![]() |
Nasralla.co.il - אתר חדש.
אוקיי, אז אחרי שטחנו לכם בשכל עם הלהיט של אסף פרישמן והחלוצים עכשיו הגיע האתר.
באתר תוכלו להוריד את הרינגטון של השיר במחיר מסובסד של 4 ש"ח (זה נמוך יותר מהחברות הסלולריות), תוכלו להוריד רקעים ציוניים, תוכלו לשחק ב-2 משחקי פלאש מאוד נחמדים שאני אישית מאוד אוהב (את הימני אני הכי אוהב |winky| ) ו... תוכלו לקבוע את הסוף של נסראללה (אני בחרתי כסא חשמלי) |טוויסט| . http://www.nasralla.co.il :) יאללה יאנסרללה תלך מפה יזבלה!! |
פשש...
חתיכת אתר... אהבתי את העיצוב והתוכן =] בהצלחה לך. |
חח אחלה שיר :)
|
אתה קנית עיצבת ובנית הכל?
:) אם כן כל הכבוד על היוזמה, שהוא ימות תרשום שם בדיחות עליו :D |
ציטוט:
|
אחלה אתר רק חבל שהזבל הזה לא שווה אפילו יריקה.
|
0.05 אגרות,הוא לא שווה,אפילו קליק
ואתר חמוד-ועיצוב יותר |
פשש ..
מושקע מאוד !!! אהבתי את המשחקים בעיקר את הראשון !! |
יפה ראיתי כבר את זה שיחקתי נהנתי כיף לפוצצץ אותו במיוחד אם בשקולת אתה שומע תמוח שלו מת..
נשארו לו רק ימים ספורים.. |
אתר חיה!
|
פשש נחמד.. איזו השקעה!!
|
זה האתר של ESC לא?
אתר חמוד מאוד.. |
ציטוט:
|
XX,
סחטיין על ההשקעה. מחכה כבר למערכת שהייתה צריכה לצאת לפני חצי שנה :) |
ציטוט:
|
פייי איזה אתרר
|
איך אנשים מנצלים את המצב כדי להרוויח כסף.. }-]
|
אחלה אתר.
אהבתי את המשחק הימני, חח |
ציטוט:
אותה הכי אהבתי :-) |
אהבתי:)
רואים השקעה.. אני ממש לא יהיה מופתע אם זה יתפרסם איפשהו בחדשות או שנסראללה ידע :P |
אתה שמתה לב מה עשיתה בזבזתה על נסראללה דומיין ישראלי.
עדיף הייתה אומר לי קונה לי דומיין ישראלי. בכל מקרה אתר חמוד מאוד עיצוב מרענן ויחודי לדעתי. בהצלחה לך=] |
ציטוט:
ואור, עם כל הכבוד - דוגרי זה נכון.. אני כפליט, אישית נפגעתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שארצות הברית תפסו את מה שמו? יימח שימו.. :P עשו לו בדיקת כינים בזקן... חחח נעשה לנסראללה גם.. |
ציטוט:
|
בשביל מה קנית ישראלי?
|
חח איזה בנאדם גנוב
|
- לפאתי מזרח ..
קבל ח"ח על האתר!! :) |
לכל החבר'ה הקנאים-זה בסדר, לא צריך לפרגן.
קיבלתי תגובות מאוד חיוביות על האתר מכל מיני גורמים. ולכל אלו שבאים "בתלונות" על נושא הרינגטונים וההורדות לסלולר- עלות ההקמה של האתר לא נופלת מההוצאות והתכנים באים לחסות בין השאר על עלות ההקמה, מלבד זאת, אני לא מוצא שום פסול בהורדת הרינגטון במחיר סימלי של 4 שקלים (לא ניתן לגבות פחות מכך על הרינגטון-זהו מינימום מחיר)... בסך הכל, האתר לא אמור לפגוע ברגשות אף אחד, זה לא אתר שתומך בנסראללה.. להיפך..באורנג' עולה 6.5 ש"ח להוריד , אז תגיד שהם חוגגים ? שטויות.. זו צרות עין ובטח שלהסתכל על ההכנסות כאן זו צרות עין. לעדכן אותך מה העלויות שהושקעו באתר? על זה מישהו מסתכל? עשה לי טובה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אור, ומה הקשר שלך לאתר? ;)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוכלות בע"מ |
וואי , אתר מאוד יפה - אהבתי אותו :P
אמן ימות , הערבי המדלדל הזה. |
ציטוט:
|
יצא מעולה!
אל תהיו צבועים, בנה אחלה אתר.. שיעשה ממנו כסף למה לא. |
:-D
ציטוט:
אתה צריך יותר מ130 הורדות רק כדי לכסה על ההוצאות של הדומיין ועוד הרבה יותר אם קנית את העיצוב.. אין לך למי למכור אותו אחר כך.. אבל בכלל לא היה יפה לעשות את השיר הזה.. לעשות כסף.. בזמן שחיילי צה"ל נלחמים ונהרגים.. ותושבי הצפון חיים בפחד.. |
פששש אחי שיחקת אותה...
אתר פצצה , עיצוב ממש יפה! וגם אני חושב שזה יגיע לחדשות או לטלוויזיה באיזשהו אופן... well done |
אתה עיצבת?
אם כן צור איתי קשר באייסייקיו 228369 |
קטלני ביותר קבל ח"ח...רק אם מישהו יכול להסביר לי איך לעבור את השלב השני במשחק הראשון? חחח
|
אתר יפה מאוד.
אין פה מה להעליב זה אתר יפה מאוד ותפסיקו לבוא בתלונות. הההשקעה במקרה הזה על דומיין ישראלי נכונה ויעילה. תיהיו בטוחים שהוא עושה כפול ויותר מעלות הדומיין (לדעתי). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ