![]() |
בסטסרב פתרונות בע"מ מפסיקה את הפעילות של בשוק ההוסטינג (לקוחות להיכנס)
לכל לקוחות בסטסרב
אחרי מה שקורה לשוק ההוסטינג הוחלט להפסיק את הפעילות שלנו בשוק הזה כל הלקוחות יוכלו לבחור בהחזר כספי או לעבור להתאחסן אצל SHEV.COM אלון סולל החל ממחר המענה יהיה רק לגבי החזר כספים ואו מעבר ל SHEV.COM שיהיה שבוע טוב לכולם :> |
חבל לשמוע
אבל יפה אתם עושים את זה כל כמו שצריך כל הכבוד לכם. |
חבל מאוד,
אבל אתה לא חושב שחברה שקיימת הרבה זמן, עם מערך לקוחות גדול, יכולה לסיים את כל זה במכתב של 2 וחצי שורות? אתה לא חושב שאתה צריך לפרט קצת יותר? |
גלעד השרת שלי לא עובד (עובד אבל עם בעיות של פס) שלמתי לך לפני 5 ימים בבקשה תחזיר לי את הכסף שלי
ותנסה לא להתחמק ממני כמו שאתה מתחמק מכולם השארתי לך כבר כמה הודעות ואתה לא חוזר אליי |
ציטוט:
תשלח הודעה פרטית עם פרטי חשבון |
ציטוט:
אנחנו לא מפסיקים פעילות מלאה מדובר רק על השוק הזה |
אני מקווה שאני יקבל את הכסף
|
מה בקשר לשרתי משחק?
|
ציטוט:
דרך אגב אני צריך לדבר איתך אבל אי אפשר להשיג אותך.... |
ציטוט:
|
אפשר לדעת מדוע אתם מפסיקים להיות בשוק הזה?
אם אפשר בה"פ מהם תחומי העסוק החדשים שלהם. |
סליחה? מה שבעצם אתה אומר שיש הפליה נגד אנשים שרשומים בהוסטס? או שהתכוונת שמעכשיו רק ללקוחות עסקיים?
|
בהצלחה גלעד.. |קורץ|
יבגני |
ואו... טוב נשמע לי קצת טיפשי הדבר הזה.... במה אתה הולך להתעסק אם לא בהוסטינג?
אשמח לפירוט בה"פ. בכל מקרה בהצלחה. |
"זה סופו של כל בלון"
(: Welcome to the club.. השוק באמת לא משתלם. בהצלחה גלעד! |
גלעד תן לי פלאפון ישיר שלך בהודעה פרטית!
|
גלעד גלעד
יהיה טוב
|
יש לי שאלה, אתם סוגרים לגמרי את העסק, אני לא מבין, אז תציעו את העסק למכירה, הרי כבר יש לכם שם והכל זה שווה כסף, במקרה ואתם מוכרים, תדבר איתי במייל
dan.concept@gmail.com |
גלעד אני משאיר הודעות ואתה לא חוזר אלי ונראה לי שגם הכסף לא יחזור אני היום בלילה טס עד שבוע הבא תתקשר בדחיפות.........
|
חבל מאוד,
אבל אתה לא חושב שחברה שקיימת הרבה זמן, עם מערך לקוחות גדול, יכולה לסיים את כל זה במכתב של 2 וחצי שורות? אתה לא חושב שאתה צריך לפרט קצת יותר? |
בהצלחה בהמשך הדרך..
|
איזה הצלחה ?
בנתיים אני רואה נפילה גדולה לפי מה שנראה אין החזר כספי וגם לא מענה בנייד בכל מקרה בהצלחה בהמשך! אכן שוק ההוסט בכלל לא משתללם 200 חברות , 2 לקוחות לכל חברה שמשלמים 15 שקל ואם אתה רציני אז אתה קונה שרת בלפחות 150 וכבר אתה מופסד בהצלחה שוב |קורץ| |
לא הבנתי למה הוא צריך לכתוב את הסיבה.
ללקוחות כן..לכל השאר לא. |
גילעד, כפי שאני יודע יש לכם הרבה שרתים, אם אתה מעונין למכור אותם, צור איתי קשר .
ובהצלחה בהמשך הדרך . |
גלעד, יש טעם שאני בכלל יציין שאותה הצעת פשרה עדיין לא הגיעה לעורכת הדין שלי ? (איזו הפתעה)..
|
חבל מאוד,גלעד,בכל מקרה, אשמח עם תיצור קשר,אתעניין ברכישת הדומיין והעיצוב...
|
השוק הוא לא אותו שוק אין מה לעשות..
המחירים יורדים זה אומר שהרבה חברות יסגרו בחודשים הקרובים. |
טוב לאחר ישיבה עם בעלי החברה
ושיחה עם לקוחות החברה הוחלט שהחברה תישאר פתוחה ותמשיך לספק את כל השירותים כל הלקוחות אשר יגיע להם פיצוי יפוצו כל לקוח שעדין לא דיברתי איתו מוזמן לצלצל ל 03-5117085 ואני יחזור אליו מנהלים אבקש לנעול את הנושא |
מי זה בעלי החברה??
מכרת? |
ציטוט:
יש כמה בעלי דעה בחברה לא מכרתי כלום עדין רוב המניות בבעלות שלי ואם הייתי מוכר אתה בן הראשונים שהיו יודעים אתה לא חושב ? |
אפשר גם למכור ולהשאר בעסק.
בתקופת "הבועה" הרבה חברים שלי עשו את זה... מוכר ומתחייב להשאר לתקופה מסויימת (הסכומים קצת שונים אבל... :) ) דרך אגב - אם אפשרי שלח לי למייל את החשבוניות שהוצאת לרוני + יש חדשות לגבי הDELL? |
ציטוט:
לגבי השרת אני רק מחכה להעברה של צא'ק נוסף על זה :P אבל נדבר על זה בפרטי או במייל או בטלפון |
ננעל לבקשתך.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ