![]() |
עיצוב חדש - פורטל | למכירה
http://img204.imageshack.us/img204/5...ayotcomij9.jpg
מחיר העיצוב: 350 ש"ח. ליצירת קשר אימייל: lirankifkef@walla.com msn: moti6684@zahav.net.il איסיקיו: 195362384 |
לא ממש מתאים לדעתי.
|
פשוט מדי ולא שווה 350,
בהצלחה. אה ו.. יותר מדי כחול. |
לא אהבתי את המבנה...
|
אשמח לעוד תגובות..
|
אשמח להגיב לך אבל אני לא מוצא את הלינק לעיצוב
יש רווח גדול כזה ולא רואים כלום |
הנה הלינק:
ציטוט:
|
לא ממש מתאים לפורטל לדעתי.
תנסה לגוון יותר את הצבעים ולעבוד על הצורה של האתר. |
לא ממש מתאים לפורטל הם צודקי,
אבל העיצוב עצמו בלי קשר לפורטל משגעעע ...!! |
יצא דווקא נחמד
לא נראה לי שזה מתאים לפורטל |
אוקיי, הבנתי שזה לא מתאים.
אפשר תגובות על העיצוב? |
נחמד מאד בלי קשר לפורטל..
אבל אם זה לפורטל, זה אמור להיות יותר מושך כזה.. יותר משוגע.. [= הגזמת עם המחיר לדעתי.. הלוגו גם חינמי.. |
זה לא יותר מידי כחול.. פשוט המקום של הבאנרים הם כרגע בכחול..
בכל מקרה, העיצוב שלך יפה לדעתי אך המחיר שאתה דורש עבורו גבוה מידי. בהצלחה במכירה, ש.י. |
ממש לא מתאים לפורטל כזה חשבתי הוסטינג ממבט מהיר
|
ניסיתי לערוך את ההודעה שלי ממקודם ולא הצלחתי..
אז רק רציתי להגיד שהצלחתי עכשיו לראות את זה ולדעתי זה לא ממש מתאים לפורטל יש לטעמי יותר מדי כחול בעיצוב ותנסה קצת לגוון בצבעים הא ועוד דבר 350 שקל זה יותר מדי לדעתי לעיצוב כזה.. |
הרבה יותר מידי כחול!
הסדר בעיצוב לא משהו. לא ממש אהבתי. בנוגע למחיר, כל אחד והמחיר שלו, לא אכנס לכיס שלך. |
יצא נחמד !
לא שווה את ה 350 ש''ח |
אני בדר"כ קובע את מחיר העיצוב לפי מידת ההשקעה וזמן העבודה.
כמובן שגם עם יצא טוב העיצוב. ולדעתי העיצוב הזה יצא לי די טוב רק לא כל כך התאים לי לפורטל. אשמח לעוד תגובות בבקשה על העיצוב, תודה! |
העיצוב לא כל כך מתאים לפורטל.
אני לא כזה רוצה לחרחר ריב. אבל , "היי, יש פה אלמנטים שנמצאים בPSDים הגנובים של TM שנמצאים בEMULE, הלוגו וכאלה." ביצוע טוב בכל זאת. חוץ מ"חילופי הצבע" הגסים מידי. תחליק את זה יותר. |
גנוב? זה רק הלוגו...
פשוט לקחתי את אותו הצורה, כמובן שעם מישהו יקנה אני לא אשאיר את זה ככה. לא היה לי זמן להכין לוגו אז לקחתי את הלוגו מ-TM. תודה לכולם, להבא אני אדע איך לעשות עיצוב פורטל. תודה! |
לא מתאים לפורטל ובכלל לא שווה תמחיר שנתנת...
|
יצא יפה בגדול אבל אני חושב שיותר מידי כחול
|
למה לתת דעה על המחיר? הוא לא ביקש את זה..ואם הוא שם מחיר כלשהו אז זה אומר שהוא השקיע בעיצוב והוא יודע למה הוא נותן כזה מחיר..אתם לא תקבעו מחיר...ויש פה אנשים שלא מבינים בגרוש בעיצוב ועוד מגיבים לו אז שבו בשקט ואתם יודעים למי אני מיתכוון...
לנושא : עיצוב חביב צבעים אני אהבתי דווקא כשאני בא לאתר אני ישר רואה פורטל חברותי..(לפי דעתי כן) והמבנה לא רע גם...רק היתה מוסיף תמונות וטקסט בחלק הלבן כדי להמחיש את זה עוד יותר.. זהו, בהצלחה בהמשך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ