![]() |
מכירת חיסול! \\ עיצובים במחירים נמוכים מהרגיל!..
אוקיי החלטתי שבאלי למכור את כל העיצובים אני מוכר אותם במחירים ממש נמוכים
כך שרוב האנשים יכולים להרשות לעצמם את זה... נתחיל בעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב שעיצבתי לפורטל גיימר אך כניראה התחרות נסגרה אז אני מוכר אותו... מחירו לפני ההנחה: 500 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:250 ש"ח **אדם אשר יציע 300 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. נמשיך לעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב שעיצבתי לפורטל אנ בי איי אך יכול לשמש להרבה פורטלים (כמובן לאחר שינויים קלים). מחירו לפני ההנחה: 450 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:200 ש"ח **אדם אשר יציע 250 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. נמשיך לעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב הוסטינג מקצועי ויפה שקיבל ביקורות טובות. מחירו לפני ההנחה: 350 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:200 ש"ח **אדם אשר יציע 250 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. והינה מס' עיצובים ב100-150 ש"ח: לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-150 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-100 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-100 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב אתר צילום ב-100 ש"ח. ***כל העיצובים ישונו קלות לפי בקשת הלקוח. אני מבקש לא לתת דעות על העיצובים לטובה או לרעה. ליצירת קשר פרטים בחתימה (העדפה אייסיקיו). המשך שבוע טוב:-) , |
בישביל כאלה עיצובים, לפי דעתי, הגזמת עם המחיר
|
לא שאלתי אם הגזמתי או לא..
|
גם לפי דעתי למען האמת...
העיצוב שאהבתי מתוך אלו הוא עיצוב האיכסון,הכי טוב פה. |
עיצובים חמודים :)
בהצלחה במכירה |
תודה רבה,
אבל אני מעדיף שאנשים יתייחסו למה שכתבתי: "אני מבקש לא לתת דעות על העיצובים לטובה או לרעה." |
מומלץ ביותר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תקרא חוקים תבין;P . שבוע טוב, |
עיצובים יפים ומחירים נוחים,
הייתי שוקל אולי לקנות ממך את הראשון, אם לא היית משמיץ אותי ככה, כותב עלי ביקורת שיקרית ומסנן אותי למרות שאני מנסה בסה"כ לברר אם נפלה טעות. ד"א אני כותב את זה פה בגלל שזה גם קשור לנושא וגם אתה מסנן... |
ניתאי זה מתחיל להמאס עליי הקטע הזה...לא רציתי להרוס לך מלא אשכולות שהצגת עיצובים אבל עכשיו העלת לי עצבים .
כל החלק של הספונסרים בשרת כל השורה הזאתי,קשה לך לעשות לבד? למה אתה גונב לי אותה? ובכל העיצובי הוסטינג שלך כמעט אתה שם אותה ללא בושה |
ציטוט:
יכול להיות שנפלה טעות ואני אברר איתך את הנושא.. יום טוב, עריכה: ציטוט:
אני מבקש ממך לא להשמיץ ועוד בגלל דבר כזה.. זה ממש מגעיל. |
אני לא משמיץ אבל שים לב ששמת את אותם תמונות,ובאותו הסדר..זה נמאס...ואל תגיד לי שלא העתקת את השורה ממני ,לפחות תחזור בך.
|
ציטוט:
אתה גם לא צריך לצאת בכאלה הודעות דרמתיות אתה יכול לדבר איתי על זה באייסיקיו.. |
עיצובים נחמדים , אישית אני לא חושב שהעיצובים של ה100 - 150 ש"ח לא ברמה מספיק גבוה למכירה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ובהצחה במכירה |
עיצובים חמודים, לא יותר.
דרישות מוגזמות, 450 שקל לפני הנחה? זאת שיטת שיווק כזאת? |
עיצובים לא משו.. בהצלחה..
|
עיצובים נהדרים מחירים טובים!
|
מחירים כאלה אני מביא משהו יותר יפה..!
בוא נגיד העיצובים שלך הם חמודים אך לא מושלמים .. מחירים יקרים מידי לחשוב שאם זה היה בלי הנחה אוווו אבל בוא לא נסטה מהנושא.. העיצובים שלך חביבים שיהיה לך יום טוב נשמה |
חח אנשים תרגיעו...
בתכלס - העיצובים - לא ראיתי את כולם אבל ממש נדלקתי על הראשון והוא יודע את זה עוד מהרגע שהעיצוב שלו פורסם...לא יודע, בו נגיד שהעיצוב הזה נכנס ל5 הכי טובים שראיתי עד כה (שאהבתי הכוונה). בכללי הייתי אמור לקנות אותו אבל מה לעשות שאני הוצאתי את הכסף על דברים אחרים חעחע - שדרוגים שקשורים בעסק. בן אדם - רושם ראשני, אחלה בן אדם!. אם תרצה משהו אחר שאוכל לספק לך במקום כסף בתמורה לעיצוב - אשמח שנדבר. המשך יום נעים וחופשה נעימה. |
ציטוט:
ותודה רבה לכולם אבל חברה אני באמת מעדיף בלי תגובות על העיצובים, וזהו המקום לפירסום עיצובים למכירה כך שאני יכול להחליט אם לקבל ביקורות או לא (את הביקורות על העיצובים קיבלתי). בנוגע למחירון זה מה שהייתי לקבל על חלק מהעיצובים וזה גם מה שהמליצו לי לקחת על כל עיצוב ועיצוב, כך שאני גם לא חושב שהמחירים היו יקרים (אולי לחלק כן אבל זה המוח הישראלי) ואני בטח לא חושב שעכשיו הם יקרים. שבוע טוב, |
לדעתי תנסה להראות את אחד מעיצובי הפורטל בגודלם המלא.
יהיה הבדל גדול ויראו שלא השקעתה בעיצוב גראפי בסיסי בבלוקים וכל מיני דברים שימשכו את העין זה פסים עם צבע אחיד. העיצוב והסידור לא סימטרים ולא נוחים לעין, מבנים יותר מדי מורכבים ומסובכים אני אישית מעדיף אתר מסודר בלוקים מסודרים לא יותר מדי. המחירים ממש מוגזמים גם אחרי ההנחה ביחס לרמת העיצובים. אם אתה רוצה תכעס אבל הבאתי ביקורת וממה שהבנתי בפורום הזה מותר. אז אני חושב שעוד הרבה אנשים מסכימים איתי אין לך לאן למהר אבל בהצלחה בכל זאת. ואם אני לא טועה את אותם עיצוב כמעט אתה בכל פעם שיש עוד משהו חדש פותח אשכול מחירת חיסול. אתה רואה שלא מצליח לך תעשה עיצובים חדשים תציג אותם בנפרד ותציע למכירה. אז בהצלחה בכל זאת. |
קודם כל ביקשתי שלא לתת ביקורות כי את הביקורות קיבלתי כבר.
דבר שני המחירים נקבעו אתה מעוניין לקנות תקנה אתה לא מעוניין אף אחד לא מכריח. ודבר שלישי אני לא פתחתי מכירת חיסול אחת אלא עשיתי מבצע על עיצוב אחד. אני כועס כי רוב מה שכתבת כאן הוא סתם כדי להקניט ואם ידעת שאני אכעס אז למה כתבת את זה?... בכוונה.. זה ממש מגעיל. |
כי יש לך גישה מוזרה.אתה מוכר עיצובים שקודם קיבלתה עליהם ביקורות שהם לא ברמת מכירה ממש.
אתה מבקש פה לא לקבל ביקורות כי אתה יודע מה יהיו הביקורות אבל זה פורום כזה שפשוט חייבים לתת ביקורות להפך אני במקומך הייתה מנסה להראות לכולם שהם לא צדקו ולעשות עיצובים יפים מושכים שיוציאו להם ת'עיינים. יש לך פוטנציאל ויש לך ידע.אתה לא מנצל אותו עד הסוף. בהצלחה. |
דווקא לאלה קיבלתי תגובות טובות אחי.. (תמיד יש את אלו שלא אהבו אבל אין מה לעשות..).
לא נורא תודה בכל זאת. |
צור איתי קשר בicq 251366440,אני לא תופס אותך בicq
|
לא עובד לי לא יודע למה........
|
מומלץ.
|
תעשה מחיר לפי רמת העבודות..הגזמת , אתה צריך להבין עוד את הראש של בעלי האתרים, ככה על הדרך תקנה גם ספר פוטושופ ..זה עוזר.
|
אחד המעצבים הכי מוכשרים בהוסטס,
אולי אתם לא רגילים לראות עיצובים כאלה אנשים מבוגרים יותר ורצינים אוהבים את הסיגנון הזה בעתיד זה ישתלם לך |
עיצובים סוסים יש לך!
|
ציטוט:
אנשים מבוגרים ורציניים? אתה מתכוון שהעיצובים האלה הם לא לרמה של הגולשים הצעירים? משו לא בסדר איתך בחור=\ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ