![]() |
נסראללה הבטיח היום הפתעה על ישראל, טיל שיגיע הרבה יותר רחוק מחיפה
גורמים ישראלים הזהירו היום כי חיזבאללה מחזיקה בטילים שעלולים להגיע למרחק של 100-200 קילומטר אל תוך המדינה, מה שמעמיד גם את תושבי תל אביב וירושלים בסכנה במידה ויעשה שימוש בטילים אלו.
מקור |
כמה אשכולות אפשר לפתוח על אותו נושא?
יש אשכול למעלה.. וד"א, תלא חייב לכתוב כל שטות שיוצאת מהפה של הטמבל נסראללה. |
ציטוט:
ורוב "השטויות" שיוצאות לנסראללה מהפה מתגשמות. |
על פי דיווחים חיל האוויר הפציץ עכשיו מטרות בסוריה, עכשיו גם איראן כנראה תתערב וכמובן סוריה
=/ יש מצב אתה זורק לי שרת לפי שהלך עלינו? :ס |
ציטוט:
אני לא חושב שסוריה תמהר להגיב. איראן רק מאיימת נכון לעכשיו היא לא פועלת , רק מעבירה ציוד. אם היא תפעל ארה"ב תתקוף אותם מאירעק ובדרך גם ינטרלו להם את הכורים הגרעינים. |
הרבה יותר קל להלחם בסוריה מאשר בחיזבללה..
לסוריה יש צבא קונביוצניונאלי, הרבה יותר קל להשמיד אותו ללא שום חשש בפגיעה באזרחים.. לעומת חיזבאללה שהם ביום אזרחים ובלילה מכוונים קטיושות עם טיימרים.. |
ציטוט:
הציוד המתקדם שלהם הם טילים קרקעיים בלי מנוע או מערכת שיכולה לפגוע במטרה מדויקת. לנו יש מטוסים, ספינות מתקדמות, טנקים וכו'.. עם ציוד ירי גם בלילה. עדכון מהרגע - ההפצצה הישראלית לא פגעה בשטח סוריה רק בגבול להרוס גשרים ודרכים. |
ציטוט:
אגב, אם סוריה ואיראן יתערבו זה אומר שארה"ב תהיה איתנו ו.. יהיה באלגן בקיצור |Lol| |
ת'אמת אני לא לחוץ, אני מודע טוב מאוד ליכולות הצבאיות של ישראל ואני סתם אוהב להכניס אחרים לפניקה =]
טוב נו.. מי קונה לי מקינטוש לפי שמפציצים אותנו? :) |
ציטוט:
הם צבא פרימטיבי, הקטיושות נמצאות אלהם במחסנים כבר 40 שנה וזה לא ציוד מתקדם בכלל.. |
אי אפשר לדעת מה ארה"ב יעשו במקרה של מלחמה של ישראל מול סוריה, לבנון ואירן..
בנתיים ארה"ב רק מדברים, מדברים שצריכים לעשות שלום במזרח התיכון (להה... באמת?) וכל הזמן חוזרים על עצמם... שזה כבר נשמע פתטי. |
יאללה בא לי כבר מלחמה נמחק את האמא שלהםם|כועס| |טוויסט|
|
תריאו סוריה לא יכולה להגיב כי הצבא שלה נחות ולא יכול לעמוד מול ישראל ופיזית אירן לא יכולה להיתערב מכיוון שהיא רחוקה מאוד ואם היא תתעבר ארה"ב גם תתערב והלך עליהם כפות
|
שום פצצה ושום נעלים, נסראללה מבוהל בגלל שהוא נמצא מתחת להריסות ולא יכול לצאת.
|
ציטוט:
עובדה שהמלחמה עדיין ממשיכה |
ציטוט:
הנשיא אמר שישראל רשאית לתקוף את סוריה מכיוון שהם התחילו חח נשבע לכם בכאלה מילים בערך... בקיצור אני מאמין שארה"ב יעזרו אם איראן תצטרף... |
לא צריכים עזרה מארה"ב, יש לנו את הנשק בין המתקדמים בעולם לעומת 2 מדינות פרימטיביות..
מגיסיים 2-3 אוגדות מלואים, ומסיימים עם זה בקלות.. |
ציטוט:
אני בעד שישראל פשוט תמחק את לבנון מהמפה!! פשוט תמחק ותכבוש אותה כמו בימים ההם =] וככה יהיה לישראל יותר שטח ואז כל אחד יצטרף לקנות אטלס חדש ב-200 שקל |דמעות| |
שמעתי את זה...
שיפתחו פורום מיוחד על המצב בצפון ותרכזו הכול לשם |
ציטוט:
אבל אצלנו זה לא ככה, אצלנו התקשורת מנהלת את המדינה, לא הממשלה.. |
ציטוט:
עדיף שכולם יעשו כמו שהאמריקאנים עשו...קחו איזה כמה גדודי מילואימניקים...כמה מפקדים....וזהו יאלה לכל אחד נותנים מחק וזהו גמרנו...אין ערבים, אין טרור, הנבואה שעוד לא התגשמה תתגשם (שלום עולמי וכל השטויות האלא...לא זוכר מי ניבאה אותה...) |
ציטוט:
בנתיים אנחנו לא הכרזנו מלחמה ברגע שנכריז זה יגמר יותר מהר ממה שאתם חושבים. ציטוט:
רוסיה פשוט מתנהגת בצורה הכי מגעילה שיש , לפני שאתה מדבר תברר שיש אמת מאחורי הדברים האלה. רוסיה מבקשת מישראל לסגת מהמתקפות על לבנון אבל כנראה שכחה שהיא תוקפת אנשים באמת חפים מפשע באזור צ'צ'ניה וחבל סרביה לשעבר. |
סליחה טעות
|
רק שיגמר.
|
http://www.scoop.co.il/scoop/article.html?id=2873
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לי שיותר מטומטם, שחושב כמו נסראללה: "ישראל רק מאיימת". אז אנחנו רק מאיימים - ויש לנו מנהיגים גם חלשים, אך בגלל שהם חלשים - הם מקשיבים לעם. ורגע, העם דורש לשים לזה סוף. ברור שעדיין לא נכנסנו למצב מלחמה, אבל רואים שזה ממש השבוע יקרה - מלחמה. |
ציטוט:
הוא נסע במכוניתו כשהאפ'צי טס 10 מטר ממנו ושלח לו 2 טילים לפרצוף.. אבל מה זה עזר? זה לא עזר, אחרי שבוע פיצצו את הסוכנות היהודית בארגנטיה והיה משהו כמו 100 הרוגים. אני לא סגור על הסיפור, חבר שלי סיפר לי ואני לא ידוע אם זה אמין.. |Rolleyes| |
ציטוט:
כמו שאומרי, נהרוג אותו, יבוא חזק יותר... בידיוק כמו עם ארפעת(אם ככה כותבים), הוא מת, בא אחד חזק יותר וגרוע יותר! |
ציטוט:
ניראה לך שיתקיפו את ירושלים? 250 אלף ערבים (בערך) בחלק של ירושלים + העיר העתיקה. הם לא יפציצו את ירושלים, העיר העתיקה חשובה ל3 הדתות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אידיוטי לחשוב ככה, בכל מקרה בלי קשר למי יבוא - אתה חושב שלא מגיע לו עונש ? למות ? זה כמו שתגיד לארה"ב לא להרוג את בין-לאדן .. |
ציטוט:
עדיף ככה, ואחרי עראפת בא חיזבללא הזה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיזבאללה בצפון כבר לפני שאתה מכיר את עראפת ... הם לא קשורים בכלל לחמאס ולעזה. |
אתם חושבים שזה כל כך פשוט ללכת ולכבוש מדינה?
גם אם היא פרימיטיבית, זה שטח אוייב, ולאוייב יש יתרון ביתיות. הפרימיטיבים יכולים עדיין להדוף את הצבא שלנו. דברים כאלה דורשים תכנון, דברים כאלה דורשים אסטרטגיה. שלא לדבר על צבא חיילים, נשקים, ומטוסים. רק להטיס מטוס קרב למעלה עולה 150 אלף שקל. אל תחשבו שזה כל כך פשוט, אף אחד לא ממהר למלחמה כי הדברים האלה יקרים מאוד. אני לא אומר שאין לנו את הנשקים פשוט זה דברים מאוד יקרים, וסתם לא משתמשים. הסיבה שהיום השתמשו בגלל שהטרוריסטים (שאני אישית מאמין צריך לתלות מהביצים) הגזימו ושלחו יותר מידי טילים. ודרך אגב הטילים האלה בני הרבה יותר מ40 שנה לזה שכתב, יותר משהו כמו 60 שנה. בפעם הראשונה שהשתמשו בטילים האלה היה ב - 1941. יבגני |
ציטוט:
|
חח וואי איך בא לי לתת לו טיל בתחת עד לחלל החיצון שימות שמה...וואי ממש בא לי...
|
לפי דעתי צריך לחטוף את נאסראאלה. והלשאיר אותו אצלנו בכלא, ככה לא יוכלו להחליף אותו עד שהוא ימות + הוא לא יוכל ללתת פקודות :)
להרוג אותו זה לא דבר חכם במיוחד.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ