![]() |
מחפש מקומות פירסום....לאתר שלי
האתר שלי זה אתר יהדות אז אם יש לכם אתר פונוגרפי זה לא מתאים
אני מחפש פירסום באתרים שיש להם 100 כניסות יחודיות לפחות ביום במשך תקופה כבר אני צריך פירסום של שבוע.... תציעו |
פנה אליי בפלאפון 0577315319.
|
5000 יחודיות ביום.
200 ש"ח לשבוע . אם אתה רוצה צור קשר בפרטי |
|
יצרתי קשר בהודעה פרטית
עוד מישהו? להציע +מחיר כמובן |
עוד מישהו?
|
www.freetopsite.co.il
אפשרות לפרסם ע"י SMS, במחיר זול מאוד. www.freetopsite.co.il/smsadv וכן יש יותר מ100 גולשים ביום;)(הרבה יותר) |
אם זה אתר חדש, אז כדאי לך לחכות שהוא יהיה פפולארי.
|
לפרסם אתר של מערכת HebNuker? בעע....
סליחה אבל לא נראה לי שווה לך להשקיע בו משהוא. תכסף תשקיע בעיצוב... |
אולי אל תביאו לי עצות איך ואיפה לפרסם????
פשוט ביקשתי מקומות פירסום עוד מישהו?? |
את האמת נריה הוא דיי צודק.
אתה צריך ליצור קהילה מסויימת קודם ורק אחרי זה לפרסם. אני לא מעוניין יותאר להציע לך פרסום כי זה לא אפקטיבי בשבילך.. אולי אחד שניים ילחצו. הנושא שלך לא כ"כ מעניין חילוניים. |
תראה....
מי אמר שאני מפרסם עכשיו שהאתר שלי לא נפתח אני מבקש לדעת הצעות שעוד שבוע שבועיים שהאתר יפתח יתפתח אז בבקשה אל תיכנסו לעניינים שלי כי זה לא משנה לכם |
www.prasms.com
ויש עוד אתר. |
ציטוט:
אתה מחפש לפרסם במקומות בלי הגיון בכלל 8-* תפנים. |
מה אטום???? מי ביקש ממך תגובה בכלל??
אני מבקש שלא יתערב כי הוא לא יודע מתי אני הולך לפרסם את האתר מי אמר? אולי אני מבקש מקומות שאני ידע לעוד חודש חודשים? |
אין שכל.
העיקר שאתה בריא. |
פורום עם 1000 כניסות.
אם אתה מעוניין צור קשר |
כל מה שהם אומרים זה שתפרסם במקום שמתאים לקהל היעד.
|
ציטוט:
ובפורומים של 70 איש בממוצע יש סה"כ 90 משתמשים פעילים גג. |
ציטוט:
יש מצב אתה מביא לי לינק לפרטי של הפורום שלו? מעניין אותי... עוד משו... יש בישראל פורום עם בערך 800 אונליין באותו הזמן... אז מה שזה אומר שיש רק 1200-2000 פעילים? אז יחודיות אתה אומר שיש מקס' 3 אלף? אז יש לפורום הזה מעך 10 אלף יחודיות ביום... אז יכול להיות שיש לו בפורום מספיק יחודיות... עריכה: אהה הבנתי על איזה פורום מדובר ומצאתי את הסטטיסטיקות שלו... אתמול היו 759 יחודיות... ובכל ה-20 יום האחרונים יש רק יום אחד עם אלף יחודיות... אחי זה רחוק מ-1000 =\ בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
תנו לו שיבזבז כמה מאות שקלים ואחכ יבין |Lol| |
ציטוט:
ציטוט:
ול- ETWD : הסטטיסטיקות מדברות בעד עצמן. ציטוט:
הוא באמת יפסיד אבל לפחות יצא מש'ו טוב: כסף למפרסם P: |
מממ...
אשמח אם תדבר איתי כשהרדיו שלי יפתח שוב כרגע יש אתר זמני, אני אישית לא הייתי ממליץ לך לפרסם בזמני אבל כשהאתר המלא יעלה, יהיו מעל 100 גולשים ביום.. חכה ותראה |
ציטוט:
מסכים איתי ש70 מחוברים בשעה 2 לא יהיו אותם 70 מחוברים בשעה 8 בערב? כאן סיימתי הדיון. |
פורטל + פורום 3500 משתמשים רשומים
1000 יחודיים ביום מחיר לשבוע 15 שקל |
נוצר קשר
|
צור קשר..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ