![]() |
דרושים 30 אתרים להשתתפות בתחרות top10!
התחרות top10 הינה תחרות ללא הצבעות, ללא באנר, וללא כל מאמץ מצד בעל האתר.
התחרות נשלחות פעם בשבועיים, במייל, למעל 8800 אנשים. המקומות בתחרות נקבעים ע"י צוות האתר. מטרות האתר: לתת לגולש חוויות גלישה ברשת באתרים הכי טובים, עם איכות ולא כמות גולשים! לתת לבעלי האתרים הטובים, לקבל מעט פירסום נוסף, שבאמת שיגיע להם! התחרות בנוייה בצורה כזאת, שיישאר לבעל האתר את כל הזמן לעשות את הדבר הכי חשוב- להשקיע באתר! לא כל האתרים מתקבלים, כל בעל אתר המעונייןלהכניס את אתרו לתחרות, מתבקש ליצור איתי קשר, והוא יקבל תשובה מפורטת האם הוא נכנס לתחרות או לא. ישנה אפשרות להכניס יותר מאתר אחד! לאחר חודשיים (4 תחרויות), יתקיים הגמר, אליו יגיעו 5 האתרים שהגיעו למקומות הראשונים ויתחרו, הפעם גם על קולות הגולשים- על פרס שייחשף במהלך התחרות. אבל אני חוזר, התמורה העיקרית היא הפרסום! בהצלחה לכולם! |
אם תרצה להכניס את "אורגינל", דבר איתי.
|
ציטוט:
|
מה בקשר לרשתות אתרים?
אפשר? או רק אתרי תוכן? |
רק אתרי תוכן,
במקרה שלך, אתה יכול להגיש לבדיקה את כל אתרי הרשת, ואבדוק אחד אחד. |
ציטוט:
תיכנות כחול לבן. Night-clab win-sitesמלונה (בתכנונים, אבל עקרונית האתר בפנים) up-one ואחרון- xploadServices |
גם אני מעוניין :)
tMp.co.il nnnnn.ws |
2 האתרים שלך התקבלו..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תיכנות כחול לבן- נפרץ |עצוב| night-club לא עובד לי כרגע אין לי דרך לבדוק אותו. ווינסייטס- תחרות אתרים לא תתקבל לתחרות אתרים. מלונה- נכנס לתחרות! up-one והשירותים לבוני אתרים מתקבל לתחרות. |
אורגינל (orginal.co. il/index.php), רוצה?
האתר לא מוכן בסופו. |
ציטוט:
|
BBheb.com - יפתח בערך עוד שבוע
|
רק אתרים קיימים יתקבלו!
|
www.2send.us
תוסיף אם תירצה :) |
http://www.hebreweb.com - בנוסף יצרתי איתך קשר בMSN
|
ציטוט:
ובקשר לווינסיטס אחי זה עובד על דברים שונים, פה אתה בוחר אתרים נבחרים, ובוויניסטס כל אתר חפר יכול להירשם גם עם באתר שלו רשום רק "שלום", פה אתה ועוד צוות בוחרים את המנצח, בווינסיטס זה הגולשים, תחשוב על זה |
NMOVIES.NET האתר מתקדם יפה פירסמנו אותו בחו"ל וכו' וכבר יש 1500 כניסות
אשמח להכנס לתחרות גם כן FLASHOCK.NET אתר משחקי פלאש האתר מוכן רק אנחנו קצת יותר עובדים על NEW MOVIES (NMOVIES) ועוד אתר אני סבור שרובכם מכירים אותו SEX-F.NET בתודה דן וטוביה |
|
|
גם אתרי רדיו יכולים להשתתף?
|
כן גם רדיו ופורומים-בפרטי.
|
אוקיי אז האתר עדיין לא עלה אז\ אני רוצה להיצטרף לתחרות שבעוד שבועיים זה בסדר? כמו עם דור...
|
|
יש 30 אתרים בתחרות, נא לנעול בבקשה!
|
עריכה:
לא ראיתי תהודעה שהתחרות כבר נסגרה. בכל מקרה אם יתפנה לך מקום אשמח שתכניס את know http://www.know.co.il אשמח אם הוא ישתתף- בקרוב האתר יעלה עם עוד הרבה מאוד פינות ועיצוב חדש. אבל בינתיים הוא עדיין פעיל במתכונת הישנה. |
ציטוט:
ובכוונה חיכיתי שבתחרות הבאה תופיעו! |
אז רק שניה כל שבועיים תפרסם מודעה כזאת וכל אתר יוכל להיכנס לתחרות?(אני מתכוון אתרים שלו היו עדיין בתחרות)
|
בערך כן, יהיה לזה כנראה גם אתר נראה כבר.
את התוצאות אני אפרסם גם כאן בפורום. |
חח סבבה אחי...טל במקרה הראה לך את ההתקדמות?
|
ציטוט:
(new) |
תאי, את האתרים שלי הוספת?
|
אחד לא עובד לי, ואת השני הוספתי.
|
ציטוט:
בהצלחה לך, |
ננעל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:06. |