![]() |
Globat? מה אתם חושבים?
היי ושלום לכולם..
|Stare| אני בדיוק עכשיו באתי להזמין דומין מגלובט.. האם החברה עושה בעיות? ומזאת אומרת שרשום מתחת לפלאפון ,Note: We verify orders by phone? חח מה יענו הם התקשרו למספר שרשמתי לאשר את ההזמנה? או שזה סתם? אם כן אני לא ממש קולט את המילים באנגלית בשמיעה, בקריאה כן.... תודה מראש, עדן דהן.! |
אם אתה תרצה לחדש את הדומיין, יענו אחרי שנה לחדש...זה יעלה לך מאוד יקר...12$...
שמעתי שהחברה עושה בעיות לאנשים... הכי טוב גודדי... |
ציטוט:
בקשר לגודדי , הם יקרים.. אני הזמנתי מהם עד עכשיו.. |
ציטוט:
וזה לא שהם עולים באיזה 100 דולר יותר... זה הפרש של 6-7 דולר וזהו...(נראה לי) |
יקרים,יקרים
אבל הכי איכותיים |
אחי אחלה ספקית, כולם מזלזלים בה, אבל זו טעות
הזמנתי נדמה לי יותר מ 30 דומיינים מהם ובאף דומיין לא הייתה לי בעיה. בכל אופן, גלובט רק פעם אחת התקשרו אליי לאשר את הדומיין והכל, ומאז יותר לא התקשרו. תהנה . |
ציטוט:
מה הם יבקשו בדיוק? |
ציטוט:
ספרות אחרונות של הויזה או משהו כזה. בהצלחה. |
הזמנתי מהם פעם אחת לא היו בעיות ולא התקשרו
|
ציטוט:
הם מעולים. מספקים את הדומיין מיידית.! פאנל ממש נוח לא כמו של IPOWER או גודדי אתה צריך לעבור קורס כדיי להבין מה קורה שם. גלובאט מעולים. הם מתקשרים אליי בכל פעם שלקוח שרשום על שמי מחדש את הדומיין מעבר לשנה... ורוב הלקוחות שלי מרוצים. יש אחד ספיציפי שהזמין מגודדי ומתחרט על זה כי לא הקשיב לי. באמת ממליץ עליהם בחום :) בברכה, אבישי שמחוני. |
אז מה הקאצ'?
החידוש עולה 12$? כלומר השנה השניה והלאה זה 12$ כל שנה? |
לפי הבנתי אין אפשרות לפתיחת DNS פרטי דרך הפאנל כך שזה החיסרון היחיד בדומין.
ולפי ממוצע עלות הדומין היא אותה עלות כמו בגודדי אם תירכשו את הדומין שנתים ברציפות . |
ציטוט:
לגבי החברה תחפש את הביקורות שלי עליהם רשמתי 2. (ביקורות חברות) במילים ממש ממש ממש יפות חרא של חברה. |
אפילו עם כל מה שאמרו פה בפורום,
שמעתי כי הם טובים. |
ספקית סבבה סתם מזלזלים.....
|
עזוב אותך קח גודדי טיפה יותר יקר ואחרי שנה זה יוצא אותו מחיר...
וגודדי בכלל לא עושים בעיות.. גלובאט עושים בעיות.. |
רע: ספקית לא משהו, תמיכה לא משהו, הרבה פאשלות, חוסר מקצועיות, אין אפשרות ליצירת DNS פרטי.
טוב: פאנל נוח. המשך יום נעים. |
קלטתי, עדיף לא להזמין מגולבט
לגבי גודדי, הפאנל לא הכי נוח, אז לא לבלבל יותר מידי. שאלה אחרונה, ב Ipower צריכים רק לשלוח להם דרכון באימייל? נכון? |
ציטוט:
תזמין סתם דומיין שיפרסם את העסק שלך או משהו, 8 שקל זה כלום.. תנסה ותראה, אם לא מנסים לא יודעים. אין מה לעשות, תמיד צריך לקחת את הסיכון, לדעתי אתה "טמבל" (- מצטער על הביטוי המעליב ;) ) אם אתה לא תנסה. |
ציטוט:
לא שווה כלום. |
ציטוט:
אתה יודע, קיימים שירותים צד שלישי (Zoneedit, xname) ליצירת DNS |
גודדי - מעולים!
פאנל נוח וטוב, למתקשים - כנראה האנגלית שלכם לא משהו... אם יש בעיה, צור קשר. |
ציטוט:
אבל הם דווקא בסדר מהירים, נוחים והכי חשוב אמינים. אפשר להזמין דרך פאי פאל, צ'ק ודרך כ.א. לפי דעתי הכי טובים iPower גם כן מעולים אבל גודדי זה עולם אחר לגמרי לא צריך לחפש איך לבטל חידוש אוטומטי כי הוא לא קיים זה כל היופי. כמובן שהם לא מסתירים מהלקוח שום דבר ופאנל מעולה עם כל האפשרויות. |
ציטוט:
חפיף אתה יכול להבין תוך 2 דקות כי אתה מבין אנגלית בסדר גמור.. אבל מי שלא, לא יכול. לא לפחד מהפאנל שלהם, אחלה פאנל! כל פעם אני מגלה שם דברים חדשים...כמה אופציות יאלללה!. ויש לי וותק איתם - יש לי בחשבון מעל ה30 דומיינים. לילה טוב מאורי, וכל השאר. |
ציטוט:
וגודדי הכי טובים גם מבחינת המהירות... תוך פחות מ-30 שניות מתעדכן DNS...!! ולמי שאומר שהפאנל שלהם לא נוח טועה... הדומיין הראשון שלי היה בגודדי כשבקושי הבנתי בדומיינים והכל, ושם הבנתי הכל וכל דבר שצריך!! חברה מומלצת מאוד! |
הפאנל לא כ"כ משנה
אתה נוגע בו פעם ב...... וכן גלובט פחות טובים תראה אם אתה רוצה אכות תשלם אין מה לעשות |
"תוך פחות מ-30 שניות מתעדכן DNS...!!"...
בגלובט אני לא מכיר, אבל אני לא בטוח שזה כזה מהיר, הייתי ממליץ לך על גודיי ועל איפאוור... אני קניתי מספק ב 30 שקל וממש ממש התאכזבתי לכן עדיף לשלם עוד 10 - 20 שקל ולהנות. |
כמו שאמר כאן אחד הגולשים
"עד שלא תזמין לא תדע" - צודק.! תזמין דומיין בשביל עצמך ב -8 שקלים מגלובאט ותראה איך הוא. ושייצא לך להזמין ללקוח או משהו תזמין מ Ipower או godaday ותבדוק ותראה שגלובאט לא רק שמגיע הכי מהר.... גם הכי טוב. גלובאט מעולים. לא עושים לי בעיות ולא עשו לי בעיות אף פעם. בברכה, אבישי שמחוני. |
ציטוט:
אתמול עידכנתי DNS תוך פחות מחצי דקה זה עידכן... וזה לא הפעם הראשונה |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה להסתבך? |
האמת ש...
מנסיון עם אנשים כאן, לא משנה לרוב מה יגידו להם על החברה, הם יקנו כי זול. דוגמא טובה לכך היא domainsarefree.com (לא זוכר אם זה בדיוק האתר), שהביקורות עליהם היו מחפירות, אבל אנשים המשיכו לקנות ו"להמליץ"..פשוט כי זה זול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ