![]() |
שירותי ההדרכה בעמית יו
קורסי הדרכה במתכונת של אחד על אחד, בקצב התקדמות אישי ויחס אישי אמיתי,
לא עוד קורסי של 10 ומעלה תלמידים על מדריך אחד, מדריך\ה שלנו מגיע אלייך הביתה - הכי נוח והכי יעיל - שיטה להצלחה שמוכיחה עצמה כבר למעלה משנה. כל קורס מתבצע בהיקף של 20 עד 30 שעות אקדמאיות ובגמר הקורס יקבל התלמיד תעודת סיום. אז בואו ללמוד החל מבניית אתרים, HTML, PHP - או אולי עיצוב בPHOTOSHOP FLASH ועוד... לא לפספס את ההזדמנות שלך להפוך תחביב למקצוע... המחירים נקבעים בהתאם לאזור המגורים, ובהתאם לאורך הקורס, וימסרו בצורה טלפונית. [ניתן להשאיר פרטים והמנהל המקצועי יחזור אליכם] צור קשר עכשיו. |
כמה עולה?
|
הוא כתב שיגידו מחירים בטלפון.
|
אה וואלה צודק, סליחה.
|
עמית בהצלחההה :)
|
בהצלחה!
|
אתה אונברסיטה? אתה מכללה?
תואר שלך שווה משהו? אם אני אלך לחברת הייטק ואתן להם תעודה שלמדתי תיכנות אצל AMITU זה יעזור לי? אני חושב ששנינו יודעים את התשובה אחלה דרך למי שקשה לו ללמוד לבד |
מומלץ מאוד! מורה מעולה,מתכנת מעולה ויותר חשוב אדם טוב והגון
בהצלחה עמית |
ציטוט:
אנחנו כן מוציאים אנשים שיודעים את הנושא שהם למדו בצורה נכונה וטובה, ברמות של שוק העבודה בישראל כיום - אם תילך לחברת הייטק (או חברת פיתוח תוכנה רגילה) - ויראו שאתה יודע את החומר בצורה טובה - ושולט בו - ויש לך פרוייקט שכולל את כל מה שהם צריכים - אז הם ייקחו אותך - (עדיף להם מבן אדם עם תעודה, שלא יודע איך לחשוב נכון ואיך לתכנת נכון). -> אצלנו לומדים לחשוב, וליישם בצורה הנכונה והטובה ביותר. בניפרד אני רוצה להגיד תודה רבה מקרב לב לכל התגובות החיוביות מהאנשים פה, תודה :-) |
חברות הייטק רציניות מחפשות אנשים שלמדו את הנושא בצורה אקדמאית במוסד אקדמאי.
יש מבין? |
ציטוט:
אבל אני כן ייקח את הנושא של פיתוח באינטרנט - PHP - וכל החברות שעוסקות בזה ומחפשות עובדים בתחום (ויש ממש הרבה כאלה) - מחפשות פשוט אנשים שיודעים את החומר - ושולטים בו - ויודעים לחשוב בצורה נכונה. ברור שלעבוד באינטל לדוגמא תצטרך תואר במדעי המחשב או בנושאים רלוונטים לעבודה. אבל תואר באונברסיטה או במוסד לימודים גבוהה - עולה עשרות אלפי שקלים... |
עמית אני צריך לדבר איתך בקשר להצעה שקיבלתי והתנסתה בה בעבר .
תשאיר פרטים או צור קשר [ תוכנת מסרים ] |
בהצלחה אמית U ;)
אבל אני לא חושב שיש כאן אנשים מספיק רצינים שירשמו לזה |
ציטוט:
|
עמית אתה זמין עכשיו בטלפון?
רשמת 24 שעות ואני מעוניין לפנות אלייך.. כמו כן אני לא יודע אם תוכלו להגיע אליי למה אני אילתי זה אפשרי? ו |
הטלפון הקווי - 03 - זמין 24 שעות ביממה.
ונכון להיום איננו מגיעים לאילת - יותר בכיוון מרכז הארץ. |
נשמע ממש טוב..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
והתעודה שלכם לא באמת שווה משהו כי אני בטוח שכמעט אף מוסד לא מכיר בכם כמישהו מוסמך. בכל מקרה בהצלחה :) |
משום מה הפרופיל הראה שאני בן 26 - אני לא, אני בן 18+ - תיקנתי את הטעות בפרופיל.
המדריכים הם בגילאים 18 - 35, בעלי תארים \ סטודנטים בנושאים הרלוונטיים לקורס. התעודה שלנו אולי לא מוכרת רשמית על ידי חברות (אחרי הכל אנחנו לא מוסד אקדמאי - או מרכז הדרכה גדול - עדין לא לפחות), אבל כן אפשר לקבל מידע על מה הבן אדם למד והוסמך אצלינו, וכמובן מלבד התעודה שהיא רק נייר, הידע הרב שהתלמיד מקבל וצובר במהלך הקורס שווה הכל. |
...
ציטוט:
במילה אחת: צודק. |
עמית שלחתי לך הודעה פרטית ולא ענית לי . . .
יש מדריך להוד השרון? |
אתם מגיעים לאריאל? (אם אתה מכיר..|נרדמתי קטן| )
|
ציטוט:
הכי טוב - פשוט תשלח לי פרטים ליצירת קשר (פלאפון\טלפון) ואשמח לתת פרטים נוספים. |
התעודה שלכם עושה צחוק. לא פלא הדיון התדרדר.
אם כבר ללמד PHP או ASP - לגיטימי. אבל תעודה?? נו באמת. תחסכו את זה לעצכם. זה לא יועיל לאף אחד, ואף אחד לא יסתכל על זה בכלל. |
במילים אחרות הוא מציע ידע נטו ומודיע מראש שהתעודה לא שווה כלום. לגיטימי לדעתי.
אם המחיר נמוך, זה יכול להיות שווה. |
ציטוט:
- ויש אנשים שמתכננים ושואפים להגיע לסדרי גודל רחבים. כן, התעודה היום - לא מוכרת - זה לא אומר שהיא לא שווה - בכל זאת הבן אדם עבר קורס => אבל כל אחד ודעתו האישית בנוגע לתעודות. אבל באמת שהנושא הוא לא התעודה -> ומי שרוצה ללמוד -> ולא רוצה לשלם עשרות אלפי שקלים לחברות הדרכה \ מכללות - > ועדיין לקבל איכות של מדריכים וחומר לימודי -> יבוא אלינו. |
התעודה לא שווה שום דבר , השאלה היא האם יש למדריכים סוג של אינטרס לבנות תיק עבודות לתלמיד. כדי שלפחות יהיה לו תיק עבודות להציג למעביד. אם באמת נבנה תיק עבודות זה הרי שהתעודה מיותרת במקרה כזה.
|
אתם לא מגיעים לאילת זה באסה..
אם היה יכול להיות הייתי נכנס לזה |
ציטוט:
תל אביב - ראשון לציון - חולון - בת ים - נס ציונה - רחובות - כפר סבא - גבעתיים וכל מה שבאזור. |
עמית, עם כל הכבוד הרעיון שלך לא ממש טוב מהסיבה הפשוטה שאתה הולך למשוך קהל מאוד מצומצם לזה.
מהסיבה הפשוטה שחברות ועסקים בארץ לא מחפשים בקורות חיים ישר מה הוא יודע, הדבר הראשון הכי בולט זה תארים אקדמיים ואחרי זה שירות צבאי. מה שאתה מציע זה שיעורים פרטיים ולא מעבר לזה, אז אני ממש לא ממליץ לך לקרוא לזה שיעורים אקדמיים או מועברים על ידי צוות מקצועי כי סטודנטים זה לא צוות מקצועי. אז לדעתי מה שעשית שאתה מציע תעודה לא מוכרת זה דבר מטומטם לחלוטין. אם היית רושם שיעורים פרטיים זה גם נשמע יותר טוב ויותר כנה מאשר סוג של מרכז הדרכה לא מוכר על ידי שום רשות חינוך. יבגני |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ