![]() |
פוינט סרב שירות חדש
שלום שמי דביר [כפי שרובכם יודעים] ואני מנכ''ל פוינט סרב, אשר נפתחה בתחילת 2005
היום 22.7.06 הכנסו שירות חדש אשר לא קיים באף חברה או עסק, שירות זה צריבה ו/או הדפסה על דיסק ברמה הגבוה ביותר ובמהירות מהירה, הצריבה נעסק אחרי שליחת הקבצים או שליחת הדיסק ולאחריו מתבצעת ההדפסה. לאלן המחירים להכנת עיצוב/מראה סיגנון או כל דבר אחר יש ליצור קשר,כמו כן אני יביאי פה כ2 דוגמאות פשוטות למידי אחד אשר כולל רקע והשני כולל תוכל ללא הרבה דברים,אני מאפשרים לשלב תמונות ומלל איכן שתירצו על גבי הדיסק המחירון: צריבה בלבד 700 מגה ומטה -15 שקל 1 יח' 700 מגה ומעלה-30 שקל 1 יח' --------------- הדפסה בלבד הדפסה לפי בחירה-50 שקל ל1 יח' הדפסה מותאמת אישית- 60 שקל ל1 יח' --------------- צריבה+הדפסה לפי תבנית דיסק 700 מגה ומעטה+הדפסה לפי בחירה-70 שקל 1 יח' דיסק 700 מגה ומעלה+הדפסה לפי בחירה-90 שקל 1 יח' [דיסק d.v.d] --------------- צריבה+הדפסה מותאמת אישית דיסק 700 מגה ומעטה+הדפסה מותאמת לפי בחירה-100 שקל 1 יח' דיסק 700 מגה ומעלה+הדפסה מותאמת לפי בחירה-120 שקל 1 יח' [דיסק d.v.d] -------------- *כמו כן מספר רב של הדפסות/עותקים תקבלו הנחה בהתאם. *אנו צורבים לא רק גיבוי שרתים אלה כל דבר אשר אתם מוענינים למכור/להפיץ להראות או סתם שיהיה לכם יפה יותר. *בעלי חברות אשר רוצים גיבוי משתמשים על דיסק או על חלוקה של דיסקים מוזמנים לפנות גם. *מעצבים אשר רוצים לשמור כגיבוי את כל קבצי הpsd שלהם מוזמנים לפנות. *אנשים אשר לא רוצים לאבד מידע חשוב להם מוזמנים לפנות. *מבצעים בקרוב *אם המוצר תקבלו קופסא של הדיסק **המחירים לא כוללים משלוח |
חחחחחחחחחחחח מזה השטויות האלה??
גם לי יש צורב בבית.. |
אתה לא חברה רשומה..!
אסור לך לפרסם פה [אני חושב] |
אני מפרסם שירות אני לא מפרסם את החברה ואיפה יש לי לפרסם את זה... זה הכי מתאים לפה
|
בהצלחה דביר רעיון נחמד
|
א'. למה האתר שלכם לא פעיל? סתם התחלה גרועה הייתי אומר
ב'. לא הבנתי מה הקטע... אני מביא לכם קבצים כדי שאתם תצרבו לי?! |
א.רשום באתר מחליפים עיצוב
ב.כן או שאתה נותן לי דיסק אם קבצים ואני מדפיס אליו ג.זה לא התחלה של העסק זה ההמשך.. |
ואי, חזרתי עכשיו...
חחח מצחיק - צורב יש לי בבית, ולשים רקע גם אני יכול (תוכנה שעבדנו איתה בבציפר להדפסת ספר מחזור)... שלא נדבר שהדוגמאות לא מעוצבות.. לקנות דף שהוא מדבקה מיוחדת לדיסקים - 2 ש"ח ו/או למי שיש מדפסת מיוחדת (כמו שלי :) ), יש מקום מיוחד בתוכה שאתה שם דיסק והיא מדפיסה בצבע על הדיסק - איכותי פי כמה וכמה מהשאר, אבל חפיף. סה"כ נחמד, בהצלחה!. |
להוריד מחירים וזה מושלם...
|
ציטוט:
|
יש לי צורב בבית למה לי לקנות דיסק עם הגיבוי או מה שזה יהיה ועוד במחיר כזה?
|
המחירים ירדו דבר ראשון וזה לא רק גיבוי תבינו זה הדפסה על הדיסק..
|
בוא תסביר לי למה לי לשלם לך שתצרוב בשבילי או שתדפיס על דיסק בשבילי ועוד אני צריך לשלם את הדמי משלוח אם אני יכול לעשות את זה בבית?
|
אם אתה יכול לעשות את זה בבית אז אתה תעשה בבית ולמי שרוצה להדפיס על דיסק ואין לו את האפשרות הזאת אז שישלם אליה.
|
רגע, יש פה מספר דברים שאיני מבין.
1. מה משנה כמות המקום שיש בדיסק, להדפסה? (מדוע המחיר עולה \ יורד?). 2. אני חושב ש 15 \ 30 ש"ח להדפסה על דיסק זה יקר מאוד! (למה כ"כ יקר?). בכל מקרה, בהצלחה, ואני מקווה שזה ישמש רק לדברים טובים. רותם. |
ציטוט:
מחירי ההדפה 50 ש"ח אם אני זוכר נכון... בכ"מ שאני קראתי את זה חשבתי שהוא בא להצחיק...אבל אני רואה שהוא רציני |: |
ציטוט:
כן ראיתי כזה דבר בעבודה של אבא שלי רק ששמה הם עובדים אם זה קצת יותר רציני קונים דיסקים שבאים כבר עליהם אם שכבת בד דקיקה (חלקה) ועל זה הם מדפיסים דברים...הכי איכותי שאפשר להשיג במכונה ביתית |
דביר - קודם כל בהצלחה!
דבר שני - לחבר שלי יש עסק כזה של הדפסות דיסקים. הוא די מצליח אבל עובד בעיקר עם חברות/ארגונים שמדפיסים בין 1000-10000 דיסקים... אולי כדאי לך לבדוק כיוון כזה. כל מי שהתנגד פה ואמר שיש לו אפשרות לצרוב בבית - זה נכון אבל - ראשית מי שצריך לצרוב הרבה מאוד דיסקים , כמובן שלא תמיד כדאי בבית וגם - תחשוב איך לנצל את השרת שלך. אם הייתי אתה - הייתי חושב על שירות צריבה של קבצים גדולים (שהם חוקיים כמובן!!!) מהאינטרנט. אדם בוחר ומסמן והשרת שלך מוריד את הקובץ וצורב ושולח לו - כך הוא לא צריך להוריד קבצי ענק למחשב שלו. היום אולי זה כבר לא רלוונטי בגלל המהירות אבל הכרתי בעבר שירות בארה"ב שעשה את זה עבור אנשים. סתם רעיונות.. בהצלחה! |
תן לי סיבה טובה למה שארצה להדפיס דיסק עם מידע של לקוחות שלי ולמה שבכלל ארצה לתת לך גיבוי כזה? אוליי יש שם מידע רגיש?
עוד משהו, אתה פנית אלי במסנג'ר ונראת לי בנאדם ממש לא רציני, לא מציגים שירות בצורה הבאה: דביר: "יש לך גיבוי של לקוחות?" אני: "למה אתה שואל?" דביר: "אני יכול לצרוב לך את זה" אני: "לא תודה אני לא מעוניין" בכל מקרה זה לא היה בדיוק ככה אבל משהו בסגנון. אני לא הייתי משאיר לבנאדם הזה מידע של לקוחות. |
XD, למה אתה חושב אני לא יכול לעשות את זה לבד בבית? צורב - יש?
בית דפוס ליד הבית? לא, אבל אפשר למצא. אז אני עושה את הכל בשקל תשעים :\ |
תודה לכל התגובות והרעיונות אני יחשוב איך לפתח את כל זה .
בקשר למחירים,אני בודק כל הזמן מחירים והם משתנים מהר מאוד אך אני מעמין שבערב יהיו מחירים מקורים והכל כמו שצריך, בנושא למי שאמר ''מידע רגיל וגיבוי של לקוחותיו'' אין לי בשירות הזה אף אינטרס לבוא ולראות מה יש ללקוח שלך על השרת,לא רק שאין לי אינרסט זה לא מעניין אותי מה יש על השרת ביקשת שאני יצרוב x דברים אז אני יצריב x דברים אני לא יעביר אותם למחשב שלי או ישנה אותם. מקווה שיהיה אימון התחלתי ביני לבין אנשים בפורום|: דביר |
ציטוט:
* היכן * עם תעבוד על השגיאות כתיב שלך. ובקשר לשירות, שירות נחמד, לא הכרחי כל כך, אבל בכל זאת בהצלחה. והמחירים גבוהים מידי. |
לכחתי את זה לצומת ליבי.
תודה לכולם על תגובות |
אחלה שירות,
שיהיה לנו בהצלחה! |
ציטוט:
היום כל חברה כימעט למעט חברות איכסון לא עושות כרטיסי ביקור הם נותנות ללקוחות שלה דיסקים במקום כרטיסי ביקור |
ציטוט:
אם זה המחיר זה ממש לא שווה. כי יש חברה שנותנת דיסק כולל צריבה כולל הדפסה ב-3 שקל אז אני לא רואה למה שמישהו יעשה את זה דרככם. בכל מקרה שיהיה בהצלחה אחלה של דבר :) |
אסור לך לפ]רסם פה, אתה חברה לא רשומה, לכן נעול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ