![]() |
שאלה: איך אני מחליף ip
יש לי מודם כבלים והוא מחובר כל הזמן...עכשיו הבעיה שלי שאני מוריד מאיזה אתר שהוא חוסם אותי בגלל האי פי. ואני לא מצליח להחליף עם המודם הזה...
ניתקתי את החשמל של המודם, לא עזר ניתקתי תusb שלו ,לא עזר ניתקתי את הכבל של הכבלים שמתחבר אליו וגם לא עזר.....מה אני יכול לעשות??. |
תתנתק מהאינטרנט ותתחבר...אין דבר כזה שזה לא יעוזר..
|
ציטוט:
במודם כבלים אין חייגן! |
ב"ה
יכול להיות שיש לך IP קבוע. אולי אפשר לנסות לשנות הגדרות IP במודם. |
לא יודע כי התשתית שלי זה הכבלים וכל הזמן שהמודם ניהיה מכוער אני ממציא תרוץ שיבואו ויחליפו אותו אז מישהו מהוט בא...
תגיד לי איזה חברה אתה 012 netvision???? אני יביא לך את החייגן שלהם |
נסה את התהליך הבא:
התחל => הפעלה => cmd בחלון השחור תרשום: ipconfig renew מקווה שעזרתי לך. בתודה, נתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נסה לנתק את המודם מהחשמל,
אח"כ תעשה ככה: כנס ללוח הבקרה, שם תחפש "חיבורי רשת" תיכנס שם יש לך "Local Area Connection" לחץ על זה קליק ימיני ו"תקן" אח"כ תחבר את המודם ועשה פעולה זו שוב. בברכה, נתי. |
תוריד תוכנה שמשנה IP =\
|
ב"ה
מה הכתובת IP הרישתית של המודם? אם אתה לא יודע תכנס ל http://10.0.0.138/ ותבדוק אם אתה יכול להגיד לו לקבל IP חדש משמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אני מחובר דרך 014 ..
כשאני צריך להחליף IP אני עושה התחל ---> הפעלה---- > CMD ואז כותב את זה Ipconfig /release ipconfig /flushdns ipconfig /renew זה אמור לעבוד. |
ציטוט:
האייפי שכל אחד מקבל הוא איייפי "מוזמן". לפי זה יש זמן מסוים שעובר עד שהזמנה עוברת והמשתמש מקבל אייפי חדש. מה שכן אתה יכול לעשות זה להתחבר לפרוקסי וזה יפתור לך את הבעיה. כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר לספק אינטרנט שלך אם זה בזק או 012 לא משנה ממש. ולבקש את הפרטים לחיבור לפרוקסי שלהם, הם אפילו אם ישמחו לעזור לך בזה כי זה מקל להם על העומסים. וקצת מאיץ לך את המהירות אינטרנט. יבגני |
אתה יכול להתנתק ליומיים ואז תקבל IP חדש.
|
ציטוט:
ותודה לכל מי שנתן פתרונות...אני ינסה אותם... |
אצלי יש את אותה בעיה =( !!
אצלי יש אינטרנט מחברת Actcom הם אמרו לי שאין לי אייפי קבוע. אבל צריך להתנתק..ולחכות שמישהו אחר יתחבר ויקח את האיפי שלי בכל מקרה אני עוזב אותה בעוד כמה חודשים, תודה! |
חח אני יודע מזה היה לי את זה פעם...
אתה מחובר כראוטר או מחשב אחד??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
יבגני |
ציטוט:
כי לי נראה שאתה צודק....אני לא ינתק את האינטרנט שלי או יכבה את המחשב יומים בשביל להחליף אי פי....ועם ניסיון כזה לא נראה לי שיש לך היגיון....\ ואני מחובר כמחשב אחד.. |
צודק או צוחק =\
אם זה ממש חשוב לך, אפשר להתנתק ליומיים... |
פעם ראשונה שאני שומע שIP של מישהו לא מתחלף..
ועכשיו כל אלו שיקפצו ויגידו שזה בגלל שהוא מחובר בכבלים, אז? גם אני מחובר בכבלים והוא משתנה לי! הכל תלוי בחברת ה ISP, אם היא קנתה הרבה כתובות איפיז אז באמת יש סיכוי יותר גדול שלא ישתנה לך ה IP. אם יש למה(מוקצבים לה), מעט איפיז, אז הסיכוי שישתנה בכל התחברות/התנתקות יותר גדול, וכמובן שהכל תלוי בכמות הלקוחות, וגם בשעת התחברות. כי אם אתה מתחבר לאחר 5 דקות, (אחרי שהתנתק), והשעה בו נגיד 4, אז יש סיכוי שתקבל אותו IP, כי אין הרבה אנשים שמתחברים ב 4 בבוקר לאינטרנט. ושוב אין לאף חברה איטרס לתת לך איפי קבוע בלי שתשלם. חברה רוצה להרוויח, IP עולה כסף, ממש לא זול.(יחסית לכמויות) ככה שאין סיכוי שבגלל שאתה מחובר בכבלים לא משתנה לך האיפי. אם ניתקת את הרווטאר(אם יש לך), מהחשמל, וחיברת שוב, ויש לך אותו IP, תתקשר לברר, אולי יש לך IP קבוע.(זאת אומרת ההורים שלך משלמים על זה) |
אם יש לך אינטרנט בכבלים ללא חייגן הדרך היחידה שלך להחליף איפי היא לבקש שהספק יעשה את זה או פשוט לחכות.. לא מכיר דרך אחרת.. אם יש אני אשמח ללמוד :)
somebody אתה טועה, יש אינטרנט בכבלים שמבוסס על תשתית קבועה וזה אומר שהאיפי פשוט לא מתחלף.. אני עם אותו איפי כבר חצי שנה..והשינוי הקודם היה כי אני ביקשתי.. בהחלט קיים דבר כזה. אבל זה חלק ממסלול עסקי בלבד.. והאיפי דווקא כן זול 30$ לטווח שלם זה המחיר ללקוחות, אז אני משער שהמחיר בשבילהם הוא אפילו עוד יותר זול.. משתלם להם מאוד, חוסך המון בלאגן בלוגים |
ציטוט:
לא ידעתי שזה לטווח.. ומה זה האינטרנט בלי חייגן הזה? לי יש אינטרנט בכבלים, וכל פעם כדי להתחבר אני צריך ללחוץ התחברות עם שם משתמש וסיסמה. מה זה הללא חייגן הזה? אפשר אולי בבקשה פרטים עליו או משהו? בחיים לא הציעו לי כזה דבר שהתחברתי לאינטרנט..\: |
לי יש בכבלים, ואני צריך רק לחבר לחשמל...
|
ציטוט:
|
נסה במחשב
קוד:
Start >> Run >> CMD קוד:
ipconfig /release קוד:
|
תסתכל במודם אמור להיות לך כפתור קטן כזה תחפש כפתור של ריסט או איפוס לא זוכר תחפש טוב.. אחרי שתמצא תלחץ עליו וזהו..
|
לך לMy Network Places
בצד יש לך View network connections לחץ עליו. לחץ מקש ימיני על : Wireless Network Connection במידה וזה אלחוטי , אם לא אז Local Area Connection (אצלי פשוט זה אלחוטי) ואז תלחץ Propertien . יש לך לפני האמצע בלשונית General טבלה כזאת.. בטבלה תסמן את Internet Protocol (TCP/IP) ואז לחץ מתחת Properties. אם רשום לך שם אייפים אז יש לך אייפים מוגדרים, אני לא יודע איך זה בכבלים אבל תשמור את הכתובות שרשומות לך שם אם רשומות בדף או משהו.. תנסה למחוק הכל ותעשה אישור ואז תבדוק אם משתנה לך האייפי.. הגדירו לי את זה פעם ברשת , ADSL וזה יצר לי בעיות התחברות מכיוון שבADSL האייפי משתנה ובמחשב זה נשאר לי אותו דבר.. שוב פעם מעולם לא התעסקתי בכבלים.. תנסה אולי תצליח.. בהצלחה.. |
התחל---הפעלה---cmd
בחלון הדוס תרשום ipconfig /renew |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ