![]() |
ביקורת על Lom.co.il, מכל הלב.
שלום, קוראים לי Xire.
לפני כחצי שנה פתחתי פורום בנושא מוזיקה שעם הזמן גדל ונוסף גם פורטל בכתובת www.BlacK-SounD.Net על שרת של חברת איכסון מסויימת (לא לומ). עם הזמן (מס' חודשים) הבנתי שאני לא מרוצה מחברת האיכסון שלי והתחלתי לחפש חברת איכסון אחרת. בלי שום כוונה הגעתי לאתר של לומ.סיאו.איאל. התחלתי לעבור על החבילות ומצאתי חבילה שמוצאת חן בעיניי. והחלטתי לשלוח טופס הזמנה. תוך פחות משעה קיבלתי טלפון מאבי דיברתי איתו וסגרנו כמה פרטים. כך בעצם הכרתי את אבי. מאז אני לקוח של לומ. בלומ מצאתי משהו שלא ידעתי שיש עד כה. בכל שאלה, אפילו במטומטמת ביותר אני מקבל מענה כמעת 24 שעות ביממה (חוץ מהשעות שאני ישן בהם :D ). ביום שישי האחרון נתקלתי במקרה לא נעים, פרצו לי ת'אתר. הרמתי טלפון לאבי למרות שהשבת הייתה בפתח, ממש לא היה לי נעים, אבל לאבי זה לא הזיז... תוך מספר שניות הוא שיחזר לי ת'משתמש ותוך 20-25 דק' הוא שיכזר את כל הקהילה. אני מאוד מודה לאבי והייתי רוצה שכולכם תדאו שאבי זה אחלה של בנאדם. אני יודע שקשה לסמוך על אנשים שאתה לא מכיר אותם מספיק טוב אבל אבי זה משהו אחר. אני מודה לו מכל הלב ומאחל לו בהצלחה בהמשך הדבר... ישר כוח. |
מוזר, איך אתה מסביר את הכותרת של הביקורת הזאת:http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?p=260850
שצינזרתי לך כי לא היו לך 30 הודעות. |
אני לא יודע איך השעה שלך השתנתה אין יום שיש בו 100 אחוז אפטיים.
|
יפה אחלה חברה זה ידוע
|
ידוע..
אין על Lom.Co.il |
ידוע או לא ידוע... אתה מצפה מחברה ללפחות 99 אחוז אפטיים... מה שלא קורה ביום אחד אפילו.. אז אם יחשבו את האחוזים החודשיים זה יגיע ל80 אחוז.
|
משוגע, אני מסביר את זה פשוט מאוד...
כשכתבתי ת'ביקורת היא היא הייתה בנויה על מצב ספציפי שבו לא ידעתי מה לעשות כי רק האתר שלי לא פעל ואבי סינן אותי או לא עונה כי לא הייתה קליטה או מה שזה לא יהיה. ברגע שכתבתי את זה אבי הבין שזה שיש כאן לקוח שמנסה ליצור איתו קשר, לא מצליח ולא יודע מה כבר לעשות. אז הוא טיפל בבעיה :) חוץ מזה שעם להסתכל על כל מהתקופה שאני מכיר את אבי ואת השירות של לומ אני מאוד מרוצה מהחברה... פרט לזה שיש להם פה ושם נפילות קטנות שידרוגים שגורמים לנפילות קטנות בשרת אבל חפיף... אפאחד לא מושלם. ושוב כל הכבוד לאביגדור (זה השם המלא של אבי לא? |Lol| ) |
ציטוט:
ב.דניס תודה על הביקורת :) |
ידוע ידוע.. אין מה להגיד על אבי בן אדם נשמה.
|
ישר כוח אבי תמשיך ככה
בתודה אור מנכ"ל Godex |
ציטוט:
לא הרייסלר מתחזק את השרת באופן לקוי. זה אתה |
ציטוט:
עד אז שיהיה לך שבוע טוב ויום טוב. |
ישר כוח,
מקווה כי תעשו רק דברים טובים. בהצלחה! רותם .Com |
אחלה חברה ידוע
|
ידוע, אחלה עסק שבעולם..
כל הכבוד אבי ועדי.. |
תודה רבה דניס וכולם,אכן אבי בנאדם נהדר ושווה להכיר אותו.
מקווה שתמשיך להנות אצלנו. המשך יום נעים, בברכה דני. |
livefooty, אבי לא קיבל ממך שקל והוא לא חייב לך הסברים. אם יש לך בעיה תפנה לחברת איכסון שלך שתפנה לאבי ואבי יסביר להם. |winky|
אבי שוב: יישר כוח... |
אי אפשר להגיד שאתם חברה מעולה....אם כל שני וחמישי נפילות אבל יש ביקורות טובות סימן שיש בחברה שלכם משהו ;P
|
אז זהו שאחי... אם החברה לא טובה למה יש כ"כ ההרבה ביקורות טובות עליה???
והחברה גודלת מיום ליום? |
אתה בעצמך כתבת עליה ביקורת רעה לפני איזה שבוע...ואם החברה כ"כ טובה למה יש כ"כ הרבה נפילות?
|
תבינו, שהשרת עמוס בצורה נוראית כמו ב LOM גם אצלכם היו נפילות, אין לי תלונה אחת לאבי וליוסי וכלל הצוות שם (שאני גם אחד משם :))
יש עומס גדול על השרת... אחלה חברה זה ידוע. |
ציטוט:
אם יש עומס אז שיכניסו עוד שרת |
ציטוט:
ב. הלך ההארדיסק. ג. HEBREWHEB אם היה נפילות כל שני וחמישי אני לא מאמין שהיה לנו כל כך הרבה לקוחות. ד. יום טוב לכולם. |
מה זה מה זה אמור לעניין את הלקוחות, הלקוחות מרוצים?
חסר לקוחות? לא חסר לקוחות. |
נשמעת חברה מצויינת...
יישר כוח! :) |
HEBREWHEB, יש דברים שלא תלויים באבי ולא בLOM.
אני רוצה לנצל את המקום הזה בשביל להעביר לאבי מסר: אבי אני מתכנן בפל' 0545414136 תחליף/תוריד ת'שיר הזה... אני מתכנן!!! הוא עשה לי חררה.... פלייזזזז..... (מבטיח לשקול את זה?) תודה :D |
ציטוט:
תאמר לה שאני אותה אוהבבבבבבבבבבבבבבבבב ושהיא לא יוצאת לי מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אך אל תאמר לה שאני בוכהההההההההה ישן עם תמונתההה ומחכהההההההההה אומר להההההההההההההההה שאתה אותה אוהבבבב ושהיא לא יוצאת מהלבבבבב אך לא אומרררר חברר שאתה בוכההה ישן עם תמונתה ומחכהההההה שיר חזק חח :) תודה דניס על הביקורת ותגיד תודה לפני חודש זה היה אבי ביטר חח עכשיו זה פחות דכאוני. |שריף| |
בגללל זה נמענתי מלהתקשר אליך בחודש לפני :)
חחח איך רואים שאתה מבת-ים.... חחחח :D (טוב זה לא קשור לפה) ותודה... |
ידוע, אבי אחלה בן אדם.
נ.ב אחלה שיר שבעולם יש לך בהמתנה :] |
ידוע אחלה חברה
ואת אבי אני לא מכיר אישית [אשמח להכיר :) ] אבל מתגובות רואים שהוא בן אדם רציני וטוב! בהצלחה! |
אכן אבי בנאדם נהדר,תודה לכולם על התגובות החמות.
המשך יום נעים ולילה טוב, דני. |
תודה רבה על הביקורת
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ