיפשתי. הפזמון שלו הולך בסגנון הזה "או דון קישוט אל תסתובב בן העמים.." לא בטוח שזה בדיוק המילים... מישהו מכיר את השם המלא של השיר הזה? -ואם אפשר אז תרשמו עוד קצת שירים שאתם מכירים:) |
ציטוט:
נסתדר כבר:) |
ישקף - סגיב כהן.
שיר בעפרון - בית הבובות. חושב עליה - עידן יניב. תגידי לי את - שי גבסו. איכות!!! =] |
פשוט תחתוב במיול את השמות הבאים, ותוריד הכל...
עברי לידר ברי סחרוף אביב גפן ארקדי דוכין שי גבסו משינה בית הבובות מוקי זה יספיק בינתיים :) |
למה אי אפשר פילפלת, צבי הנינגה, שאלתיאל קוואק, המומינים... שירים כאילה .! שגדלנו עליהם!
|
רוקפור - האיש שראה הכל
תמוז - מה שיותר כחול יותר עמוק משינה - הכל התחיל בנאצר . החברים של נטאשה - פרדי על הבוקר הדורבנים - עוד לילה עבר פאנק אנ סטיין - דוג אנד קאט פראנה - חלומות גדולים ברי סחרוף - נגיעות מוקי - אם לא עכשיו אז מתי מאור כהן - טוב לנו יחד הדג נחש - מה נעשה מאיר בנאי - יושב בצד הכביש |
יזהר אשדות - נועה של הים
יזהר אשדות - בצילו של יום קיץ איפה הילד - מישהו שומע אותי איפה הילד - לבן בחלום שחור איפה הילד - נפלת חזק כלא 6 - דרך המלך כלא 6 - לא יכול בית הבובות - מדפים בית הבובות - מי אם לא אני בית הבובות - עומד מול ראי בית הבובות - אמן בית הבובות - שמש בית הבובות - אישה כנענית ((הייתי בהופעהה שלהם אתמוללל איזה בן זונה היההה)) בנוגע לשאלה שלך... ואוו שיר ישן דון קישוטה קוראים לשיר לא? |
ציטוט:
נדמה לי שהשיר או של אריק אנשטיין אבל אני בכלל לא בטוח. |
חחח נמליץ לכם
על מושיק עפיה אוהד אבי גואטה סאבנימינל יוסי עדן תמיר גל בית הבובות קובי פרץ חח יש עוד. |
ציטוט:
אין לי מושג איך קוראים לשיר. אם תדע, תודיע:) |
ציטוט:
השיר של שירי מיימון מהגמר ? יכול להיות ? ותוריד ת'דיסק של שי גבסו יש גם את ההוא מכוכב נולד .. שיר יפה (נראה לי קוראים לו נרדם על החולות) ואם אתה אוהב באנגלית - שירים ישנים של סקורפיונס |
מי ביכלל שומע מוסיקה בעברית? :P
תתחיל לשמוע מלודיות אמיתיות >< PSY |
קוראים לו דון קישוט:
הו דון קישוט אל תהיה כ"כ תמים, בעולם ילד אין מקום למסוממים... |
ציטוט:
אני מארגן דיסק עם מוזיקה ישראלית לעבודה... אני בכלל שומע סקאזי כל היום:) |
אורנה ומשה דץ - אתה בליבי
טיפקס ומירי מסיקה - כלוב של זהב בית הבובות - שיר בעיפרון שרית חדד - אור בן ישראלי - לעוף איתך גאיה - יחד סטלוס ואורן חן - הילד שביקשתי קובי פרץ - אף אחד קרן פלס - אם אלה החיים רק דנקר - כשאת איתי רפאל דאהן - תני לי סימן שי גבסו - תגידי לי את שרית חדד - בן כל הבאלגן סיוון וסאבלימינאל - המקום המושלם יוסי אזולאי ויואב יצחק - הכח באהבתך מספיק ;P |
השירים שאני שומע הכי הרבה:
תאקט - זה כתוב בספרים סאבלימינל - טורו תאקט - קומנדו מוחי סאבלימינל - פרופורציה Eminem - Lose Yourself Eminem - Mocking Bird מקווה שעזרתי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ