![]() |
כדאי לנסוע לטבריה?
אני צריך לנסוע עם חברים,
אבא שלי אמר לי שאין מה לפחד. אני לא יודע.. :[ תודה. |
כמה שזה ישמע ציני אולי, אבל אני לא הייתי עובר את זכרון יעקב לכיוון צפון בתקופה הקרובה.
|
אני לא הייתי נוסע.
זה נשמע בטוח אבל אני הייתי נשאר בבית. |
חחחח ואתם יודעים מה יותר מפחיד???
שקראתי היום בעיתון שהמרגמות של החיזבלה(עימך שימם), מגיעות עד נתניה! מה שאומר שהן עוברות דרך חדרה! מה שאומר שהן יכולות לפגוע בבית שלי!!!!|דמעות||למהההה?. קטן| צריכים לברוח עכשיו לת"א חחחח... ואז המרגמות של החמס יגיעו לשם, ואז אין מה לעשות... איזה נוראאאא..... |
ציטוט:
אני גר בצפון , בבית שאן, ליד ירדן.. אם תפרוץ מלחמה והירדנים יפגעו הם יכולים להרים את השכונה שלי על טיל זה קרוב לגבול.. מצד שני לא יהיה פה קטיושות למה? כי הם יפחדו להתקרב לירדן ואז יהיה פה מלחמת עולם.. אבא שלי עובד בטבריה בצומת גולני , חוץ מטנקים שמעבירים שם אין כלום לא קטיושות ולא כלום.. טבריה בטוחה עדין..! דור אל תפחד ואם אתה עובר בבית שאן תקפוץ להגיד שלום.. יום טוב..! |
אהמ? בעיקרון אני גר 5 דקות מטבריה, אין כאן סכנה ממשית ובטח שלא מלבנון, אם כבר אז מירדן זה 5 דקות נסיעה.
כיוויכול עדיף לחיבאללה להתקיף את הקריות\חיפה מאשר את טבריה, זה הרבה יותר קרוב להם וגם יותר עדיף מבחינה אסטרטגית.. מפה ( http://www.templebuilders.com/maps/images/political.gif ) |
אם היה נופל משו בתל אביב מזמן לא היה עזה ולבנון וכל הערים הפלזטיניות האלו.!!
לא מתיחסים ממש לצפון.. שגיע משו לחיפה לבתי זיקוק אז הם יקומו.! |
בואו תהיו בחיפה נראה אותכם ;)
|
שיט :( לפי מה שאני רואה במפה אניד יי קרוב לקריית שמונה :( . כמה ק"מ זה מקריית שמונה לעפולה? מישהו יודע בערך?
tnx |
ציטוט:
|
תודה,
מי עוד? אני צריך אנשים שגרים קרוב. |
ציטוט:
ציטוט:
|
דודי (חח), אתה חושב שכדאי או לא?
שוב תודה. |
אני גר בטבריה :\ בנתיים אין פה כלום, הכל שקט טפו טפו.
חחח אבל בתור טיול לא הייתי ממליץ כי לא יהיה פה מה לעשות. |
ציטוט:
קיצור אחי ...לך.תבלה,תנהנה וזהווו תעשה חיים.. |
תודה אח שלי:)
|
ציטוט:
לנתניה זה קצת קשה :) |
ציטוט:
איזה רחוב אתה |?| ולא נראה לי שתיפול מרגמה על חדרה =\ |
אני גר 2 דקות מטבריה...
ברוך ה', אין פה שום דבר... תבוא, לא מסוכן כאן.. אבל תלוי בשביל מה אתה בא, אם זה לחוף גיא או משהו כזה אז תבוא, אם לטיול או משהו תשאר בבית =\ אין איפה לטייל בטבריה... ד"א: vajda איפה אתה גר?? |
ציטוט:
וואלה יש פה הרבה צפוניים |winky| |
ציטוט:
ידעתי שלא חחח... סתם אולי אתה מכיר... =\ זה בבקעת יבנאל |
חח אין פה הרבה צפונים..
הרוב פה דרום ומרכז.. :( לא משתתפים בצערנו. |
ציטוט:
אבל תאמת לא הייתי שם עדיין |Rolleyes| רק במאגר שלכם כדי לשחות עם חברים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לנו לפחות יש פיצה ושוארמה במושבה !! |קורץ| אבל מלא פעמיים עברתי שם עם הר'נגר ( לא נכנסתי למושב עצמו בשדות אתה יודע..) |
מה שמגיע לנתניה וחדרה זה לא מרגמות יא דבעות, זה טילי קרקע קרקע עם מנוע. מרגמה לא יוכלה פיסיקלית להגיע לכזה מרחק, כי המרחק הזה דורש טיל בליסטי. שלא לדבר על העובדה שהשהייה באוויר של כזה טיל גבוהה מאוד כי הוא מגרד את האטמוספרה (לפחות הטילים הטובים :P) וטיל החץ כבר יפיל אותו.
דרך אגב, אני גם ליד חיפה, אז גם לי לא כיף. המטומטמים האלו ינסו לפגוע בבית הזיקוק ויפספסו עלי :\ |
ציטוט:
אני גר בעמיקם! הם ינסו לפגוע בצרכניה השכונתית ויפספו עליי... |
ציטוט:
|
http://f.nau.co.il//Upload/72006/Art...mb_1249260.jpg
אם לא יעשו משהו קרוב, גם המפה של הארץ תראה ככה! |
ציטוט:
בכל זאת...כאחד שהיה בצל הצבא 10 שנים.....אני לא דואג....ח"א כבר התחיל לפעול....תאמינו לי שהם יפסיקו...כי אם פצצות של 1 טון יתחילו לפעול....ללבנון יהיו הרבה בעיות שיקום.... |
אני גר בקרית אתא :( לא רוצה למות...
יום ראשון שיבוא אני נוסע לטבריה לגולדן טוליפ אני מקווה שיהיה שקט שמה |
תשאר בבית, לא תפסיד כלום.
|
תבוא לטבריה, רק שתדע הייתי שם היום והעיר דיי מפוצצת, כנראה שכל מי שגר בקרית שמונה והסביבה החליטו שטבריה זה המקום הבטוח ובאו :)
חוץ מזה שאין לך מה לעשות שם זה אבל מקום בטוח.,. כי חסר למי שיזרוק שם טייל,, יש שם אנשים שילכו ברגל כדי להרוג את נסארללה אם יפול להם בטעות טיל בגינה|Lol| |Lol| |
מזל שאני גר בנס ציונה ...
|
ציטוט:
|
עכשיו ? אין מצב.
שאר בבית, לך למועדונים, עכשיו אין שום צפון, גם לא בזמן הקרוב, לך לצד השני. אילת, ים-המלח. |
החלטתי לא לנסוע. תודה.
|
צה"ל בודק אפשרות לשתי נפילות באגם הכינרת
13/7/06 | 20:35 | קרית שמונה און ליין צה"ל בודק בשעה זו אפשרות לשתי נפילות של טילי קטיושה בתוך אגם הכינרת. עד כה לא יצאה הודעה בנדון על מנת לא להפחיד את הנופשים השוהים באזור. http://www.readme.co.il/8on/index.html |
ציטוט:
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,00.html קטיושות נפלו גם בטבריה |
בטבריה עצמה נפלו או שבכנרת ? למה כל המשפחה שלי עכשיו בכנרתת וזה מה זה לא מתאים לי..:(
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ