הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת על DCB - שלילית (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26114)

noshiki 11-07-06 10:40

ביקורת על DCB - שלילית

יש כמה שמכירים את הסיפור אבל לצערי אני חייב לפרסם את זה פה ולהזהיר

DCB הידוע בתור דניאל כהן , קיבל על עצמו לתכנת לי מספר מערכות כולל עיצוב לאתר שלי
סגרנו מחיר, הייתה הזמנת עבודה הכל נכתב וסוכם כולל לו"ז והוא התחיל.
אחרי מספר שבועות הבן אדם נעלם , לא הצלחתי לתפוס אותו ולתקשר איתו - חסם אותי במסן וסינן בטלפון.

לפני ככמה חודשים הוא הואיל לצלצל אחרי שנדנדתי לו - ואמר שהכל גמור (!!) והוא צריך להעביר למחשב אחר ואז לתת לי.

מאז הוא נעלם לעוד מספר חודשים ובקיצור - ברח ושבר את ההזמנה וההיתחייבות בלי שום הסבר.
אני חייב לציין שקיבלתי ממנו עיצוב ועל זה גם שילמתי מחיר מלא - אבל כל השאר נשאר בגדר תוכנית.

מה שביאס אותי הוא שבכל הזמן הזה שחיכיתי לו כמו איזה פראייר (כל פעם הוא ביקש עוד זמן ואני הסכמתי בתום לב) - בכל הזמן הזה - הבחור לא טרח להגיד לי בפנים שהוא לא רוצה להמשיך את הפרוייקט , במקום זה הוא משך אותי וייאש לי את הצורה..

כיום אני מחפש מישהו אחר שישלים את העבודה ומקווה שהבחור לא עושה לכולכם נזק ומקלקל את השם של התכנתים באתר הזה ,מה שהוא עשה זה לא דבר מתאים ולא דבר מקובל.

אני לא ממליץ לקחת ממנו עבודה , הוא פשוט לא אמין ועלול יום אחד לחסום ולסנן אותכם.

יאללה , פרקתי את מה שהיה לי :)

נתראה בביקורות טובות יותר בעתיד !

ActFor 11-07-06 10:52

אממ מצער לשמוע
כמה כסף חוואה הוא עשה עלייך.?

RadiK 11-07-06 11:01

עצוב לשימוע.

noshiki 11-07-06 11:03

אין טעם..

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ActFor
אממ מצער לשמוע
כמה כסף חוואה הוא עשה עלייך.?

אני לא אוהב "להתלכלך" בנושאי כסף..מה שלקח שיהיה לו לבריאות... מדובר בכמה מאות שקלים , לא על הכסף התרגזתי כמו על הצורה שבה הוא "עבד" מולי..

opsite 11-07-06 12:17

חב ל מאוד.. נקווה שהוא יגיב פה ונראה מה יש לו להגיד..

meshuga 11-07-06 12:26

כמו שאמרת...הכל כתוב....אני מניח שזה חוזה?...
אם כן.....יש בית משפט בשביל דברים כאלה...

noshiki 11-07-06 12:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
כמו שאמרת...הכל כתוב....אני מניח שזה חוזה?...
אם כן.....יש בית משפט בשביל דברים כאלה...

יש חוזה , אבל בוא נהייה מציאותיים , אני לא הולך לתבוע אף אחד , האשמה היא שלי שהייתי תמים ונסחבתי אחריו , הייתי צריך לחתוך את זה מזמן.

אני לא תובע גם ממנו כלום, כבר ירד לי כל הכיף לעבוד איתו גם אם הוא יבוא ויתנצל - אני רק רוצה להזהיר אחרים מהתופעה המטרידה הזאת.

DCB 11-07-06 13:02

או קי הרשו לי לומר דבר בנושא כדי לתקן את הטעות ששי כרגע מפיץ
לא חתמתי עם שי על שום חוזה המחייב אותי לסיים את העבודה או להתחיל אותה
שוב, לא נחתם שום חוזה

התשלום ששי ביצע לא היה אלי
התשלום הועבר ישירית לאלירן הרוש הלו הוא Prinstyle

בנוגע להעלמות, שי אינו היחיד שנעלמתי לו ויש לקח סיבה אחת פשוטה
אני פרשתי מענייני העיצוב לתחום הWEB, אנימציה ותיכנות.
לא הרגשתי חובה לאף אחד ולכן נעלמתי
אני לא פעיל באף פורום ישראלי הנוגע לתחומים אלו כיום (Hosts, Isrart, CG וכו')
אלה תוכלו למצוא אותי בפורומים בין לאומיים לתחומי האנימציה
כיום אני מתפרס מעבודתי כאנימטור בסטודיו שאת שמו אני לא אזכיר מסיבות אישיות

זה מה שהיה לי להגיד
ותודה לאור שהפנה אותי לעמוד זה

WiseStyle 11-07-06 13:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DCB
שוב, לא נחתם שום חוזה

זה מה שהיה לי להגיד

גם אם לא קיבלת חוזה , למה אתה לא יכול לקיים?
סגרת איתו אז תבצע או לפחות תודיע שאתה כבר לא מעוניין ותחזיר את הכסף המגיע לו.

noshiki 11-07-06 14:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DCB
שוב, לא נחתם שום חוזה

זה מה שהיה לי להגיד

מה זה לא נחתם?? טופס הזמנת עבודה שאני שלחתי לך במייל ואתה החזרתי לי במייל בצירוף המילה "מוסכם" לגבי כל מה שהיה כתוב שם (שכר,לוחות זמנים ופירוט עבודה).

זה שאתה החלטת פיתאום להעלם זו חוצפה , אם היה לך טיפת כבוד אליי או למילה שלך היית לפחות צריך לומר לי באופן ברור את מה שאמרת עכשיו.

ולגבי התשלום - שסגרתי איתך , לא היה מוזכר השם אלירן בשום מקום - אתה זה שהחלטת שהוא יבצע את העיצוב , זה היה הכסף שלך ואתה החלטת לתת אותו הלאה , מבחינתי ומבחינת ההסכם שלנו - אני שילמתי לך.

דניאל , אני מאחל לך הצלחה ושנינו יודעים שלא מגיע לי כי הייתי יותר מבסדר, מקווה שתלא תצטרך לחסום יותר אנשים כי אתה "לא מרגיש חובה"..

ותודה לדור שהפנה את דניאל באמת...אם לא הייתי רושם פה לא הייתי שומע ממנו עוד חצי שנה :)

prinstyle 11-07-06 14:30

דניאל אני אישית מנסה להשיג אותך המון חודשים ולא מצליח, אני ישמח שתשלח לי פה בפרטי את המספר שלך בבית או שתיצור איתי קשר טלפוני.

ikkon8 11-07-06 14:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי noshiki
מה זה לא נחתם?? טופס הזמנת עבודה שאני שלחתי לך במייל ואתה החזרתי לי במייל בצירוף המילה "מוסכם" לגבי כל מה שהיה כתוב שם (שכר,לוחות זמנים ופירוט עבודה).

זה שאתה החלטת פיתאום להעלם זו חוצפה , אם היה לך טיפת כבוד אליי או למילה שלך היית לפחות צריך לומר לי באופן ברור את מה שאמרת עכשיו.

ולגבי התשלום - שסגרתי איתך , לא היה מוזכר השם אלירן בשום מקום - אתה זה שהחלטת שהוא יבצע את העיצוב , זה היה הכסף שלך ואתה החלטת לתת אותו הלאה , מבחינתי ומבחינת ההסכם שלנו - אני שילמתי לך.

דניאל , אני מאחל לך הצלחה ושנינו יודעים שלא מגיע לי כי הייתי יותר מבסדר, מקווה שתלא תצטרך לחסום יותר אנשים כי אתה "לא מרגיש חובה"..

ותודה לדור שהפנה את דניאל באמת...אם לא הייתי רושם פה לא הייתי שומע ממנו עוד חצי שנה :)

חוזה זה לא משהו שמועבר באימייל,
חוצמזה, על חוזה חותמים, לא ?|Stare|

noshiki 11-07-06 14:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Niko
חוזה זה לא משהו שמועבר באימייל,
חוצמזה, על חוזה חותמים, לא ?|Stare|

ממש לא , אי מייל זה מסמך משפטי לכל דבר.
אפילו כשאתה קונה באינטרנט ומסכים להצהרות המוכר - אתה "חותם"

אין צורך בחתימה פיזית , כל עוד יש תיכתובת בין הלקוח למוכר ויש טופס הזמנה שמאושר ע"י שני הצדדים - זה חוזה

דור 11-07-06 14:43

אני לא מבין אותך דניאל, מתי שהזמנתי אותך לשיחה ורציתי לעזור לשי, ישר כתבת "תבדוק אימייל" ויצאת.

מה היה הקטע שלך לדבר איתו, לסדר איתו את העניינים?

בהצלחה.

noshiki 11-07-06 14:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sharkmaster
אני לא מבין אותך דניאל, מתי שהזמנתי אותך לשיחה ורציתי לעזור לשי, ישר כתבת "תבדוק אימייל" ויצאת.

מה היה הקטע שלך לדבר איתו, לסדר איתו את העניינים?

בהצלחה.

Sharkmaster תודה על כל העזרה נשמה , יצאת איתי גבר ועזרת לי בנושא!!.

נראה לי שאפשר לנעול כי המסר הובן , אלא אם כן יש עוד מה להוסיף בנושא..

Eye-Soft 11-07-06 15:06

אם לא שילמת לו מראש, זכותו המלא וזוהי למעשה הבעיה שלו ולא שלך. הוא זה שעבד שעות (או לפחות תאורתית...) ואיבד זמן וכסף.

מלבד זאת, למה הלכת למישהו שהוא בכלל לא מתכנת - חסכת כסף ? נדפקת...
DCB הוא פלאשר (ודי מוכשר...), לא מתכנת. כמו שאמרת, הסכום היה כמה מאות שקלים, הסכום שלה אצל מתכנת בעל שם, או אצל חברה, הוא בטוח בסביבות האלף-אלפיים וכנראה יותר ואצל ענקיות התכנות בארץ בסביבות ה8-9 אלף (מה לעשות, הם יקרנים :\).
פעם הבאה, אל תנסה לחסוך בכסף - הרעיון הישראלי שאם תשלם פחות תקבל את אותו הדבר הוא לא נכון. גם אם תוריד למישהו הרבה במחיר אתה תקבל פחות, המוצר אולי יהיה זהה, אבל היחס והשירות לא יהיו מכיוון שהוא (מי שקינת אצלו) מרגיש שהפסיד כסף ושהוא עובד כמעט לחינם. תשלם יותר - תקבל יותר...

DCB 11-07-06 15:08

sharkmaster עם כל הכבוד אתה לא מכיר את כל הסיפור, אתה לא מכיר אותי ואתה לא מכיר את הצד שלי.
שי שלח לי אי מייל לפני ש"תיווכתה" בינינו והגבתי לו לאי מייל שהוא שלח ולא היה צורך בשיחה הזאת

דן תודה, מאיפה אתה מכיר אותי?

דור 11-07-06 15:09

בסדר דניאל, אני לא נכנס באמצע, רק רציתי לעזור לשניכם לפתור את העניין.

noshiki 11-07-06 15:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
אם לא שילמת לא מראש, זכותו המלא וזוהי למעשה הבעיה שלו ולא שלך. הוא זה שעבד שעות (או לפחות תאורתית...) ואיבד זמן וכסף.

מלבד זאת, למה הלכת למישהו שהוא בכלל לא מתכנת - חסכת כסף ? נדפקת...
DCB הוא פלאשר (ודי מוכשר...), לא מתכנת. כמו שאמרת, הסכום היה כמה מאות שקלים, הסכום שלה אצל מתכנת בעל שם, או אצל חברה, הוא בטוח בסביבות האלף-אלפיים וכנראה יותר ואצל ענקיות התכנות בארץ בסביבות ה8-9 אלף (מה לעשות, הם יקרנים :\).
פעם הבאה, אל תנסה לחסוך בכסף - הרעיון הישראלי שאם תשלם פחות תקבל את אותו הדבר הוא לא נכון. גם אם תוריד למישהו הרבה במחיר אתה תקבל פחות, המוצר אולי יהיה זהה, אבל היחס והשירות לא יהיו מכיוון שהוא (מי שקינת אצלו) מרגיש שהפסיד כסף ושהוא עובד כמעט לחינם. תשלם יותר - תקבל יותר...

לחסוך כסף זו לא מילת גנאי , דבר שני הוא לא עבד שעות , הלוואי וזה היה המקרה , הוא רק סחב אותי שעות- דבר שלישי - מה זה משנה כמה מאות או כמה אלפים? זו לא שאלה של כסף , זו שאלה של הסכם שהיה מקובל על שני הצדדים וצד אחר הפר את ההסכם , שקל , 100 שקל או 1000 שקל - לא משנה , הסכם זה הסכם. ומרגע שהוא התחייב מולי ולא עמד בהתחייבות זו הפכה להיות הבעייה שלי ועוד איך כי החומר שנעשה כבר היה אצלו ולי לא הייתה דרך ליצור איתו קשר כי הוא חסם אותי.

מצחיק אותי שאתה בא בטענות אליי ומטיף לי. ההסכם ביננו היה בהסכמה ואף אחד לא הכריח אותו לכלום.

Eye-Soft 11-07-06 15:16

ציטוט:

לחסוך כסף זו לא מילת גנאי , דבר שני הוא לא עבד שעות , הלוואי וזה היה המקרה , הוא רק סחב אותי שעות- דבר שלישי - מה זה משנה כמה מאות או כמה אלפים? זו לא שאלה של כסף , זו שאלה של הסכם שהיה מקובל על שני הצדדים וצד אחר הפר את ההסכם , שקל , 100 שקל או 1000 שקל - לא משנה , הסכם זה הסכם. ומרגע שהוא התחייב מולי ולא עמד בהתחייבות זו הפכה להיות הבעייה שלי ועוד איך כי החומר שנעשה כבר היה אצלו ולי לא הייתה דרך ליצור איתו קשר כי הוא חסם אותי.

מצחיק אותי שאתה בא בטענות אליי ומטיף לי. ההסכם ביננו היה בהסכמה ואף אחד לא הכריח אותו לכלום.

לא הבנת אותי. לא אמרתי שסכום הכסף הוא זה שקובע את ההסכם, אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה) ולכן נדפקת. לא קונים טלוויזית פלאזמה בשוק, קונים אותה בחנות מוכרת שנותנת לך אחריות. אין כל הבדל בין זה לבין קניית תיכנות. להפך, בתיכנות זה אפילו חשוב יותר, מכיוון שהמוצר הוא אישי ויחודי לך והוא דורש תמיכה.
לחסוך כסף זה מילת הגנאי הגדולה ביותר - בשימוש שלך. אתה לא חסכת כסף כמו שאדם רציני חוסך. רוצה לחסוך ? אל תקנה. אם אתה קונה, אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב, אבל תקנה משהו סביר, משהו שאתה יודע שיעבוד ויתפקד כראוי.

noshiki 11-07-06 15:22

ציטוט:

לא הבנת אותי. לא אמרתי שסכום הכסף הוא זה שקובע את ההסכם, אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה) ולכן נדפקת. לא קונים טלוויזית פלאזמה בשוק, קונים אותה בחנות מוכרת שנותנת לך אחריות. אין כל הבדל בין זה לבין קניית תיכנות. להפך, בתיכנות זה אפילו חשוב יותר, מכיוון שהמוצר הוא אישי ויחודי לך והוא דורש תמיכה.
לחסוך כסף זה מילת הגנאי הגדולה ביותר - בשימוש שלך. אתה לא חסכת כסף כמו שאדם רציני חוסך. רוצה לחסוך ? אל תקנה. אם אתה קונה, אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב, אבל תקנה משהו סביר, משהו שאתה יודע שיעבוד ויתפקד כראוי.

דן , אני לא הכרתי את דניאל לא כפלאשר ולא כמתכנת , הייתה לו מן חברה לפיתוח , תיכנות ועיצוב אתרים , הוא קיבל על עצמו את הפרוייקט כמנהל החברה הזאת ונראה לי מקצועי מאוד( אני סך הכל לקוח שלא מבין בתיכנות ולא בעיצוב).

לא הלכתי לשוק , הלכתי עליו דרך האתר הזה וקיבלתי המלצות טובות עליו אחרי שביררתי עליו ,הראה לי פרוייקטים קודמים , הכל היה לפי הספר.
תתרכז בעניין שהוא העלמות של מישהו שהתחייב למשהו - זה העניין פה , מה קשור מי חסך? מה חסך? הוא לא עמד בהתחייבות.

אם הייתה לו בעייה - הוא היה צריך להציף אותה מולי ובזאת זה היה נגמר והייתי מחפש מישהו אחר,לא הייתי אוכל אותו ולא כלום , הייתי אומר לו תודה רבה על הזמן וממשיך הלאה - ואת זה הוא לא עשה ועל זה הדעה השלילית שלי.

Eye-Soft 11-07-06 16:00

ציטוט:

דן , אני לא הכרתי את דניאל לא כפלאשר ולא כמתכנת , הייתה לו מן חברה לפיתוח , תיכנות ועיצוב אתרים , הוא קיבל על עצמו את הפרוייקט כמנהל החברה הזאת ונראה לי מקצועי מאוד( אני סך הכל לקוח שלא מבין בתיכנות ולא בעיצוב) - סליחה, לא ידעתי שפינת אליו כאשר הוא מוצג כחברה.

לא הלכתי לשוק , הלכתי עליו דרך האתר הזה וקיבלתי המלצות טובות עליו אחרי שביררתי עליו ,הראה לי פרוייקטים קודמים , הכל היה לפי הספר.
תתרכז בעניין שהוא העלמות של מישהו שהתחייב למשהו - זה העניין פה , מה קשור מי חסך? מה חסך? הוא לא עמד בהתחייבות.

אם הייתה לו בעייה - הוא היה צריך להציף אותה מולי ובזאת זה היה נגמר והייתי מחפש מישהו אחר,לא הייתי אוכל אותו ולא כלום , הייתי אומר לו תודה רבה על הזמן וממשיך הלאה - ואת זה הוא לא עשה ועל זה הדעה השלילית שלי.

על זה דיברתי שאמרתי לפנות אל מישהו מקצועי :P חובבן שעושה את העובדה סתם ככסף כיף יחשוב עליך כאל סתם מישהו שהוא לא מחוייב אליו - וזה בדיוק מה שהוא אמר פה שהוא הגיב. הוא לא הרגיש שום צורך לידע שום אדם בנוגע לעובדה שהוא לא מעוניין לעבוד יותר, הוא פשוט נעלם וחסם את כל מי שלא מתאים לו. זוהי בדיוק הכוונה שלי למקצועיות שעולה כסף.

Niros 11-07-06 16:04

גם לי דניאל נעלם, אך לי הוא לא היה חייב כלום.....

פשוט חשבתי שהוא

חבר

noshiki 11-07-06 16:05

ציטוט:

על זה דיברתי שאמרתי לפנות אל מישהו מקצועי :P חובבן שעושה את העובדה סתם ככסף כיף יחשוב עליך כאל סתם מישהו שהוא לא מחוייב אליו - וזה בדיוק מה שהוא אמר פה שהוא הגיב. הוא לא הרגיש שום צורך לידע שום אדם בנוגע לעובדה שהוא לא מעוניין לעבוד יותר, הוא פשוט נעלם וחסם את כל מי שלא מתאים לו. זוהי בדיוק הכוונה שלי למקצועיות שעולה כסף.

הכוונה שלך ברורה אבל לא קשורה לביקורת שלי שמזהירה אנשים מאנשים כמו DCB
אני עושה סך הכל מעשה טוב שאני חולק את המקרה שלי עם עוד אנשים שילמדו לקח , לי הוא נראה סופר מקצועי ועשה רושם יוצא מהכלל כך שלא נראה לי חובבן לגמרי.

אחרי מעשה הכל קל להגיד , אבל באותו הרגע זה נראה עיסקה טובה לשני הצדדים.
אם בא לך לפתוח אשכול בנושא מקצועיות שעולה כסף - תפתח , זה לא קשור לפה.

noshiki 11-07-06 16:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Niros
גם לי דניאל נעלם, אך לי הוא לא היה חייב כלום.....

פשוט חשבתי שהוא

חבר

לפי דן , הוא חובבן גם בתור חבר , אולי בעתיד תבחר חברים "מקצוענים" יותר , כאלה שעולים כסף :))))))))

ikkon8 11-07-06 16:20

ציטוט:

אחד הטובים ביותר שאני מכיר, פלאש מצוין.
אם אתה כזה סוס, אז למה אתה לא עשית תאתר שלך לבד ושילמת לפלאשר? |Stare|

DCB 11-07-06 16:26

שי נתחיל מזה
דן לא אמר שאני לא מקצועי בתחום שניר דיבר איתי עליו ואתה לא יודע על מה מדובר אז אל תגיד שאני לא מקצועי
עם ניר דיברתי בנוגע לעניין של פלאש וזה לא קשור אלייך

מה שנכון נכון, הנושא שפנית אלי איתו PHP אני לא הייתי מקצועי בו, ועדיין לא מחשיב עצמי כמקצוען בו ולכן הפסקתי גם לעסוק בזה
ביום שאני יעבור הכשרה מתאימה באוניברסיטה לPHP אני אודיע לכם שהתמקצעתי בנושא

שי, ניר, מיכה, לורל אני חייב לכם התנצלות אני מודה
וזה לא משו שתשמעו מהרבה אנשים פה שקיבלו ביקרות רעות.

את הסיבה שעשיתי את מה שעשיתי אני לא אפרט כן בפני כל הפורום
רק אגיד שהגעתי לגבול מסויים, קו אדום ששבר אותי וזה היה יותר מדי
ובשנייה אחת הורדתי הכל מעלי
לא הייתה לי ברירה
אני לא מחפש פה רחמים של אף אחד
גם לא מחפש שתסלחו לי או משו כזה
הכעס שלכם מובן לחלוטין ומוצדק

אני את הטעות שלי עשיתי ולמדתי ממנה

בכבוד רב, כהן דניאל

Eye-Soft 11-07-06 16:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Niko
אחד הטובים ביותר שאני מכיר, פלאש מצוין.
אם אתה כזה סוס, אז למה אתה לא עשית תאתר שלך לבד ושילמת לפלאשר? |Stare|

אני מתכנת - ותסתכל בכל ההודעות שלי, אמרתי שהוא פלאשר כישרוני. חכה, נצתת עבור אנשים טיפשים (מישהו אמר Niko...):
" מלבד זאת, למה הלכת למישהו שהוא בכלל לא מתכנת - חסכת כסף ? נדפקת...
DCB הוא פלאשר (ודי מוכשר...)"
"אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה)"

לאיש טיפש יש עוד משהו להגיד ?

DCB 11-07-06 16:30

ציטוט:

אני מתכנת - ותסתכל בכל ההודעות שלי, אמרתי שהוא פלאשר כישרוני. חכה, נצתת עבור אנשים טיפשים (מישהו אמר Niko...):
" מלבד זאת, למה הלכת למישהו שהוא בכלל לא מתכנת - חסכת כסף ? נדפקת...
DCB הוא פלאשר (ודי מוכשר...)"
"אלא העובדה ששילמת סכום כסף קטן למישהו לא מקצועי (לפחות לא בתחום הזה)"

לאיש טיפש יש עוד משהו להגיד ?

בבקשה אל תריבו ככה ותחסוך את הגנאי פה על ניקו
סך הכל לא הבין את הכוונה שלך והקשר של המילה...
בבקשה אל תריבו בנושא הזה אני מודה לשניכם שאתם רואים אתצ הצד שלי ואת הפן שאני באמת מבין בו
רק תעשו טובה ואל תריבו על זה...

ניקו אל תגיב על מה שהוא רשם טוב?

noshiki 11-07-06 16:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DCB
שי נתחיל מזה
דן לא אמר שאני לא מקצועי בתחום שניר דיבר איתי עליו ואתה לא יודע על מה מדובר אז אל תגיד שאני לא מקצועי
עם ניר דיברתי בנוגע לעניין של פלאש וזה לא קשור אלייך

מה שנכון נכון, הנושא שפנית אלי איתו PHP אני לא הייתי מקצועי בו, ועדיין לא מחשיב עצמי כמקצוען בו ולכן הפסקתי גם לעסוק בזה
ביום שאני יעבור הכשרה מתאימה באוניברסיטה לPHP אני אודיע לכם שהתמקצעתי בנושא

שי, ניר, מיכה, לורל אני חייב לכם התנצלות אני מודה
וזה לא משו שתשמעו מהרבה אנשים פה שקיבלו ביקרות רעות.

את הסיבה שעשיתי את מה שעשיתי אני לא אפרט כן בפני כל הפורום
רק אגיד שהגעתי לגבול מסויים, קו אדום ששבר אותי וזה היה יותר מדי
ובשנייה אחת הורדתי הכל מעלי
לא הייתה לי ברירה
אני לא מחפש פה רחמים של אף אחד
גם לא מחפש שתסלחו לי או משו כזה
הכעס שלכם מובן לחלוטין ומוצדק

אני את הטעות שלי עשיתי ולמדתי ממנה

בכבוד רב, כהן דניאל

לא אמרתי שאתה לא מקצועי , תבדוק בכל ההודעות , ההפך אמרתי שאתה מאוד מקצועי.
ההתנצלות שלך מתקבלת , תוריד את החסימות ותדבר איתנו כמו בן אדם כי זה מגיע לי ולכל מי שפתאום נעלמת לו מהחיים.

בוא נסגור את העניין הזה כמו אנשים בוגרים , אני לא מצפה ממך כבר לעבודה על האתר אבל אני כן מצפה שתדבר איתי ותתייחס למה שאני אומר , זה הצעד הראשון.

Niros 11-07-06 16:57

חחח אני בוחר חברים לפי שיקול דעתי לדעתי דניאל הוא חבר, זה שהיה לו לחץ והוא הוריד את הכל זה בסדר מבחינתי,
לא חיפשתי קומבינות דרכו, באמת שלא הוא קיבל ממני פה ושם עבודה בלי קשר למה שהוא היה אמור לעשות
לי כטובה.

ולטיפשים ראיתי אותו במציאות ודיברתי איתו מספיק, הוא לא מה שאתם חושבים.

חובבן? לא

Zvaim 11-07-06 16:58

ציטוט:

מה שביאס אותי הוא שבכל הזמן הזה שחיכיתי לו כמו איזה פראייר (כל פעם הוא ביקש עוד זמן ואני הסכמתי בתום לב) - בכל הזמן הזה - הבחור לא טרח להגיד לי בפנים שהוא לא רוצה להמשיך את הפרוייקט , במקום זה הוא משך אותי וייאש לי את הצורה..
שתגע לך זה קרה לי אם לקוח של תקציב פשוט ענק, אבל המתכנת שאני לא יזכיר את שמו, עשה יותר גרוע, סינונים, תירוצים, וכו'....והלך הפרוייקט הזה, בנוסף כל פעם גימגמתי ללקוח בטלפון.

בכל מיקרה אני מבין את המצב שלך שיהיה המון בהצלחה, אם אתה צריך מתכנת זה רק תומר.

TheShark 11-07-06 17:03

ממש עצוב לשמוע אחי מקווה שהכל יפתר

noshiki 11-07-06 17:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TheShark
ממש עצוב לשמוע אחי מקווה שהכל יפתר

תודה אחי , אני מחפש מתכנת עכשיו

Zvaim 11-07-06 17:34

ציטוט:

תודה אחי , אני מחפש מתכנת עכשיו

כמו שאמרתי לך מתכנת זה רק תומר, אני אומר את זה מניסון אני לא אומר לך סתם.
אני עברתי 7 מתכנתים בחצי שנה האחרונה.

Tomer 11-07-06 18:01

ממ, בהחלט מצב לא נעים.
בכל אופן אני ממליץ לך לחפש מתכנת אחר שיעשה את העבודה..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:02.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ