![]() |
לימוד פלאש בשיעורי וידאו פסיכים
שלום לכולם.
אתם מוזמנים לבקר באתר שפתחתי לא מזמן יחד עם עוד חבר. באתר אני מלמד פלאש בשיעורי וידאו ובעתיד יהיו שיעורים לתוכנות נוספות. תוכלו ללמוד מהבסיס ועד לשיעורי קריקטורה, עיצוב ובניית אתרים בפלאש. אני לא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי, רק להזמין אתכם להתרשם ממנו ואולי ללמוד משיעורי הוידאו. זה האתר: 4flasher.com מקווה לראות אתכם בקרוב. למנהל הפורום - אם הודעה זאת נוגדת את עקרונות הפורום אנא ידע אותי ואדאג להסירה או לערוך אותה. אני יוצא מנקודת הנחה שהנושא רלוונטי לפורום גרפיקה. |
נחמד מאוד,
אבל מומלץ לכם לדעתי לשנות עיצוב. |
|
ציטוט:
אז מה? יש הרבה אתרים באותו נושא לא? |
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים...
ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם :) אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני |
אבי זה לא בדיוק נקרא להעתיק, זה אותו דבר כמו שיש איזה מליון פורומים כללים.
מה שכן הגולשים ילכו לאתר עם יותר מידע ויותר מובן. |
אחלה אתר!!!
|
ציטוט:
|
יפה מאוד אתר טוב בהצלחה
|
רעיון נחמד!
עיצוב דחוף לשפר! אני בעצמי גם רציתי לבנות אחד כזה... אבל זה מחוייבות גדולה מידי |קורץ| אם תצטרכו עזרה, אני אוכל לעזור לכם, יש לי רמה גבוהה ב-AS1 ו-AS2. בהצלחה! עריכה: הפס קול בסרט לא כל כך טוב =\ |
אני חייב לומר לכם(גם לך וגם לאבי) שאני האזנתי לשניכם ומשניכם ניסיתי ללמוד אבל הבעיה היא ששניכם לא רציניים וחוץ מזה הקול שלכם לא ממש מתאים לקריינות ולהסברה..
או שפשוט אתם לא מספיק רציניים לגבי הלימוד הזה.. בכל זאת בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לאתר...ממש יפה אהבתי תשם של הדומיין תיצירתיות באתר ממש יפה. בהצלחה.|Lol| עריכה: אתר מושקע אחלה קריין. |
ראשונים? אל תצחיק אותי, אולי בעברית וגם אני בספק,
יש המון דיסקי DVD של פלאש עם קריינות מקצועית. |
אחלה לשיעורים - ואחלה לאתר. באמת כל הכבוד.
רק הצעת יעול קטנה , במקום להריץ את הסרטונים ב WMP לא עדיף להשתמש בטכנלוגיה של פלאש? לגבי הטענה של העתקה אישית זה הצחיק אותי... היתי מצפה לקצת יותר בגרות בנושא. |
ציטוט:
|
ממש יפה!!!..תודה
|
תודה לכם אתר טוב
|
ציטוט:
טוב אני חופר במדריכים שלי אתה הראשון נראה לי שלא הבין דרך המדריכים שלי, אם היית לומד איתם מהבסיס אני בטוח שהיית מסתדר... |
ציטוט:
פשוט הקול שלך לא מתאים לקריינות או שאתה לא רציני כל כך.. |
אתר נחמד מאוד..
רק תשנו לעיצוב מקצועי יותר |
ציטוט:
ותראה מה זה, חיפשתי מילות מפתח ומצאתי כמה מילות מפתח - עדיין ותחרות! בקיצור הכל טוב, לא צריך לריב, כולנו כאן בשביל להעביר את הזמן עד שנמות. בכל אופן, תודה רבה לכל המגיבים, אלה ששיבחו ואלה שגידפו :) בקשר לבחורצ'יק שטען שאני ואבי לא מעבירים טוב את השיעורים. אז תשמע, זה כמובן, כמו שאמרו לפניי, עניין יחסי. אני מאמין שמבחינתך הקול שלי לא נעים אבל אני מקב לאחלה פידבקים, אנשים טוענים שהם צוחקים בטירוף ונהנים במקביל לזה שהם מצליחים לעשות דברים מגניבים בפלאש. אני מקווה שהם לא משקרים :) גיא. |
אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד.
אף אחד לא מכריח אותך לשלם אם לא נראה לך שזה ישתלם לך. מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך. |
נכתב במקור על ידי uni
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים... ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני נכתב במקור ע"י דור: להעתיק ממך ? שאתה לוקח כסף על מדריכים ? פשוט ב-ו-ש-ה __________________ דור , עובד עם פלאש , ו Cjs SooN אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד. אף אחד לא מכריח אותך לשלם אם לא נראה לך שזה ישתלם לך. מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך. |
uni מה יש להעתיק מהאתר שלך שלא עובד בכלל?
היה בו 10 מדריכים סה''כ שילד בן 10 לימד איך לעשות הברקות אם כבר האתר שלך לא עובד חצי שנה.. והם לא העתיקו הם השקיעו . |
ציטוט:
לידעתך... אין לי שום מדריך בסיסי באתר שאני לקחתי עליו כסף! חס ושלום זה בכלל לא המטרה שלי ולאמיתות הדבר אתה מוזמן להכנס לאתר שלי... www.fla-p.com כנס תחת מדור חינמי ותראה בעצמך כמה מדריכים יש שמה כרגע פשוט בזמן זה אין לי זמן לעשות יותר מדריכים אני מתכוון לקחת תשלום רק על מדריכים שילמדו AS והנפשה מתקדמת יותר. וכן פעולות מקיפות. תראה אני לא אחד שיש לו עודף זמן פנוי.... ב"ה יש לי תואר ראשון ופסיכומטרי על הראש ועוד לימודים ונהיגה אז ככה שלא חסר לי מה לעשות... |
אולי תפסיקו לריב ;)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ